Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

Sūnus (4,5m) atidarė spintelės duris, kur stovi mano mėgtamiausieji - lengviau pasiekiami: Ooo, mamyte, kaip kvepia tavo kvepaliukai, nu, biškį smirda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2013 11 19, 16:48)
Sūnus (4,5m) atidarė spintelės duris, kur stovi mano mėgtamiausieji - lengviau pasiekiami: Ooo, mamyte, kaip kvepia tavo kvepaliukai, nu, biškį smirda biggrin.gif

hahahaah, mano dukra kazkada apie kvepalus pasake : "kazkaip smirdanciai kvepia" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2013 11 19, 15:48)

QUOTE(LEEja @ 2013 11 19, 18:22)
hahahaah, mano dukra kazkada apie kvepalus pasake : "kazkaip smirdanciai kvepia" biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 11 19, 19:22)
"kazkaip smirdanciai kvepia" biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2013 11 19, 22:51)

Vau, koks taiklus apibūdinimas - man taip 'smirdančiai kvepia" GIVENCHY YSATIS thumbup.gif
Atsakyti
Komplimentas FM Noir Epices! Paciai netiketai graziai jie uzgrojo, taip netiketai atsiskleide anksciau nerastas grozis..
Atsakyti
Kolegės pagavo mano šleifą ir kad išgyrė kvepalus! Net klausė pavadinimo. Taip malonu flirt.gif
Amouage Ubar
Atsakyti
Dior addict wub.gif Draugė: kaip skaniai kvepi.
Atsakyti
man kolegės dažnai sako nors ir taves nematom biure, bet jau žinom kad atejai, nes visur chanel chance kvepia bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar gal kiek padauginau Tobacco Vanille, dieds grįžta namo - "pyragą kepei? aaa, tai čia tu pyragas" smile.gif Paskui - "bet vis tiek Agento niekas neperspjaus" (Agentą jis mėgo kažkada lygiai taip pat, kaip ir aš, dabar jo pakęsti nebegaliu). Klausiu - "kada tu jį uostei paskutinį kartą, ar bent žinai apie ką?" "Jooo, atsimenu puikiai". Po kiek laiko purkšteliu ant rankos ir pakišu uostyt. "Fuuuu, vėl tu čia kažką iš savo smarvių??? Nu jau šitas tai išvis, nekaišiok man tokių išvis niekada" biggrin.gif Kai pasakiau, kad čia tas pats mylimas Agentas, niekaip nepatikėjo, sakė - "gal čia kokia atmaina" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2013 11 26, 14:23)
Dior addict wub.gif Draugė: kaip skaniai kvepi.

cia speju naujasis, nes senaji dar nesenai isigijot? g.gif ps kai gausit, idomumo delei palikit atsiliepima apie senaji ir naujaji dior temoje rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2013 11 28, 14:34)
Vakar gal kiek padauginau Tobacco Vanille, dieds grįžta namo - "pyragą kepei? aaa, tai čia tu pyragas"  smile.gif Paskui - "bet vis tiek Agento niekas neperspjaus" (Agentą jis mėgo kažkada lygiai taip pat, kaip ir aš, dabar jo pakęsti nebegaliu). Klausiu - "kada tu jį uostei paskutinį kartą, ar bent žinai apie ką?" "Jooo, atsimenu puikiai". Po kiek laiko purkšteliu ant rankos ir pakišu uostyt. "Fuuuu, vėl tu čia kažką iš savo smarvių??? Nu jau šitas tai išvis, nekaišiok man tokių išvis niekada"  biggrin.gif Kai pasakiau, kad čia tas pats mylimas Agentas, niekaip nepatikėjo, sakė - "gal čia kokia atmaina"  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif taip jau buna su tais vyrais, maniskiui su viskuo taip - batais, rubais, kvepalais ir tt, ziurek nepatinka, pamato po kiek laiko - is kur cia gavai, kaip grazu, kaip skaniai kvepia ir tt, arba atvirkstinis variantas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 11 28, 15:34)
aaa, tai čia tu pyragas"  smile.gif

biggrin.gif
Atsakyti