Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

negali but... as jau nuo vakar be slaptazodzio padariau
Atsakyti
Na va jau matau Myglle 4u.gif
domina veido priemones - oda misri su ar be spuogu? nors manau kas su blush2.gif jei su tai kokios veiksmingiausios priemones?
Atsakyti
myglle,
Ar galėtum palyginti aliejukus plaukams (Loreal, Macadamia ir Marocanoil). Kaip patinka, kuris geriausias, kodėl?
Kaip Aussi kondicionierius? Ar jaučiasi drėkinimas? Kokie Tavo plaukai?
Kaip Estee Lauder serumas? Ar matai poveikį? Kokį? Ar tinka mišriai odai?
Koks ten bronzantas/higlaiteris? Kaip patinka?
Ar gali palyginti Estee Lauder tušus (matau krepšelyje extream ir paprastą). Ar extream labai jau extream? Ar tiktų dienai?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 11 20, 01:06)
domina veido priemones - oda misri su ar be spuogu? nors manau kas su  blush2.gif  jei su tai kokios veiksmingiausios priemones?

oda misri, bet siuo metu, ir tikiuosi pagaliau su visam be spuogu.jau 2 men kaip neturiu spuogu .dabar liko tik demeles. is naudotu priemoniu man buvo padejusi labai Clinique anti-blemish linija, bet ji sausino oda, patinka siuo metu La Roche-Posay Effaclar linija, nesausina odos.naudoju dabar K kremuka.
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2013 11 20, 12:43)
myglle,
Ar galėtum palyginti aliejukus plaukams (Loreal, Macadamia ir Marocanoil). Kaip patinka, kuris geriausias, kodėl?
Kaip Aussi kondicionierius? Ar jaučiasi drėkinimas? Kokie Tavo plaukai?
Kaip Estee Lauder serumas? Ar matai poveikį? Kokį? Ar tinka mišriai odai?
Koks ten bronzantas/higlaiteris? Kaip patinka?
Ar gali palyginti Estee Lauder tušus (matau krepšelyje extream ir paprastą). Ar extream labai jau extream? Ar tiktų dienai?
Ačiū  4u.gif

Macadamia ir Marocanoil naudoju po plovimo, o Loreal taip ant sausu plauku pries kur einant, nes jis lengvesnis,skystesnis.Macadamia ir Marocanoil man labai panasus.gal macadamia man patinka labiau, nes jis labiau sudrekina mano plaukus.dar plius palyginus kainos santyki, tai tikrai pirksiu Macadamia pilna kieki.
Aussi sampunas ne kondicionierius.balzamu ir visu tu condicionieriu nebenaudoju jau kokius 3 metus.sampunas labai patinka.kvapas ir po jo plaukai blizgus ir svelnus, lengvai issisukuoja.mano plaukai ilgi.iki liemens.
tinka misriai odai, nes jis tikrai ne riebus, lengvas.labai taupus, si buteliuka jau 1 metai kaip turiu.po jo oda ryte tokia svelni, sudrekinta.bet kad padetu nuo rauksliu nepastebejau...pas mane ju yra keletas.
Sleek bronzatas.light spalvyte.patinka labai, bronzatas salto atspalvio, labai grazi spalvyte konturavimui.ne orandzine.
tusas EL EXTREAM naujas, tik viena karta bandziau, tai dar nieko pasakyti negaliu.nors sepetuklas labai didelis..tai nezinau.as tokiu nelabai megstu, jie lipina labai.tas paptastas tai man labai patinka, sitas jau antras buvo.mano mylimas is daugelio bandytu (YSL,clinique,Helena Rubinstein,Smashbox)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myglle: 20 lapkričio 2013 - 19:15
myglle, kokie ten Mac skaistalai, kaip spalva, koks nr, kaip patinka bourjios skaistalai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2013 11 20, 18:35)
oda misri, bet siuo metu, ir tikiuosi  pagaliau su visam be spuogu.jau 2 men kaip neturiu spuogu .dabar liko tik demeles. is naudotu priemoniu man buvo padejusi labai Clinique anti-blemish linija, bet ji sausino oda, patinka siuo metu La Roche-Posay Effaclar linija, nesausina odos.naudoju dabar K kremuka.

O gal esi bandziusi La roshe posay tonini krema?
Dziugu kad praejo spuogai, man pusmeti irgi buvo dinge,bet jau grizo,tai gyvenu margais zandais dabar, vandeniu vos ne gyva, nes vidiniai jie pas mane,nesuprantu kas beria.
Tai sakai kad Clinique anti-blemis labiausiai padejo atsiskratyti ju? esu sunaudjusi sias priemones,ir vel poto prie ju grizus,bet kazkaip nepamenu kas padeje butu.
Atsakyti
QUOTE(ygle @ 2013 11 20, 21:23)
myglle, kokie ten Mac skaistalai, kaip spalva, koks nr, kaip patinka bourjios skaistalai?  4u.gif

Mac MELBA.matiniai, man jau idealus skaistalai.tokie naturalus, rausvi.pigmentuoti.Bourjois turiu 95 ir 41.mazai pigmentuoti, bet vasarai kaip norisi lengvo svytejimo ant zanduku geri jie man.

QUOTE(Emidora @ 2013 11 21, 10:42)
O gal esi bandziusi La roshe posay tonini krema?
Dziugu kad praejo spuogai, man pusmeti irgi buvo dinge,bet jau grizo,tai gyvenu margais zandais dabar, vandeniu vos ne gyva, nes vidiniai jie pas mane,nesuprantu kas beria.
Tai sakai kad Clinique anti-blemis labiausiai padejo atsiskratyti ju? esu sunaudjusi sias priemones,ir vel poto prie ju grizus,bet kazkaip nepamenu kas padeje butu.

Man is Clinique muilas kietasis patiko.tonikas manau irgi veiksmingas, bet gaila kad jis alchoholio labai daug turi verysad.gif
Mano giliu issitikinimu, man labai padejo sia problema isspresti skrandzio tyrimas.nes buvo kad rado problemu sus skrandziu, tada naudojau tokius vaistus del skrandzio.kaip susitvarkiau skrandi dingo is spuogai.nezinau ar cia atsitiktinumas ar kas.bet as isitikinus kad tie spaugai mane kankinuo del skrandzio.
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2013 11 21, 11:53)

Mano giliu issitikinimu, man labai padejo sia problema isspresti skrandzio tyrimas.nes buvo kad rado problemu sus skrandziu, tada naudojau tokius vaistus del skrandzio.kaip susitvarkiau skrandi dingo is spuogai.nezinau ar cia atsitiktinumas ar kas.bet as isitikinus kad tie spaugai mane kankinuo del skrandzio.

Tikrai neatsitiktinumas, ir man taip yra buve 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes , rodausi su savo sutvarkytu krepsiuku , tvarkos manija tai palikau tik tai ka naudoju smile.gif
Kunui user posted image
Plaukai
user posted image
Veidui
user posted image
Rankos ir kvepalai
user posted image
Dekoratyvine
user posted image
Atsakyti
Vikuute, ar BŪK nagų lako nuėmėjas veiksmingas? Ar gerai išlaiko matiškumą Catrice all matt?
Papildyta:
Vikuute, ar BŪK nagų lako nuėmėjas veiksmingas? Ar gerai išlaiko matiškumą Catrice all matt?
Atsakyti
nuemejas visai neblogas , pirkau specialiai jei reiktu kur isideti kelione - del patogumo , mano nagu lakai sviesus visi kurie dazniausiai naudojami tai nuvalo gerai, Jei lakuoju tamsiu laku jau naudoju koki nors skysta varianta dazniausiai Essence.
Pudryte labai patinka nors naudoju apie savaite tik , neblizgu kaip kaledu eglute , daugiau atsiliepimu apie ja paliksiu ilgiau panaudojus po savaitgalio nes su makiazu teks prabuti apie 12 h blink.gif
Atsakyti