Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

QUOTE(_MiMi_ @ 2013 10 16, 19:31)
rutuliukas j, man SL Tubereuse Criminelle tiesiog tobula wub.gif

sian drauge pagyre Montale Red Aoud, sake labai skaniai kvepia smile.gif

Man irgi tongue.gif bet kad patiks ir zmogui, kuriam, atrodo, apart sachmatu, niekas daugiau nerupi, tai nesitikejau.
Atsakyti
Galiu teigti,kad kol kas didziausias lyderis komplimentu atzvelgiu TM Womanity. Darbe nuolat girdziu komplimentus,kad skaniai kvepiu - gaiviai,kad kvepia viskas aplinkui,kur esu,nors purskiuosi saikingai.
Atsimenu pirma ispudi,kai pauosciau situs kvepalus Kristianoj,net nupurte, galvojau,kad skleisis,tad nutariau laukti - po pusvalandzio nezinojau,kur detis nuo kvapo,skaudejo galva ir labai keistai "smirdejo",teko nusiplauti.Po kuriuo laiko vel trauke isbandyti,si karta kvepinau tik bloteri,ta karta visai patiko.Niekaip negalejau lautis ju noreti,tad nusipirkau.Ir taip su visais TM kvepalais,kuriuos turiu - nuo neapykantos iki meiles. smile.gif
Atsakyti
Isedu i masina pas sena pazystama, praeina kelios akimirkos, sako: - Ne, na tu vis nesiramini su savo kvepalais..Kiekviena karta vis kiti.. Sakau kas yra? Ar blogi? Sako neeee, labai geras kvapas, niekur negirdetas ir labai isimintinas.

Bottega Veneta EDP wub.gif
Atsakyti
Sunus laaaabai ilgai glaustesi, niurkesi apsikabines mane (galvojau labai pasiilgo), o jis - "kaip tu skaniai kvepi, mmmmmm!"
Mano mazasis aukstosios parfumerijos vertintojas (5 metu) - Chanel Coromandel.
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2013 11 15, 19:25)
Sunus laaaabai ilgai glaustesi, niurkesi apsikabines mane (galvojau labai pasiilgo), o jis - "kaip tu skaniai kvepi, mmmmmm!"
Mano mazasis aukstosios parfumerijos vertintojas (5 metu) - Chanel Coromandel.

Arba man vaidenasi, bet lig jis jau ne pirma karta giria siuos kvepalus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 11 15, 22:44)
Arba man vaidenasi, bet lig jis jau ne pirma karta giria siuos kvepalus?  smile.gif

biggrin.gif
Gal ir gyre Coromandel, nepamenu...jo favoritas - Elixir des Merveilles Hermes - visalaik pastebi bigsmile.gif
Atsakyti
siandien Mb pastebejo lou lou, sako kas cia taip skaniai kvepia, gal cinamonas, sakau kad man labiau roze g.gif sako nezinau senai rozes uosciau, sakau tada gal vanile, sako jo tada vanile su rozem biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien gavau komplimentą dėl Calvin Klein Forbidden Euphoria bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 11 16, 17:03)
Šiandien gavau komplimentą dėl Calvin Klein Forbidden Euphoria bigsmile.gif

man del siuo sake kad kvepiu kaip tikra euforija biggrin.gif
o dabar kvepinuosi paprasta tai visi labai giria bigsmile.gif
Atsakyti
visai netiketai parduotuveje kasininkas pagyre Maison Francis Kurkdjian Lumiere Noir Pour Femme wub.gif
Atsakyti
Draugės vakar gyrė Bvlgari Jasmine Noir Edp smile.gif
Atsakyti
Pastebejau, kad nemazai komplimentu sulaukia sie:
user posted image
Atsakyti