Įkraunama...
Įkraunama...

Paskola būstui ir jo remontui

O musu galutinis sprendimas rytoj. Tai kumscius laikysim

Nu tai kaip sekėsi g.gif
Atsakyti
tai kad nepaskambino. dabar jau ir neramu mums su vyru darosi. gal pirmadieni suzinosim?
Atsakyti
a tai ko patys neskambinate? Aš tai ramybės nedaviau savo vadybininkei biggrin.gif Kol įkyrėjau ir davė biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad mes tiesiogiai su valdytoja ir biski per blatus. Tai nesinori i akis lysti. Bet va vyras neiskente ir paskambino. Tai sake, viskas gerai. Tik kazkokio protokolo laukia ir rytoj tiksliai pasakys. Vienzo nervai blink.gif
Atsakyti
Kas dar gali paaiskint: mums tipo duoda 24000 lt buto isirengimui. Tai kaip paprastai tuos pinigus grynaisiais duoda, ar kreditine kortele?
Atsakyti
ryt einu pas notara uztvirtinti pakeitimu- taip kad pavyko pasididinti paskola po pervertinimo o ir daug nekainavo: pervertinimas 100, hipoteka 20, bankas 100, draudimas 50, notaras 100... 4u.gif Dekoju temos uzvedejai ir mano ikvepejai biggrin.gif biggrin.gif seniai masciau apie tai o perskaicius uzvesta tema nusprendziau igyvendinti thumbup.gif
Atsakyti
Valio, su tuo tave ir sveikinu! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2005 03 14, 14:11)
Kas dar gali paaiskint: mums tipo duoda 24000 lt buto isirengimui. Tai kaip paprastai tuos pinigus grynaisiais duoda, ar kreditine kortele?

Atidarys jums sąskaitą banke ir ten perves pinigus. Nu čia gaunat kaip vartotojišką paskolą - kiek nori tiek imi, tik ten kažkaip procentai skaičiuoja nuo to, kokią dalį panaudoji. Man buvo, kad jei iš karto paimi visą vartotojišką kreditą, tai mažiausios palūkanos tada... O jei dalimis, tai kažkaip ten skaičiuoja - jei 50 proc tai 10 proc palūkanos, jei 100 - tai 8.9 proc.
Labai čia gražiai lietuviškai surašiau, už stilių ir logiką ko gero gaučiau 2 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milabra: 15 kovo 2005 - 09:16
norejau paklausti. Siuo metu kaip geriau imti paskola eurais ar litais. Klausiu todel kad bijom pralosti kai ives eura. g.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2005 03 15, 09:16)
Atidarys jums sąskaitą banke ir ten perves pinigus. Nu čia gaunat kaip vartotojišką paskolą - kiek nori tiek imi, tik ten kažkaip procentai skaičiuoja nuo to, kokią dalį panaudoji. Man buvo, kad jei iš karto paimi visą vartotojišką kreditą, tai mažiausios palūkanos tada... O jei dalimis, tai kažkaip ten skaičiuoja - jei 50 proc tai 10 proc palūkanos, jei 100 - tai 8.9 proc.
Labai čia gražiai lietuviškai surašiau, už stilių ir logiką ko gero gaučiau 2  biggrin.gif

Labai zmogiskai paaiskinai. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2005 03 15, 12:42)
norejau paklausti. Siuo metu kaip geriau imti paskola eurais ar litais. Klausiu todel kad bijom pralosti kai ives eura. g.gif

Kazkur anksciau kalbejom ir daugmaz vieningai nutarem, kad geriau eurais. Vistiek jie neuzilgo musu lituka pakeis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2005 03 15, 12:42)

Imant eurais palūkanos mažesnės.
Atsakyti