Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos...

QUOTE(matuke @ 2013 09 06, 10:40)
Kas pranesa, kur pranesa  blink.gif

Tu tik ramiai kvėpuok, nestresuojam bais smile.gif gal vietomis....... tik va tikiuosi mano moliūgų vieta nebus "ta vieta". Reikia paanalizuoti rimtesnius orų puslapius, aš delfyje paskaičiau.
Atsakyti
Aviacija, būtinai pasidalink žiniom. Galvojau ramiai tupėsiu iki rugsėjo galo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 09 06, 09:33)
Mergaitėėėėės. Čia dabar kas šalnas praneša vietomis? jau man stresuot ir moliūgus nešt?

prasideda.. labai 'tiksliai' tos vietos nurodytos doh.gif

http://www.delfi.lt/...u.d?id=62251875

ot ir man galvos skausmas dabar. Juk pas mus tai baisiai realu šitas 'džiaugsmas' doh.gif Ar nereiks išsišiepus moliūgų tampyt doh.gif O dar pagrybaut norėjau.. ir kašis anksti..
oi, moliūgai tai moliūgai, ale gi mano dar arbūzų visa kolonija lauke blink.gif Tuos tai tiksliai visus reik namo vežt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 rugsėjo 2013 - 10:52
Ir praėjusiai nakčiai per vakaro žinias sakė, kad Vilniuje 3-7 ar pan.
Ryte 6 val buvo 6 laipsniai. Na panašiai, bet ne 3.
Pagal mane tiksliausiai parodo http://weatherspark.com/#!graphs;a=Lithuania/Vilnius
Nusistačiau Vilnius. Gal yra ir geresnių - rimtesnių, aš tiesiog nežianau.
Matuke, , manau jie čia perdeda.
Atsakyti
Aš vistik surizikuosiu.... paliksiu. Nors kad va gismeteo.lt tai nera tų šalnų...... nemanau, kad tos šalnos pasieks vidurio Lietuvą..........
Arbūzai tai jau mano ne tik nurinkti bet beveik ir suvalgyti biggrin.gif liko pora maliavkų.
Ai va dar kas dėl moliūgų. Praeitą savatgalį lankiau aš juos. Tai jų lapai gražūs gražūs. Jie net nesiruošia rudeniui. Auga toliau kaip pasiutę....... jau ir viršūnes nuiminėjau ir užuomazgas roviau. Kad tik nokintų greičiau savo vaisius.
Atsakyti
Komentaras delfyje:

O šianakt Rokiškio ir Kupiškio rajonuose jau šalnos buvo smile.gif Delfi pavėlavo smile.gif smile.gif smile.gif

Matyt vietomis silpnos buvo.
Atsakyti
pas mus dar nebuvo.. ale aiškiai reik laukt, jei jau toks reikalas. Pikčiausia, kad tokiu metu šalnos praeina, moliūgus namo sutempi, o paskui dar gražiausi orai vos ne mėnesį be jokių šalnų būna.
Atsakyti
Tikrai taip Saintlina. Va ir dienom kokie puikūs orai dabar. Su trumpom rankovėm galima lakstyt darže. Uvh kaip aš lėksiu ryt į savo moliūgėlių lauką....... Bais graži daržovė, aš tai jiems duočiau pirmą vietą pagal grožį lotuliukas.gif na o su skoniu reikia apsiprast smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 09 06, 12:36)
Tikrai taip Saintlina. Va ir dienom kokie puikūs orai dabar. Su trumpom rankovėm galima lakstyt darže. Uvh kaip aš lėksiu ryt į savo moliūgėlių lauką....... Bais graži daržovė, aš tai jiems duočiau pirmą vietą pagal grožį  lotuliukas.gif  na o su skoniu reikia apsiprast smile.gif

as siandien leksiu apziuret moliugelius - arbuzelius ,
gal ir koks melioniukas bus.
Viena toki iskilusi skyniau pries savaite melioniuka ( pagal spalva maciau, kad dar reiktu jam nokt) , bet suvalgem, man tai toks biskeli agurkinis dar, o kiti labai gyre, kad skanesnis nei maximinis lotuliukas.gif kad sunokes... nu gal ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
melionai tikrai gerai sunokę būna,. kai dar neprapjauti kvepia. Pas mane dažniausiai tokie jau būna nukritę nuo kotelio. Tai nė uostyt nereik - jei voliojasi atskirai, tai reiškia, valgomos kondicijos.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 09 06, 11:47)
ale gi mano dar arbūzų visa kolonija lauke  blink.gif  Tuos tai tiksliai visus reik namo vežt.

apie arbūzų sūdymą
http://gotovim-doma....p?f=163&t=24483
Atsakyti
siemet auginu skazka , tai zali kaip arbuziokai, o veliau ima geltonet . Sitas dar toks nevisai ryskiai geltonas buvo ax.gif
Atsakyti