Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

QUOTE(myglle @ 2013 11 15, 16:22)
nyx caviar and bubbles

Ir kaip patinka si palete? ax.gif kaip ju pigmentacija, laikymasis?
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2013 11 15, 15:37)
Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup -naudoju kartais, ir  tik vakarui, nes man ji tokia stipresnio, sunkesnio maskavimo.Ir truputi miltine ji man, padaro toki miltini veida.manau riebiai oda jis labiausiai tiktu

Patinka ir man ji labai, bet as naudoju vakarais kazkur iseiti, ne kas diena smile.gif suberbalanced, kaip supratau, lengvesne?

Kaip HS citrininis sampunas? Man nuo jo pleiskanu atsirado unsure.gif

Kokia ten John Fried Volume priemone, ar padaro volume? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 15 lapkričio 2013 - 17:38
QUOTE(Siurpuliukas @ 2013 11 15, 16:45)
Myglle, kaip Jums Essence akiu seseliu pagrindas? 4u.gif

patinka, manau ne geriausias is esamu, bet uz tokia kaina atlieka savo funkcija.mano vokai riebus, ir jei be bazes seselius dedu arba linija pervedu, seseliai i rauksle subega, arba linija atsispaudziai ant voko.pavasari kaip busiu lt zadu Too Faced pirkti.girdejau daug geru atsiliepimu.

QUOTE(NORIKA @ 2013 11 15, 16:50)
Kaip patinka REVLON dvifazis plaukam?

labai patinka, plaukai po jo taip lengvai issisukuoja, nesivelia.blizga kaip isdziuna.ir kvapas fantastika.

QUOTE(*skorpioniuke* @ 2013 11 15, 17:26)
Ir kaip patinka si palete?  ax.gif  kaip ju pigmentacija, laikymasis?

dienai gerai, spalvos nude, kaikurios pigmentuotos labiau, kaikurios ne.bet as kaip nemoku dazytis, tai man gerai kaip nelabai pigmentuotos blush2.gif ne taip matosi kaip nelabai ka ten moku su jom daryti blush2.gif

QUOTE(gaily @ 2013 11 15, 17:35)
Kaip ? Man nuo jo pleiskanu atsirado  unsure.gif

Kokia ten  priemone, ar padaro volume? biggrin.gif

HS citrininis sampunas nepatiko man, naudojau, nes buvo vienu metu uzpuolusios pleiskanos, bet man nuo ju sampunas visai nepadejo.Jei yra problema pleskanos, geriau siulyciau kauke SULSENA pabandyti.man ji padejo jau po 2 karto smile.gif as sios kaukes is lt parsiveziau, jei dar kada atsirastu ..
John Fried Volume nenaudoju kasdien, tik ipatingom progom, nes as plauku nedziovinu fenu.visada leidziu jiems patiems isdziuti.bet kaip dziovinu fenu(ipatingomis progomis) tai tikrai pakelia plauka nuo saknu, ir islieka iki kitos dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myglle: 15 lapkričio 2013 - 18:54
QUOTE(myglle @ 2013 11 15, 18:50)
Jei yra problema pleskanos, geriau siulyciau kauke SULSENA pabandyti.man ji padejo jau po 2 karto  smile.gif  as sios kaukes is lt parsiveziau, jei dar kada atsirastu ..

drinks_cheers.gif esu bandzius, padejo. O sitas sampunas pas mane kaip ranku muilas pabaiginejamas biggrin.gif
Atsakyti
Barbaškė, kaip patinka Clearasil veido prausiklis? Kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2013 11 16, 17:09)
Barbaškė, kaip patinka Clearasil veido prausiklis? Kur pirkot?

Naudoju jį ne kasdien, tad ar atlieka savo paskirtį nežinau smile.gif
Kasdien keičiu prausiklius.Mano oda veido problematiška.

Pirkau UK, Asda parduotuvėj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbaškė: 16 lapkričio 2013 - 19:56
QUOTE(NORIKA @ 2013 11 15, 01:03)
Ypatingi tuo, kad bent jau aš neįsivazduoju, kaip reik tept veidą pudra ir paskui jo nepakontūruot bent jau skaistalais??? Matau yra kašike gan gerai maskuojanti skysta pudra, tai ką išsitepat ir vaikštot kaip Mirtišė lyg be kraujo lašo  g.gif Tik blakstienom klapsit ir vsio.... unsure.gif

O as beveik niekad nekonturuoju veido. Neturiu bronzanto nes jie mane sendina mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gaily @ 2013 11 15, 09:59)
Klausimams ir pastaboms biggrin.gif

Kai kurie klausimai netoleruojami- pvz kam reikalinga 80 nagu laku. mirksiukas.gif
Papildyta:
Is didelio rasto isejot is krasto. doh.gif Nereikia gasdint, kad reik but viskam pasiruosusiam laugh.gif Bet i kai kuriuos klausimus sioje temoje neatsakoma, arba geriau neuzduoti, nes busit apkaltinta pavydu, nesuvokimu kam reikia pvz.80 nagu laku, 30 tusu ir t.t.
Atsakyti
Myglle ar jau pakeitei slaptazodi?
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 11 18, 18:25)
Myglle ar jau pakeitei slaptazodi?

ne
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2013 11 18, 21:50)

Tai gal galetumet isvis nuimti ta slatazodi jei jau cia rodotes, nes labai norisi akis paganyti, o neileidzia mannes i jusu albumeli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 11 19, 21:17)
Tai gal galetumet isvis nuimti ta slatazodi jei jau cia rodotes, nes labai norisi akis paganyti, o neileidzia mannes i jusu albumeli  biggrin.gif

drinks_cheers.gif manęs irgi.
Atsakyti
ir manęs blush2.gif
Atsakyti