Sūnus (4,5m) atidarė spintelės duris, kur stovi mano mėgtamiausieji - lengviau pasiekiami: Ooo, mamyte, kaip kvepia tavo kvepaliukai, nu, biškį smirda

QUOTE(Marokietė @ 2013 11 19, 16:48)
Sūnus (4,5m) atidarė spintelės duris, kur stovi mano mėgtamiausieji - lengviau pasiekiami: Ooo, mamyte, kaip kvepia tavo kvepaliukai, nu, biškį smirda 

hahahaah, mano dukra kazkada apie kvepalus pasake : "kazkaip smirdanciai kvepia"

QUOTE(Marokietė @ 2013 11 19, 15:48)

QUOTE(LEEja @ 2013 11 19, 18:22)

QUOTE(Marokietė @ 2013 11 19, 22:51)
Vau, koks taiklus apibūdinimas - man taip 'smirdančiai kvepia" GIVENCHY YSATIS

Komplimentas FM Noir Epices! Paciai netiketai graziai jie uzgrojo, taip netiketai atsiskleide anksciau nerastas grozis..
Kolegės pagavo mano šleifą ir kad išgyrė kvepalus! Net klausė pavadinimo. Taip malonu
Amouage Ubar

Amouage Ubar
Dior addict
Draugė: kaip skaniai kvepi.

man kolegės dažnai sako nors ir taves nematom biure, bet jau žinom kad atejai, nes visur chanel chance kvepia

Vakar gal kiek padauginau Tobacco Vanille, dieds grįžta namo - "pyragą kepei? aaa, tai čia tu pyragas"
Paskui - "bet vis tiek Agento niekas neperspjaus" (Agentą jis mėgo kažkada lygiai taip pat, kaip ir aš, dabar jo pakęsti nebegaliu). Klausiu - "kada tu jį uostei paskutinį kartą, ar bent žinai apie ką?" "Jooo, atsimenu puikiai". Po kiek laiko purkšteliu ant rankos ir pakišu uostyt. "Fuuuu, vėl tu čia kažką iš savo smarvių??? Nu jau šitas tai išvis, nekaišiok man tokių išvis niekada"
Kai pasakiau, kad čia tas pats mylimas Agentas, niekaip nepatikėjo, sakė - "gal čia kokia atmaina"

QUOTE(jurgina@ @ 2013 11 26, 14:23)
cia speju naujasis, nes senaji dar nesenai isigijot?

Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2013 11 28, 14:34)
Vakar gal kiek padauginau Tobacco Vanille, dieds grįžta namo - "pyragą kepei? aaa, tai čia tu pyragas"
Paskui - "bet vis tiek Agento niekas neperspjaus" (Agentą jis mėgo kažkada lygiai taip pat, kaip ir aš, dabar jo pakęsti nebegaliu). Klausiu - "kada tu jį uostei paskutinį kartą, ar bent žinai apie ką?" "Jooo, atsimenu puikiai". Po kiek laiko purkšteliu ant rankos ir pakišu uostyt. "Fuuuu, vėl tu čia kažką iš savo smarvių??? Nu jau šitas tai išvis, nekaišiok man tokių išvis niekada"
Kai pasakiau, kad čia tas pats mylimas Agentas, niekaip nepatikėjo, sakė - "gal čia kokia atmaina"