Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo operos

QUOTE(Aimeja @ 2010 08 31, 10:45)
Kažkada juos žiūrėjau, seniai, protas kitas buvo, paauglystė, ankstyva jaunystė. Dabar neisivaizduoju, kad galėčiau taip švaistyti savo laiką. Geriau gerą knygą paskaityti.
Viena ką galiu pasakyti, kad jie neturi jokios išliekamosios vertės, beverčiai, betiksliai, nieko nemoko, neduoda jokios naudos žmogui. Tai savotiškas žmogaus bukinimas. Tačiau man netrukdo nei vienas kas juos žiūri, tik nesuprantu, kaip jie gali patikti suaugusiam, subrendusiam žmogui, koks turėtų būti to žmogaus išprusimo lygis žiūrėti tokį niekalą, ne vienus metus ir dar ne vieną serialą.

Galima pažiūrėyti vieną , du serialus , bet kam žiūrėti visus iš eilės ? Aš irgi turiu vieną mėgstamą istorinį , kuriame niekas ašarų kibirais nelieja . Sutinku su jumis .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 31 rugpjūčio 2010 - 08:49
QUOTE(senmerge @ 2010 08 31, 09:48)
Galima pažiūrėyti vieną , du serialus , bet kam žiūrėti visus iš eilės ? Aš irgi turiu vieną mėgstamą istorinį , kuriame niekas ašarų kibirais nelieja . Sutinku su jumis .

Vaje.. o kuo istoriniai geresni? biggrin.gif Tas pats š... tik kitoj saujoj wink.gif
Atsakyti
Ne , tas kurį aš kažkada seniai žiūrėjau turėjo kažkokią prasmė ir šiek tiek nagrinėjo istorinius įvykius apie piratų ir čigonų problemas . Ir dar gražūs senoviniai kostiumai . O šiuolaikiniuose kas gero ? Kiek pavyksta pamatyti anonsuose tai nė vieno gražaus aktoriaus nemačiau .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 31 rugpjūčio 2010 - 09:04
na gerai, aš juo pasižiūriu. Ne ištisai - nes ten gali tris savaites nežiūrėt ir bus tas pats hihihi.gif bet, kai noriu pažiūriu. Smegeninės įtempt nereikia, galvot nereikia, sekt įvykių nereikia, dar pasijuoki iš durnumo/kvailumo/nelogiškumo. Kur problema - niekaip nesuprantu? Kam trukdo tas žiūrėjimas? Kuo mažiau muiliakus žiūrėsim, tuo mažesni reitingai, tuo mažiau reklamos, tuo mažiau pinigų geresniem serialam. Rodytų kokią Greyanatomiją tokiu laiku - žiūrėčiau. Bet man ją per vėlai rodo. Lietuviški serialai manęs irgi nežavi. Istorinių pas mus nerodo. Geri serilai tik naktimis.. Tai kosk belieka pasirinkimas? Na, pažiūriu aš tą Discovery, Animal planet, National Geographic ir pan. Bet ten yra laidų, kurios manęs nedomina, laidų, kurios lygiai taip pat kelia juoką - neseniai užsiroviau ant laidos apie ateivių pagrobtus žmones doh.gif

aš gal irgi mieliau knygą paskaityčiau, ebt tam reik skirtą visą dėmesį, atsisėst, įsitaisyt ir ramiai skaityt. O taip, deja, būna tik naktim hihihi.gif
Atsakyti
Vajeeeee, taigi aplink mus pilna beverciu dalyku! Be to, kas vienam atrodo neikainojama, kitam - gali pasirodyti paskutinis slamstas...
Knygu, dainu, filmu, serialu, taip kaip ir maisto, daiktu, rubu yra visokiu. Ir kiekvienas renkasi tai kas jam patinka.
Ir galiu duot galva nukirst, kad atseit prodtingas, kuris neziuri meksikietisku serialu - skaito lekstus meiles romanus, arba klausosi Yvos, arba valgo picas ir hamburgerius, arba rengiasi kinietiskais rubais is turgaus ir t.t.

Kita vertus, siulau sita tema palikti Senmergei wink.gif ir nediskutuoti tusciai. Kiek zmoniu tiek pomegiu, tiek nuomoniu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erkesta: 31 rugpjūčio 2010 - 10:10
QUOTE(Erkesta @ 2010 08 31, 11:10)
Vajeeeee, taigi aplink mus pilna beverciu dalyku! Be to, kas vienam atrodo neikainojama, kitam - gali pasirodyti paskutinis slamstas...
Knygu, dainu, filmu, serialu, taip kaip ir maisto, daiktu,  rubu yra visokiu. Ir kiekvienas renkasi tai kas jam patinka.
Ir galiu duot galva nukirst, kad atseit prodtingas, kuris neziuri meksikietisku serialu - skaito lekstus meiles romanus, arba klausosi Yvos, arba valgo picas ir hamburgerius, arba rengiasi kinietiskais rubais is turgaus ir t.t.

Kita vertus, siulau sita tema palikti Senmergei wink.gif ir nediskutuoti tusciai. Kiek zmoniu tiek pomegiu, tiek nuomoniu!

Erkesta, aš manau net tas kas žiūri serialą sakys, kad jam patinka, bet jis tikrai nelaikys jo neįkainojamu dalyku. Tą reika skirti. Taip aplink mus daug šlamšto. Kad ir maistas, valgau picą, bet su saiku, retai ir jos tikrai nelaikau geru, sveikatai naudingu dalyku. Tiesiog kartais suvalgau. Taip ir su serialais, žmonės žiūri, su saiku, kartais, tam tikrą laiką , tam tikrą serialą, tas suprantama, bet girti juos, diskutuoti apie juos, piktintis, kaip Luisas metė Marianą, manau jau yra neprotinga, tuščia.
Aš visai suprantu žiūrinčius iki tol, kol jie pradeda girti juos, kaip na gerą, prasmingą, naudingą dalyką, tada jau nepykit , bet neprotingu žmogų laikau, čia kaip su maistu, žmogus suvalgo kažką nesveiko, todėl, kad užsinori, jam skanu, bet jis tikrai netvirtina ir neaiškina , šio maisto naudingumo savo sveikatai, vien todėl, kad dabar tai suvalgė.
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2010 08 31, 12:10)
Knygu, dainu, filmu, serialu, taip kaip ir maisto, daiktu,  rubu yra visokiu. Ir kiekvienas renkasi tai kas jam patinka.

Prasyciau manes nevarineti .
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2010 08 31, 11:47)
Erkesta, aš manau net tas kas žiūri serialą sakys, kad jam patinka, bet jis tikrai nelaikys jo neįkainojamu dalyku. Tą reika skirti. Taip aplink mus daug šlamšto. Kad ir maistas, valgau picą, bet su saiku, retai ir jos tikrai nelaikau geru, sveikatai naudingu dalyku. Tiesiog kartais suvalgau. Taip ir su serialais, žmonės žiūri, su saiku, kartais, tam tikrą laiką , tam tikrą serialą, tas suprantama, bet girti juos, diskutuoti apie juos,  piktintis, kaip Luisas metė Marianą, manau jau yra neprotinga, tuščia.
Aš visai suprantu žiūrinčius iki tol, kol jie pradeda girti juos, kaip na gerą, prasmingą, naudingą dalyką, tada jau nepykit , bet neprotingu žmogų laikau, čia kaip su maistu, žmogus suvalgo kažką nesveiko, todėl, kad užsinori, jam skanu, bet jis tikrai netvirtina ir neaiškina , šio maisto naudingumo savo sveikatai, vien todėl, kad dabar tai suvalgė.

dėl jų naudingumo nesiginčysiu, bet Chosė Luisas tai kiaulė, kad matė Marianą, nors Luisas Antonijus žymiai gražesnis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 08 31, 13:00)
dėl jų naudingumo nesiginčysiu, bet Chosė Luisas tai kiaulė, kad matė Marianą, nors Luisas Antonijus žymiai gražesnis hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 08 31, 07:53)
Vaje.. o kuo istoriniai geresni? biggrin.gif Tas pats š... tik kitoj saujoj wink.gif

Va vien šito pasakymo gana, kad būtų galima suprasti, kiek išprusus esate 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Erkesta @ 2010 08 31, 09:10)

Nežiūriu meksikiečių serialų - yra geresnių filmų, neskaitau lėkštų meilės romanų - yra daug įdomesnių knygų, nesiklausau Yvos - yra geresnės muzikos, nevalgau picų ir hamburgerių - yra skanesnio ir sveikesnio maisto. O va už kinišką (tikrą)šilką nėra nieko geriau. Žinoma, turguj jo nenusipirksi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 31 rugpjūčio 2010 - 12:56
QUOTE(Terezza @ 2010 08 31, 13:54)
Va vien šito pasakymo gana, kad būtų galima suprasti, kiek išprusus esate  4u.gif
Papildyta:
Nežiūriu meksikiečių serialų - yra geresnių filmų, neskaitau lėkštų meilės romanų - yra daug įdomesnių knygų, nesiklausau Yvos - yra geresnės muzikos, nevalgau picų ir hamburgerių - yra skanesnio ir sveikesnio maisto. O va už kinišką (tikrą)šilką nėra nieko geriau. Žinoma, turguj jo nenusipirksi  4u.gif

o aš pažiūriu ir meksikietiškus muiliakus, ir paskaitau kvailus meilės romanus, ir picą valgau, ir hamburgerį sukertu, tik va Yvas neklausau, nes nesutampa turbūt kokie bioritmai ar auros hihihi.gif bet dėl viso šito nesijaučiu mažiau išprusus tongue.gif ir kas svarbiausia, žinau, kad tokia nesu. ir jeigu vadovautis šia tiriama teisinga logika vertinant žmogaus išprusimą, tai Viešpatie pasigailėk vertintojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 08 31, 14:43)
o aš pažiūriu ir meksikietiškus muiliakus, ir paskaitau kvailus meilės romanus, ir picą valgau, ir hamburgerį sukertu, tik va Yvas neklausau, nes nesutampa turbūt kokie bioritmai ar auros hihihi.gif bet dėl viso šito nesijaučiu mažiau išprusus tongue.gif ir kas svarbiausia, žinau, kad tokia nesu. ir jeigu vadovautis šia tiriama teisinga logika vertinant žmogaus išprusimą, tai Viešpatie pasigailėk vertintojo biggrin.gif

Gal Viešpats manęs ir nepasigailės g.gif , tačiau niekaip negaliu suprasti, kaip intelektualiai įgalus žmogus gali žiūrėti meksikietiškas muilo operas ar skaityti literatūrinius jų atitikmenis, klausytis Yvos, Šeškių ar Cicino. Beje, prilyginti picas (tikras, ne lietuviškus blynus) hamburgeriams (arba lietuviškai mėsainiais) ne visai teisinga.
Atsakyti