Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos...

As vakar irgi skaitinejau apie cukiniju duoneles tongue.gif
Vaziuoju i sodyba aplankyti savo augintiniu , nemaciau 2 savaites wub.gif
Beje bijau praziopsoti pirmassalnas,nes sodyba tolokai. Yerena, kada vidutiniskai nurenki moliugus, rugsejo vidury gal g.gif Bijau kad negalesiu nulekt pvz vidury savaites salnas pranesus verysad.gif
Atsakyti
prisiskaičiau čia ir taip užsimaniau moliūgų sriubos... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 08 31, 09:16)
prisiskaičiau čia ir taip užsimaniau moliūgų sriubos...  doh.gif  biggrin.gif

Kokios bedos, gal moliugu neturi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 08 31, 10:15)
Kokios bedos, gal moliugu neturi  hihihi.gif

biggrin.gif nu reiks kokį nupjauti.... g.gif
Atsakyti
matuke, konkrečios datos nėra, seku prognozes, mano ūkis vienkiemyje, rajone. Pvz. šiai dienai labai nerimauju dėl kito savaitgalio prognozių- kai naktį 5-7 C. Bet gal dar laikui bėgant pasikeis rodikliai? g.gif
Atsakyti
g.gif unsure.gif ojei...negi taip anksti šiemet reiks juos nurinkti...gal ne...oj kokia įdomūs šiemet metai temperatūrų prasme unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 31 rugpjūčio 2013 - 11:01
sveikos, siandien vienas arbuzas 3kg pasieke Anglija, tai sake nuostabaus skonio, varvejo per alkunes sake biggrin.gif ir sake kita meta varyt daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Vienais metais bijodama sušaldyti pačius moliūgus uždengiau baltais polipropileniniais maišais. Šalnos pakando dalį lapų, bet kiti gyvi liko ir moliūgai dar kelias savaites lauke lepinosi.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 08 31, 12:01)
g.gif  unsure.gif ojei...negi taip anksti šiemet reiks juos nurinkti...gal ne...

Praeitais metais nurinkau juos dar anksčiau- šalnos buvo jau rugpjūčio gale ax.gif

QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 08 31, 20:18)
Vienais metais bijodama sušaldyti pačius moliūgus uždengiau baltais polipropileniniais maišais. Šalnos pakando dalį lapų, bet kiti gyvi liko ir moliūgai dar kelias savaites lauke lepinosi.

Dengti galima, jei yra keletas moliūgų, bet kai 50 a užsodinta ir yra keli šimtai vnt lauke- vargu ar prilakstysi, jau nekalbant apie išlaidas cool.gif
Atsakyti
g.gif oj , aš tai ne...pas mus nebuvo taip anksti šalnų...aš gal spalį nuskyniau...reik mamos paklaust , ji gerai datas pamena, bet vaikščiojom jau su striukėmis g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 09 01, 07:40)
g.gif oj , aš tai ne...pas mus nebuvo taip anksti šalnų...aš gal spalį nuskyniau...

Pernai,kiek pamenu, rugsėjo antroj pusėj skyniau,kai Saintlinos kaimui šalnas išbūrė metereologai.

Nu išsiviriau sriubą pagal šitą
http://www.beatosvir...r-kokoso-pienu/
Man patiko,tik krevetes ištrenkiau,nes kažkaip nelipo jos man sriuboj,neskanios kažkokios schmoll.gif Ir nežinau su kokiu moliūgu dariau,ar su Urichuri, ar su Justynka.Labai man jie panašūs savo išvaizda.Kitąmet reiks pasodinus kokius pagalius su vėliavom įsmeigt,kad atsirinkčiau g.gif
Atsakyti

user posted image o čia maniškė cukinija
Atsakyti