Mes taip pat paememe BAVF doleriais
10-ciai metu.. Tikimes pagal galimybes atiduot greiciau, tada truputi atsipusime ir ziuresime, ka toliau imt..

Pasiemem Hansabanke butui pirkti. Po keliu metu pirksim nama, tai ziuresim, su kuo draugausim

Vilniaus banke 50 000 Lt desimciai metu. Jau 2 metai praejo

Uuj,gelytes pas jumi
Mes 40 m. paskola paemem
Aisku,esam optimistai ir tikimes,kad atiduosim daug greiciau. O dabar ziurejom,kad menesio imokos butu nedideles. Maza kas..

Kai ruošiausi imti paskolą būstui, tai perėjau visus bankus. Sąlygos buvo visur beveik tos pačios, tačiau pats bendravimas labai skyrėsi. Ypač nepatiko Parex, nes ten pasijaučiau kaip visiška ubagė, kuri vos ne maldaut pinigų atėjo. Apsistojau ties Vilniaus banku. Ten buvo puikius vyrukas, vos ne už rankos visur vedžiojo. Taigi gavau 60 000lt. 20 metų. Jau metai kaip atidavinėju.
QUOTE (Dorata @ 2004 04 29, 12:18) |
AS MYLIU SAMPA! ![]() Į domu kokios palūkanos, nes mes prieš porą metų kai paėmėm Hanzoj tai buvo 6,66 ![]() ![]() ![]() |
Mes ememe pries 7 menesiu, eurais. Palukanos 3,6%! KAi veliau eme mano keli pazistami dar geresnes salygas gavo. Pliusas Sampo banko tas, kad jie nori issikovoti didesne rinkos dali, del to yra labai lankstus, mandagus i t.t. O VB ar Hansa, Parex - uzmige ant lauru!
Mes tik kolkas Snore bandem ,NEDAVE priezasties nepasake

Mes ėmėm 2001m rudenį "lengvatinę", kai baigsim mokėti man bus 56m., beveik pensija
, vaikas užaugęs. Kaži ar mus reikės 3-jų kamb. buto, o dabar mažoka vietos jei galvoti apie šeimos padaugėjimą - norėtusi vaikams atskirų kambarių, ypač jei didelis metų skitumas ar skirtinga lytis.

Mes ėmėm iš Hansa paskolą butui 5 metams,prieš nepilnus metus išsimokėjom,dabar turim iš Nord/LB vartotojišką 3 metams.Jie pateikė mažiausius reikalavimus.Vilniaus banke mums gauti nerealu

o kokie reikalavimai gauti paskola?
Mes tai dabar imam is Nord/LB 40 metu, perkame nama. Noreciau jusu patarimo: kuo imti paskola jusu nuomone yra naudingiau litais ar eurais? ir kodel? manau tai aktualu ne tik man.