Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos...

QUOTE(tany @ 2013 08 29, 20:53)
Tuoj uzsikresiu ir as su vynogiais doh.gif  biggrin.gif

ir aš jau noriu vynuogių... drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 08 29, 20:39)
Pavasarį visą chlamą iškraustom, mėšlo įmetam gerokai. motobloku galingu preinan ir pirmyn su sėja. Vynuogių ir kitam gale sodinsiu, labai jau saldžios iš šiltnamio smile.gif

kaip supratau, vynuogės su vienmetėm daržovėm šiltnamy draugauja? o jei kokius agurkus kokia voratinklinė erkė užpuola?
gal pereikim į vynuogių temą, jei tokia yra?
radau:
http://www.supermama...?...6542&st=564
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 30 rugpjūčio 2013 - 07:31
Kada mazdaugh planuojate moliugus jau nurinkineti is darzo? Naktys jau vesios, moliugu lapai beveik visi nudziuve. Nors virkscios dar zalios.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 08 30, 09:11)
Kada mazdaugh planuojate moliugus jau nurinkineti is darzo? Naktys jau vesios, moliugu lapai beveik visi nudziuve. Nors virkscios dar zalios.

Maniškiai tai visi žaliais lapais, o auga kaip ant mielių thumbup.gif . Visi spirgiukai buvę prieš savaitę jau didžiausi. Oras puikus jiems augti bent pas mus pajūry

Gaudvile 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 30 rugpjūčio 2013 - 09:08
QUOTE(*Aukse* @ 2013 08 30, 09:11)

Bet šalnų tikrai nežada dar biggrin.gif jau kai kils bent mažiausia tikimybė šalnoms tai tada ir jaučiu nešiu...... o jei šalnos ilgai nesirodys tai bent jau iki rugsėjo vidurio ar galo tikrai laikysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 08 29, 21:58)
Ėjau sutemus nusiskinti melioniuko blondžio , užmačiau- boluoja Muskatnaja. Nuskyniau, jau norėjo šone pūti.

O tai melionai,kiek suprantu,turi tendenciją skilinėt ar pūt,jei laiku nenuskini?Nu nežinau tada,ar man jų reikia ...g.gif
QUOTE(Juračiuks @ 2013 08 30, 10:07)
Maniškiai tai visi žaliais lapais, o auga kaip ant mielių  thumbup.gif .

Maniškiai irgi žali.Bet ir pernai rudenį buvo žali,kai skyniau.Labai man moliūgus patinka augint biggrin.gif Nei jie serga,nei juos ravėt reikia-pridėjai geresnės žemės,perpuvusio mėšlo ir paleidai pievon voliotis...Nu,pradžioj dar tas ataugas pakarpau,o paskui jau tik viršūnes nukerpu,kiek pasiekiu,bo kai jie ten susipina,susiraizgo-neįžengsi nenumynus doh.gif .Kad su visom daržovėm tiek priežiūros reiktų ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 08 30, 10:48)
O tai melionai,kiek suprantu,turi tendenciją skilinėt ar pūt,jei laiku nenuskini?Nu nežinau tada,ar man jų reikia ...g.gif

Labai man moliūgus patinka augint biggrin.gif Nei jie serga,nei juos ravėt reikia-pridėjai geresnės žemės,perpuvusio mėšlo ir paleidai pievon voliotis...Nu,pradžioj dar tas ataugas pakarpau,o paskui jau tik viršūnes nukerpu..

ir arbūzai pernoksta, jei laiku nenuskini mirksiukas.gif

Tai tu dar labai daug priežiūros jiems skiri.. aš nei mėšlo nededu, nei žemės specialios, nei kerpu ką nors. Pasodinu ir ateinu derliaus nuskint. Anei kiek neišsidirbinėja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 08 30, 14:55)
ir arbūzai pernoksta, jei laiku nenuskini  mirksiukas.gif

Tai tu dar labai daug priežiūros jiems skiri.. aš nei mėšlo nededu, nei žemės specialios, nei kerpu ką nors. Pasodinu ir ateinu derliaus nuskint. Anei kiek neišsidirbinėja  wub.gif

ale va artėja metas kur visą tą derlių reiks sunaudot..... o pas mane moliūgų tiek....... kad ujomajo........... bandysiu aš tuos cukatus daryt. Bet tai kad baika kiek ten to moliūgo reikia.... paimsi vieną hubartą ir vsio. Reiks kažkaip labai pradėt domėtis ką galima gamint iš jų.
Yerena pasakojai kad dalicate moliūgėlius perpjauni, pabarstai rudu cukrum ir kepi. O kiek laiko reikia kept ir to cukraus daug? aišku skoniai visų skirtingi bet nors maždaug.... nes tikrai neįsivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 08 30, 14:09)
ale va artėja metas kur visą tą derlių reiks sunaudot..... o pas mane moliūgų tiek....... kad ujomajo...........

biggrin.gif drinks_cheers.gif Pas mane analogiškai. Sako, gali jie stovėt iki pavasario, ale kur žmogus tiek sukrausi? Virtuvėj po stalu vyno buteliais užstatyta biggrin.gif O ir tilptų ten mažiau nei dešimtoji dalis derliaus. Jiems atskiro kambario reiktų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 08 30, 15:09)

Yerena pasakojai kad dalicate moliūgėlius perpjauni, pabarstai rudu cukrum ir kepi. O kiek laiko reikia kept ir to cukraus daug? aišku skoniai visų skirtingi bet nors maždaug.... nes tikrai neįsivaizduoju  biggrin.gif

iš mažųjų turiu baby bear ir dar kažkokius, tai nupjaunam viršų kaip dangtuką, išskobiu sėklas, dedu paruoštą faršą ir kepu orkaitėj su tuo "dangtuku" uždengus. baigiam suvalgyt.
Atsakyti
Aš pernai uogienes viriau ir artimuosius kolegas ir draugus apdovanojau. Niekas neatspėjo iš ko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 08 30, 15:14)
biggrin.gif  drinks_cheers.gif  Pas mane analogiškai. Sako, gali jie stovėt iki pavasario, ale kur žmogus tiek sukrausi? Virtuvėj po stalu  vyno buteliais užstatyta  biggrin.gif  O ir tilptų ten mažiau nei dešimtoji dalis derliaus. Jiems atskiro kambario reiktų  mastau.gif

mes nelabai juos valgom, auginu daugiau del grozio ( moliugus) wub.gif blush2.gif biggrin.gif
tai vienais metais gal koks pusantro kibiro dydzio moliugas stovejo koridoriuje , kaip dekoracija, ir visi ieje iskart ji pastebedavo.. oho koks grazus, oho koks didelis, ar jis tikras ??? doh.gif biggrin.gif

siuo metu maciau voliojosi darze gal 4 ar 5 toki g.gif reiks pradet dometis ka galima is jo VALGOMO padaryt blush2.gif troskiniai netinka, pyragu nelabi valgo, o sriuba trinta tik man skanu . Gal tikrai tuos cukatus reiks ismegint g.gif
Atsakyti