Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo operos

Na, manyciau, jog serialu zavesys yra tame: grazus ir emocionalus aktoriai, aferistai arba blogieciai be skrupulu, o svarbiausia, kad serialus gali ziureti kas antra savaite ir jausies tarsi nieko nepraleidus biggrin.gif
O siaip, man asmeniskai jie geras fonas valgant arba uzsiimant kazkokiais rankdarbiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2010 08 10, 21:03)
Autorė temą pradėjo apie tai, kodėl mėgstami būtent meksikietiški, o ne kitokie, pvz. istoriniai serialai  mirksiukas.gif , todėl manau, kad tai nėra jų fanų tema. Nesmerkiu žiūrėtojų, bet jų tiesiog nesuprantu: turinys trivialus, vaidybos nerasta, net įdomesnių interjerų ar drabužių nematyti. Kokia jau ten pasaka  g.gif Mažiau nei už 50 Lt vienos serijos niekaip neprisiversčiau žiūrėti. Negi įdomesnių dalykų gyvenime nėra?

O aš gal nesuprantu istorinių filmų gerbėjų. Ir ką dabar? Kas ką nori, tas tą žiūri, ko jūs čia pergyvenat nesuprantu g.gif
Atsakyti
Norėjau pasakyti , kad tokių serialų gerbėjų čia daugiausia . Ne tik Meksikiečiai kuria serialus panašius į pasakas . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 08 10, 21:47)
O aš gal nesuprantu istorinių filmų gerbėjų. Ir ką dabar? Kas ką nori, tas tą žiūri, ko jūs čia pergyvenat, nesuprantu g.gif

Ne pergyvenu, o stebiuosi. Nereikia nervintis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2010 08 10, 22:27)
Ne pergyvenu, o stebiuosi. Nereikia nervintis  mirksiukas.gif

Niekas ir nesinervina bigsmile.gif Stebėtis nereikia, nes kiekvieno skonis skiriasi mirksiukas.gif
Atsakyti
kodėl? manyčiau dauguma čia vaikus namie prižiūrinčios mamos. Išvada daugiausiai galimybių žiūrėt tv tuo metu, kai rodo meksikiečių serialus.
Antra, kiek istorinių filmų rodo mūsų tv kanalai? Aš pvz nesu mėgėja spoksot per PC filmus. Vienintelė išimtis - Tiudorai.
Trečia - iš tiesų daug įtakoja serialų rodymo laikas. Geri serialai nugrūdami vėlam vakarui, nakčiai.
Na, meksikiečių serialus rodo kasdien, aptarinėt galima, greit keičiasi - užtat ir temų daug. O kai viena serija per savaitę, kike pripliurpsi? biggrin.gif
Atsakyti
Būtų gerai, kad parodytų šią telenovelę su Lotynų Amerikos žvaigždėmis, bet normaliu, ne darbo metu.
Fernandas vis dar jaunas ir gražus, nors jau 44 metai smile.gif Gabriela šį kartą labai bloga ir ne pagrindinė.
http://www.youtube.c...feature=related

Patinka Lotynų Amerikiečių telenovelės, ypač brazilų, nes jos įdomios, jausmingos. Nekalbu apie visus serialus, gerų serialų yra nedaug, bet yra, ir juos įdomu žiūrėti. Jeigu žiūriu serialą, tai žiūriu rimtai, įdomu stebėti aktorių perteikiamus jausmus, mimikas ir pan. Nors dabar ir lietuviai jau išmoko iš Lotynų Amerikos kurti gerus serialus. Ypač patiko Gedimino 11.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiljana: 16 rugpjūčio 2010 - 18:54
anksčiau, kai į mokyklą dar eidavau, tai niekas negalėdavo manęs atplėšti nuo tv lotuliukas.gif dabar pažiūrėt negaliu, taip suerzina tos absurdiškos scenos, kai miršta tris serijas ir vis tiek gyvas lieka doh.gif lotuliukas.gif matyt atsižiūrėjau savo .
Atsakyti
Serialų mėgėjos gal padėsit prisiminti. Kažkada labai senai rodė tokį serialą. Buvo tokia neturtinga mergina ir ji nuėjo dirbti aukele. Saugojo mergaitę, kurios tevas buvo pianistas. Jie ten žinoma įsimylejo ir pan. Nu tokia graži muzika tame seriale, bet niekaip aš jo neprisimenu.
Atsakyti
QUOTE(Carisma @ 2010 08 25, 15:09)
Serialų mėgėjos gal padėsit prisiminti. Kažkada labai senai rodė tokį serialą. Buvo tokia neturtinga mergina ir ji nuėjo dirbti aukele. Saugojo mergaitę, kurios tevas buvo pianistas. Jie ten žinoma įsimylejo ir pan. Nu tokia graži muzika tame seriale, bet niekaip aš jo neprisimenu.

o čia ne su Kate del Castillo serialas buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 08 25, 19:09)
o čia ne su Kate del Castillo serialas buvo?  g.gif

Suradau google jos nuotraukas ir taip su ja. Ieškosiu pagal jos filmgrafiją. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carisma @ 2010 08 25, 20:18)
Suradau google jos nuotraukas ir taip su ja. Ieškosiu pagal jos filmgrafiją. Ačiū  4u.gif

bandžiau ir aš ieškot, neatseku, nors žinau, kad anksčiau buvau radus biggrin.gif
Atsakyti