dar migrenos nediagnozavo, bet einam link to... po pirmuju priepuoliu kreipiausi pas seimos gydytoja, si skyre nemazai tyrimu iskaitant ir neurologo konsultacijas, bei regejimo tyrimus.... zodziu po visu apziuru man migrenos nediagnozavo... taip pat neskyre magnetinio rezonanso tyrimu, nors paskaiciau, kad jei neskaudes man nieko, tai ir siu tyrimu niekas nesimatys...ar tiesa?
is tikruju nelabai noriu, kad man ja diagnozuotu, taciau galbut turesiu vaistu, kurie man pades...abieju nestumu metu nebuvo nei vieno priepuolio, net uzuominos i ji... ir va praejus trims menesiams si savaitgali jis mane uzpuole...kaip visad netiketai maitinant maze... zmogus tampa visisku nuliu...kiekvienas judesis yra dar skausmingesnis, nesinori nieko visiskai, tik kad visi dingtu is akyracio...vyras iskviete greitaja... suleido i vena nuskausminamuosius vaistu - doze nereali... visiskai skausmas nepraejo, bet pasviesejo akyse... skausmas praejo visiskai lygiai po triju paru... kaip visada.... vadinu ji savizudzio skausmu, nes atrodo kad suskaldytum galva, kad tik ji neskaudetu... dabar laukiu vel konsultacijos pas neurologa ir sikart bandysiu isprasyti kazkokiu papildomu tyrimu,.. gal pasidalinsite patirtimi?