Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo operos

Aš manau, jog gali būti ir toks variantas, kad klaidingai atrodo, kad daugiausiai žiūrimos lotynų Amerikos telenovelės, nes juk jas dažniausiai rodo visom darbo dienomis, o kitus serialus kartą per savaitę, o filmus išvis tik kartą. Tai natūraliai gaunasi telenovėlių temos pirmose puslapiuose 4u.gif .
Atsakyti
Man pačiai patiko tik vienas meksikiečių serialas " Čigono meilė" " vykstantis " 15-16a.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 08 11, 12:54)
kodėl? manyčiau dauguma čia vaikus namie prižiūrinčios mamos. Išvada daugiausiai galimybių žiūrėt tv tuo metu, kai rodo meksikiečių serialus.
Antra, kiek istorinių filmų rodo mūsų tv kanalai? Aš pvz nesu mėgėja spoksot per PC filmus. Vienintelė išimtis - Tiudorai.
Trečia - iš tiesų daug įtakoja serialų rodymo laikas. Geri serialai nugrūdami vėlam vakarui, nakčiai.
Na, meksikiečių serialus rodo kasdien, aptarinėt galima, greit keičiasi - užtat ir temų daug. O kai viena serija per savaitę, kike pripliurpsi? biggrin.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif
O "The Tudors" - toks geras serialas... Labai gaila kad Lietuvos televizijos jo nenusiperka. Manau ne tik istorikams patiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 08 11, 09:54)
kodėl? manyčiau dauguma čia vaikus namie prižiūrinčios mamos. Išvada daugiausiai galimybių žiūrėt tv tuo metu, kai rodo meksikiečių serialus.
Antra, kiek istorinių filmų rodo mūsų tv kanalai? Aš pvz nesu mėgėja spoksot per PC filmus. Vienintelė išimtis - Tiudorai.
Trečia - iš tiesų daug įtakoja serialų rodymo laikas. Geri serialai nugrūdami vėlam vakarui, nakčiai.
Na, meksikiečių serialus rodo kasdien, aptarinėt galima, greit keičiasi - užtat ir temų daug. O kai viena serija per savaitę, kike pripliurpsi? biggrin.gif

Visiškai nesutinku. Prižiūrėjau savo laiku vaiką namie, bet turbūt nusišovus būčiau, jei kas būtų vertęs tas kvailystes žiūrėt. Gi yra ir Discovery, ir National Geography ir panašių kanalų. Na, bet turbūt kiekvienas renkasi pagal savo išprusimo lygį.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2010 08 29, 17:57)
Visiškai nesutinku. Prižiūrėjau savo laiku vaiką namie, bet turbūt nusišovus būčiau, jei kas būtų vertęs tas kvailystes žiūrėt. Gi yra ir Discovery, ir National Geography ir panašių kanalų. Na, bet turbūt kiekvienas renkasi pagal savo išprusimo lygį.

Taip , kaip kitaip save pateisins ?
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2010 08 29, 16:57)

Nesuprantu prie ko čia tas išprusimo lygis g.gif Ką nori žmogus, tą renkasi. Galbūt jus kažkas pavadintų neišprususia, kad žiūrit Discovery ir t.t. Nereikia čia kitų žeminti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2010 08 29, 16:57)

o Discoverio kanalo žiūrėjimas rodo didesnį/geresnį išprusimo lygį? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 08 29, 22:09)
o Discoverio kanalo žiūrėjimas rodo didesnį/geresnį išprusimo lygį? biggrin.gif

Rodo .
Atsakyti

Dar reikia ivertinti tai , kad ne visi gali ziureti tuos discovery ir kt. kanalus, nes antena ne ta:)
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2010 08 29, 21:22)

vajej, reiks pradėt žiūrėt, kad galėčiau visiem girtis kokia aš išprususi - Discovery juk žiūriu biggrin.gif
Atsakyti
Ko laukiat ? Kol kas nors sutikimą duos ?
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2010 08 30, 08:27)
Ko laukiat ? Kol kas nors sutikimą duos ?

Jooo, pagal jūsų įžulumą itin matosi išprusimas thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti