Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo operos

Matau , kad šitam saite populiariausios meksikietiškos muilo operos . Kodėl ? Geresni , įdomesni serialai ir filmai " randasi " tik antrame , trečiame puslapyje .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 05 rugpjūčio 2010 - 21:12
na,man labiausiai patinka meksikietiški todėl,nes ..kaip pasakyt, juose jausmo,veiksmo daugiau.nemoku apsakyt biggrin.gif
Atsakyti
O kaip veiksmo ar siaubo serialai , maniau tokiuose daugiau veiksmo
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2010 08 06, 17:03)
O kaip veiksmo ar siaubo serialai , maniau tokiuose daugiau veiksmo

Nežinau nė vieno siaubo serialo biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai kaip ir žinau , todėl man keista , kad yra meksikietiškų operų gerbėjų . smile.gif
Atsakyti
na, čia kaip kam, čia lygiai taspats, kaip pvž vieni mėgsta čili, kitiem per aštru. čia lygiai tas pats manau smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aišku 4u.gif Tik kodėl mano temoje , apie istorinius filmus niekas nepasisako ? blink.gif
Atsakyti
Ogi todėl, kad daugelis moteriškių dar miegojo, kai anksti rytą Dievulis intelektą dalino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2010 08 10, 14:34)
Ogi todėl, kad daugelis moteriškių dar miegojo, kai anksti rytą Dievulis intelektą dalino  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O jūs, tai, matyt, nepramiegojot, ane? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 08 10, 15:30)
O jūs, tai, matyt, nepramiegojot, ane? bigsmile.gif

Žinoma, tai buvo provokacija. Jūsų atsakymas lygiai toks, kokio tikėjausi thumbup.gif . Tada gal malonėsite paaiškinti, kodėl filmais, statomais beraščiui skurdžiausiam Meksikos žiūrovų sluoksniui, Lietuvoje domisi moteriškės, baigusios bent jau pagrindinę mokyklą ir pragyvenimo lygiu pretenduojančios į viduriuką. Mano aplinkoje niekas šių serialų nežiūri g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nutė: 10 rugpjūčio 2010 - 18:18
QUOTE(nutė @ 2010 08 10, 19:17)
Žinoma, tai buvo provokacija. Jūsų atsakymas lygiai toks, kokio tikėjausi  thumbup.gif . Tada gal malonėsite paaiškinti, kodėl filmais, statomais beraščiui skurdžiausiam Meksikos žiūrovų sluoksniui, Lietuvoje domisi moteriškės, baigusios bent jau pagrindinę mokyklą ir pragyvenimo lygiu pretenduojančios į viduriuką. Mano aplinkoje niekas šių serialų nežiūri  g.gif

keista,ko lysti į šį puslapį,jei šie serijalai nepatinka.Aš nemėgstu siaubiakų,bet nesmerkiu juos žiūrinčių.O lotynų Amerikos serijalai tai pasakos suaugusiems.Vaikystėj mėgau,o kas jų nemėgo skaityti?Na,o dabar vėpsau šias pasakas ir man smagu...
Atsakyti
QUOTE(germa1 @ 2010 08 10, 19:43)
Keista, ko lįsti į šį puslapį, jei šie serialai nepatinka. Aš nemėgstu siaubiakų, bet nesmerkiu juos žiūrinčių. O Lotynų Amerikos serialai - tai pasakos suaugusiems. Vaikystėj mėgau, o kas jų nemėgo skaityti? Na, o dabar vėpsau šias pasakas ir man smagu...

Autorė temą pradėjo apie tai, kodėl mėgstami būtent meksikietiški, o ne kitokie, pvz. istoriniai serialai mirksiukas.gif , todėl manau, kad tai nėra jų fanų tema. Nesmerkiu žiūrėtojų, bet jų tiesiog nesuprantu: turinys trivialus, vaidybos nerasta, net įdomesnių interjerų ar drabužių nematyti. Kokia jau ten pasaka g.gif Mažiau nei už 50 Lt vienos serijos niekaip neprisiversčiau žiūrėti. Negi įdomesnių dalykų gyvenime nėra?
Atsakyti