Sveika Milabra
tai gal jau velykas švęsi naujam bute?

QUOTE(AIRRA @ 2005 03 15, 20:55)

QUOTE(virgyte @ 2005 01 19, 11:47)
Labai norėumėm pagaliau įsigyti butą, bet ....Iki mūsų norimo buto nusipirkimo tarkim trūksta 30000lt.Visus kitus pinigėlius mes turim susitaupę.Reiktų nedidelės paskolos, bet...Vyras formintas tik puse etato ir jo pajamos 250lt.Aišku tik ant knygutės
Gauna žymiaidaugiau. o aš dabar dekretinėse.Na iki metų vaiko gaunu pajamas šiokias tokias, nes prieš tai dirbau...Nemanau, kad kuris nors bankas norės su mumis terliotis
Tai iš kur mums paimti tuos piniglius
Atrodo tiek nedaugtrūksta,,,,,,,,,,,,o gal galima imant paskolą užstatyti tą butą kurį dar tik pirksim?Patarkit kas žinot ar susidūrėt patys su šiais reikalais 

Ну так чем - все закончилось

Nu va, pagaliau patvirtino. Net daugiau nei tikejomes, bet gerai, pasirinkimas gal didesnis bus.
QUOTE(milabra @ 2005 03 15, 09:16)
Atidarys jums sąskaitą banke ir ten perves pinigus. Nu čia gaunat kaip vartotojišką paskolą - kiek nori tiek imi, tik ten kažkaip procentai skaičiuoja nuo to, kokią dalį panaudoji. Man buvo, kad jei iš karto paimi visą vartotojišką kreditą, tai mažiausios palūkanos tada... O jei dalimis, tai kažkaip ten skaičiuoja - jei 50 proc tai 10 proc palūkanos, jei 100 - tai 8.9 proc.
Labai čia gražiai lietuviškai surašiau, už stilių ir logiką ko gero gaučiau 2
Labai čia gražiai lietuviškai surašiau, už stilių ir logiką ko gero gaučiau 2

Idomiai cia paaiskino

mes gaunam irengimui 25000Lt (cia nevartotojiska paskola). Sitie pinigai eina pagal ta pacia sutarti, kaip ir pinigai busto isigijimui. Juos mums perveda i musu saskaita ir viskas! palukanos skaiciuoja nuo bendros paskolu sumos (busto pirkimui ir remontui). Pigus turetume panaudot pagal is anksto pateikta samata, taciau jie netikrins, kur tuos pinigus isleidai ir jokiu cekiu nereikia pateikti. nes buto pirkimo sutarti yra SALYGA: kad iki tam tikros turim irengti buta, ir jei to nepadarysim, mokesim dideles baudas. bankas ir remiasi sita salyga, todel ir nieko papildomai nereikalauja pateikinet.
Cia rasiau apie Vilniaus banka, kituose gali buti kitaip.
QUOTE(virgyte @ 2005 01 19, 10:46)
Labai norėumėm pagaliau įsigyti butą, bet ....Iki mūsų norimo buto nusipirkimo tarkim trūksta 30000lt.Visus kitus pinigėlius mes turim susitaupę.Reiktų nedidelės paskolos, bet...Vyras formintas tik puse etato ir jo pajamos 250lt.Aišku tik ant knygutės
Gauna žymiaidaugiau. o aš dabar dekretinėse.Na iki metų vaiko gaunu pajamas šiokias tokias, nes prieš tai dirbau...Nemanau, kad kuris nors bankas norės su mumis terliotis
Tai iš kur mums paimti tuos piniglius
Atrodo tiek nedaugtrūksta,,,,,,,,,,,,o gal galima imant paskolą užstatyti tą butą kurį dar tik pirksim?Patarkit kas žinot ar susidūrėt patys su šiais reikalais 

O as girdejau ,kad yra banku kuriems uztenka , kad turit pastovių įplaukų į jūsų asmeninę sąskaitą , na pvz .: kas mėnesį į jūsų sąskaitą ikrenta kažkokia tai suma ir nesvarbu iš kur ir už ką

prieš porą dienų sužinojau apie AmCredit , labai jau patraukliai atrodo jų pasiūlymai

QUOTE(Perliukas @ 2005 04 01, 23:01)
Bet kaip aš supratau tai ten pas juos marža 2%

Kiek aš išsiaiškinau tai marža net ne 2% , o 3.5 % pirmus tris metus - fiksuota , o po to kintama
, bet vistiek man ten geresnės sąlygos negu kokiam Snore -vartojimo paskola su 8.9 %
ir trūks - plyš turi atiduot per 5 metus , o AmCredit'e pasirašai 25metams , o atiduot gali nors ir per metus
, be papildomų mokesčių

O gal kuri nors zinote,ar bankas duotu paskola ir sklypui ir namo statybom ar tiktai tam arba tam.DEKUI
Kam reikia, balandzio men. Cosmopolitano numeryje, yra išsami pradinė informacija apie paskolas. Straipsnis vadinasi "Kaip neįkeisti bankui sielos"

Aš jau beveik susitvarkiau visą paskolą, penktadienį turėtų pardavėjams pinigus pervesti. Tampu savininke.... ir jau nesidžiaugiu
Nuo lakstymo, dokumentų ir siaubingų išlaidų nervai nelaiko. Gal aš kokia ne tokia? Gal jūs viską susitvarkėte ramiai neimdamos per daug į galvą? Gal aš per jautriai reaguoju? Bet jau nenoriu nei buto nei paskolos