Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

Kvepi šviežiom mandarinų sultim:
user posted image biggrin.gif
Negi ginčysiuos, kad medum su lelijom. Mandarinų tai mandarinų (bet natas peržiūrėjau).
Atsakyti
aš tai vakar buvau labai "nusodinta"
porą sykių purkštelėjau TF White pachouli koridoriui
dukra iš kambario: - bet tai kas čia taip užsmirdo?
sakau, gal čia aš pasikvėpinau?
praėjo pro šalį ir sako, o fūūū net gerklę griaužia, kaip smirda
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 12 12, 11:39)
antikomplimentas Dior J'adore L'absolu, anot MB smirda, trumpai ir aiškiai  laugh.gif

Ir man sie smirda, bet smirda tokia piguva ir saldesiu kazkokiu g.gif

Anksciau gavau darbe komplimentu dėl Dityque Volutes kvepaliuku, visi tik giria kaip skaniai kvepiu, kaip malonu su manim pabuti ir lalala blush2.gif

O siandien susilaukiau pastabos nesikvėpinti vyriškais kveplais unsure.gif , kiti sake, kad per stiprus,o dar viena kolege sustojo prie manes, apziurejo, pauoste ore kvapa vel nuziurejo ir nuejo, bet is israiskos supratau, kad ne kazka schmoll.gif , o siandieniniai mano yra Estee Lauder Sensuous Noir.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinelez: 18 gruodžio 2013 - 11:08
vakar draugas/kolega sake kad jam nepatinka mano kvepalai (lancome la vie est belle) nes per saldus ir "kas antra pana kaune jais kvepia" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 12 19, 12:56)
vakar draugas/kolega sake kad jam nepatinka mano kvepalai (lancome la vie est belle) nes per saldus ir "kas antra pana kaune jais kvepia" biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif (sorry už tokį entuziazmą dėl antikomplimento)
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2013 12 19, 12:06)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif (sorry už tokį entuziazmą dėl antikomplimento)

lotuliukas.gif as is dalies irgi linkusi pritart, man jie irgi tokie seip sau,atomika damusineju, tik as iki siol maniau kad kas antra pana kaune roberto cavalli roberto cavalli kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 12 19, 13:56)
...nepatinka mano kvepalai (lancome la vie est belle) nes per saldus ir "kas antra pana kaune jais kvepia" biggrin.gif

thumbup.gif jie tikrai SIAUBINGI!!! Panos, nesikvepinkit jais, jie gryna kaka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 19 gruodžio 2013 - 13:38
QUOTE(MilGana @ 2013 12 19, 14:37)
thumbup.gif jie tikrai SIAUBINGI!!! Panos, nesikvepinkit jais, jie gryna kaka  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif A tai tikrai ne.
Atsakyti
Kolege pagyre Mont Blanc Presence d'une femme
Atsakyti
user posted image
Dukra (studentė): "Mama, tik nepamiršk šitų. Taip kvepia vaikyste..." smile.gif
Atsakyti
sesuo pagyre pure poison. sako kas cia taip skaniai kvepia, priejus arciau sako cia tu, apuoste mane ir didziai nustebus pareiske - cia tavo kvepalai. paprastai jai visur ir visu kvepalai smirda biggrin.gif
Atsakyti
Sunus sake, kad skaniai kvepiu (5 m.) Tai buvo Anonimo Veneziano.
Jau db pradedu pavydet busimai marciai tokio pastabaus vyriskio biggrin.gif
Atsakyti