QUOTE(Avijacija @ 2013 08 26, 14:44)
Šiandien tris laiškučius išsiunčiau. Tai laukit mergaitės pašto balandukų. Kažkuriai turiu įdėt dar habanerų tai dar nesiunčiau.
Ale panos jūs duodat. Viena sugebėjo šokoladą įgrūst į voką, kita net pinigą įdėt

nereikia man nieko, baikit juokus. Paskui dar sėklos nedygs, tai sąžinė mane grauš

nors lygtais dariau kaip saintlita daro. Perploviau ir kiekvieną sėklikę nutryniau su rankšluosčiu, kad ta plėvelė nusiimtų. Ant saulės nedžiovinau......
Bet va irgi jau ne vieną arbūzą pjovėm, o va sėklai pasilikau tik iš vieno. Tai negaliu net ir dalintis labai.
Už dyką negalima duot, iš sėklos išeisit, nors po centą reikia imti

. Čia senolių išmintis
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 08 26, 22:34)
Arbūzus vaikai jau kasdien skerdžia

, vienas buvo vos pakeliamas, bet dar neprinokusį nulupo.
O vat melionų tiek atsivalgėm, kad žiūrėt nebenoriu

Vakar parvilkau du kibirus jų , tokie nedičkiukai, kai kurie pernokę, kai kurie bando pūti. Nesugalvojau kur juos panaudoti, pasidariau 7 litrus nektaro. Kadangi melioniukai buvo jau sviesto konsistencijos, tai nulupau, išėmiau sėklas ir perplovus sublenderiavau. Gavosi gražios geltonos spalvos ir malonaus kvapo tyrė, įpyliau dar ketvirtadalį tūrio vandens, įspaudžiau porą citrinų ir užvirus išpilsčiau. Gal rudenį maišysiu su obuolių sultimis ar žiemą išgersim ir vienas.
Dar pasidariau jų konservuotų, gal kokiam pyragui tiks, ir džiovintų turiu.Šitie tai
O koks tų skaniųjų melionų pavadinimas

/ ir aš tokių noriu