Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

QUOTE(eglegle @ 2013 11 28, 17:34)
Po kiek laiko purkšteliu ant rankos ir pakišu uostyt. "Fuuuu, vėl tu čia kažką iš savo smarvių??? Nu jau šitas tai išvis, nekaišiok man tokių išvis niekada"  biggrin.gif Kai pasakiau, kad čia tas pats mylimas Agentas, niekaip nepatikėjo, sakė - "gal čia kokia atmaina"  biggrin.gif

ahahaha kaip gerai čia laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 11 28, 16:34)
...Agentą jis mėgo kažkada lygiai taip pat, kaip ir aš, dabar jo pakęsti nebegaliu...

heh, ir kas galetu pagalvoti... Ryskus pavizdys nuo meiles iki neapykantos. Man tai pat.
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 11 28, 23:16)
Dėjau, dedu ir dėsiu visas pastangas ant jūsų problemos

thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
"Man tokie kvapai smirda" - pareiškė sūnus, ant manęs užuodęs SL Ambre Sultan biggrin.gif
Atsakyti
Turbūt ne pirmas ir ne paskutinis kartas, kai Lalique Perlai išvadinti "smirdinčiais vaistais" doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš iš dyriko gavau komplimentą už Fragonard Miranda .Sakė, kad kvepiu labai liuksiškai biggrin.gif .
Atsakyti
Lanvin eclat d'arpege vakar mb buvo pagirtas net du kartus. Kas keisciausia tai as jais minimum 1,5m nesikvepinau ir tik nesenai atradau kad tarp tusciu buteliuku jie stovi nors dar like ~10ml lotuliukas.gif ir purkstelejau ta proga vaziuodama i parduotuve, tai jau tik isedus pasake skanus kvepalai o dar po kokia 10min kad labai skaniai kvepiu
Atsakyti
Komplimentas iš vyro YSL Cinema'i: "Pagaliau radai skaniai kvepiančius kvepalus" biggrin.gif
Atsakyti
penktadieni per baliu trys komplimentai is vyriskos gimines atstovu La Prairie silver rain smile.gif
Atsakyti
Turiu vienus kvepalus- mcm obeliska, tai kai jais pasikvėpinu, vienas kolega, juos pajutęs, visada stabteli ir šnekina. O po to sako, kad aš jam kvepiu Kalėdom biggrin.gif

Atsakyti
Draugė, užuodusi ant manęs Armani Mania Black: "čia panašu kaip tavo tie marinuoti imbierai" biggrin.gif Žodžiu, kvepėjau keistai, anot jos.
Atsakyti
antikomplimentas Dior J'adore L'absolu, anot MB smirda, trumpai ir aiškiai laugh.gif
Atsakyti