Įkraunama...
Įkraunama...

Paskola būstui ir jo remontui

QUOTE (Noriu buti mama! @ 2004 03 25, 06:44)
Tai ir kiek cia gaunasi jums i menesi moketi? Ir keliems metams emete paskola? g.gif

25 metams, apie 800
Atsakyti
QUOTE (gerda @ 2004 03 28, 01:54)
25 metams, apie 800

Hmm 800 tai ne tiek ir siaubingai tik kad tie 25 metai gan ilgas laiko tarpas , kiek cia man bus po 25.... blink.gif 50 blink.gif O jezau laugh.gif
Atsakyti
Aha, as irgi is pradziu taip galvojau- kai baigsis terminas, musu vaikui (dabar nestuke.gif ) bus siek tiek daugiau nei man dabar laugh.gif O mes jau busim solidus arti pensijos laugh.gif

Bet juk galima visa tai issimoketi ir anksciau! Dabar bankas paskolina, nes neturi tiek pinigu. Gali nesiskolint ir laukt kada turesi, bet gali pasiskolint ir, daugiau uzdirbus, iskart atiduot. Per tuos metus daug visokiu dalyku gali nutikt - ka gali zinot, kokios pajamos nusimatys (o zmogus visada linkes siekt auksciau, be to, mes dar jauni, tai naturalu, kad su amzium dideja pajamos).. Va ir dabar mano vyras planuoja metu pabaigoj, koki 10 000 atiduot. Vis sis tas.. taip po truputi ir galima anksciau skola atsikratyt.
Kita vertus, visas Vakaru pasaulis gyvena skolon. Svarbu realiai apskaiciuot savo galimybes- kiek gali atiduot per menesi, kad paskola neslegtu ir galetum dar ir kitus dalykus sau leist. Aisku, juokinga butu isigyt buta, bet neturet uz ka benzo isipilt ar ant maisto skaiciuot. Mes gal irgi butume noreje koki nerealu nama nerealioj vietoj pirkt, bet paskui nebutu uz ka is to namo isvaziuot biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE (ilja @ 2004 03 27, 11:37)
QUOTE (Kalinka @ 2004 03 24, 16:50)
QUOTE (ilja @ 2004 03 24, 15:34)
QUOTE (babble @ 2004 03 23, 13:13)
Ar tikrai? Būtų visai gerai, jei galima pasiimti provincijoj, o pirkti kitame mieste.
O įdomu, kaip su lengvatine paskola? ar galima prašyti vienoje savivaldybėje, o pirkti butą kitos savivaldybės teritorijoje? Juk pvz. Kauno rajono ir Kauno miesto yra skirtingos savivaldybės. Nors jei taip būtų galima daryti, tai imčiau išvis iš kokio mažo miestuko.

Kazkaip duoda mazesne suma. Vieni pazistami eme lengvatine paskola is Raseiniu, tai dviems kambariams dave 15 tkst., o jie pirko Kaune. Tai isivaizduokit, ka jie galejo uz ta suma nupirkti g.gif

i to chlieb thumbup.gif be to itariu kad kazkaip ne taip tu ten viska supratai. tie 15 tukst ir yra kuriuos gali padengti valstybe, pvz perki uz 90000 buta, ta savivaldybe dengia 15 tukst, tai ar blogai? man uzteko ir 2000 kad padenge....

Ne, jie is viso tiek tik gavo smile.gif

tad vadinasi jie eme rajone ne tik pazyma lengvatai bet ir pacia paskola rajone...ne cia kazkas ne taip. bankas juk duoda tiek kiek buta ivertina turto vertintojai ir nuo tos sumos ivertintos bankas teikia paskola 70 proc ir daugiau.
Atsakyti
QUOTE (Kalinka @ 2004 03 29, 11:53)
QUOTE (ilja @ 2004 03 27, 11:37)
QUOTE (Kalinka @ 2004 03 24, 16:50)
QUOTE (ilja @ 2004 03 24, 15:34)
QUOTE (babble @ 2004 03 23, 13:13)
Ar tikrai? Būtų visai gerai, jei galima pasiimti provincijoj, o pirkti kitame mieste.
O įdomu, kaip su lengvatine paskola? ar galima prašyti vienoje savivaldybėje, o pirkti butą kitos savivaldybės teritorijoje? Juk pvz. Kauno rajono ir Kauno miesto yra skirtingos savivaldybės. Nors jei taip būtų galima daryti, tai imčiau išvis iš kokio mažo miestuko.

Kazkaip duoda mazesne suma. Vieni pazistami eme lengvatine paskola is Raseiniu, tai dviems kambariams dave 15 tkst., o jie pirko Kaune. Tai isivaizduokit, ka jie galejo uz ta suma nupirkti g.gif

i to chlieb thumbup.gif be to itariu kad kazkaip ne taip tu ten viska supratai. tie 15 tukst ir yra kuriuos gali padengti valstybe, pvz perki uz 90000 buta, ta savivaldybe dengia 15 tukst, tai ar blogai? man uzteko ir 2000 kad padenge....

Ne, jie is viso tiek tik gavo smile.gif

tad vadinasi jie eme rajone ne tik pazyma lengvatai bet ir pacia paskola rajone...ne cia kazkas ne taip. bankas juk duoda tiek kiek buta ivertina turto vertintojai ir nuo tos sumos ivertintos bankas teikia paskola 70 proc ir daugiau.

taigi kiek truksta pasiimi komercinem, salygom kredita. As irgi rajone emiau lengvatine nes vilniuj ne visiems dave tada lengvatines per daug norinciu buvo rolleyes.gif tai kaip tik islosiau imdama rajone o banka taigi pasirenki koks tau patinka nebutinai tam mieste kur lengvatine gauni juk ten tik filialai dazniausiai buna g.gif .
Atsakyti
kazkas cia rase, kad reikes l.daug permoketi rolleyes.gif
as tai skaiciavau taip:
mes uz nuoma mokejom 200 Lt - cia be komunal.Per metus gaunasi 2400. Per 30 m - 72000. Jei paskola atidavinesim 30 metu (siaip tai planuojam greiciau - optimistai matot thumbup.gif ), permokesim apie 50000 Lt. Vistiek [pigiau negu nuomotis. O be to, daba gyvenam dvieju k.bute, o nuomavomes bendrabutuka laugh.gif [/b][/color]
ir vistiek - savo namai yra geriausia clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavanda: 30 kovo 2004 - 11:52
Įdomu kiek iš mūsų yra įsiskolinusių bankui? Mes tai skoloj Hanzai ir dar 23 metus turim mokėti tikimės grąžinti anksčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Mes dar tik ruosiames imti vartotojiska paskola, o veliau jau bustui imsim
Atsakyti
Emiau paskola Sampo banke 25 metams! Ir visiems siulau eiti tik i SAMPA! Esu labai patenkinta. Ten paskola ir mano brolis ir draugai paeme. Gavome labai geras palukanas (bandem lygynti, tai nei vienas bankas tokiu mazu nedave). Ir kadangi esame dar visaip kaip apsidraude Sampe, tai dideles nuolaidos busto ir kilnojamo turto draudimui.
AS MYLIU SAMPA! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Akva @ 2004 04 29, 11:17)
Emiau paskola Sampo banke 25 metams! Ir visiems siulau eiti tik i SAMPA! Esu labai patenkinta. Ten paskola ir mano brolis ir draugai paeme. Gavome labai geras palukanas (bandem lygynti, tai nei vienas bankas tokiu mazu nedave). Ir kadangi esame dar visaip kaip apsidraude Sampe, tai dideles nuolaidos busto ir kilnojamo turto draudimui.
AS MYLIU SAMPA! thumbup.gif

Į domu kokios palūkanos, nes mes prieš porą metų kai paėmėm Hanzoj tai buvo 6,66 blink.gif ohmy.gif ohmy.gif , dabar jau nukrito iki 4,72 kažkur tai
Atsakyti
esu prasiskolinusi 17 metu i prieki: paskola bustui parexe, palukanos 4.8%, lietuvos banke paskolos uz studijas 5% palukanos. Kur dar visuose imanomuose bankuose lizingai 1.5 metu-apie 50 ooo man tai baisi suma...ir dar liko tik sampo is kurio dar nesiskolinau- reiks nueit prazonduot wink.gif gal pavyks gauti remontui g.gif
Atsakyti
emem paskola Amerikos verslo fonde pries 4 metus 10-ciai metu- DOLERIAIS! Dabar neatsidziaugiam, kad doleris nuvertejo, tikimes labai greitai grazinti ir imti nauja paskola - jau reikia didesnio butuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doma: 29 balandžio 2004 - 13:41