Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(gabrielita21 @ 2013 08 30, 01:13)
Sveikos, ar priimsit naujoke, statom nama Ginduliuose, turim sienas, neuzilgo desim stoga.

kurioje jus vietoje, jei nepaslaptis ax.gif ? Mes irgi ten pat.
Atsakyti
QUOTE(Ade @ 2013 08 30, 18:44)
kurioje jus vietoje, jei nepaslaptis  ax.gif ? Mes irgi ten pat.

Ginduliu beveik pats galas, prie pat klemiskes I, Rasu gatve, o kur jus?
Atsakyti
QUOTE(gabrielita21 @ 2013 08 30, 19:00)
Ginduliu beveik pats galas, prie pat klemiskes I, Rasu gatve, o kur jus?

ties viduriu, pagal centrine gatve, Liepu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 08 30, 16:24)
dėkui kolegės smile.gif fotografija - antras hobbi po šunų smile.gif .. turiu fotografijų melejoną smile.gif galėčiau visus namus nusikabinėt smile.gif bet vis rankos nedaeina smile.gif ale pagrindiniai mano modeliai - šuniai smile.gif kaip sesuo sako - paprašyk taves atsiųst naują šeimos foto ir atsiųs šunų hihihi.gif

išsiaiškinau, kad šitas grožis - paukštvanagis  smile.gif

O kokiais šunimis užsiimate? 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
smagu, Jus ir susitikimus organizuojates thumbup.gif o yra tokiu, kurios bendrauja nuo temos atsiradimo?
o as praktiskai meldziuosi, kad baigtusi lietus, nes niekaip to stogo nepabaigsim verysad.gif uzdengem plevele, politelenus, bet vistiek lasa kai kur, na tik tiek, kad vistiek viska is vidaus lupsim, bet vistiek nemalonu doh.gif
o cia yra "statybininkiu" is Dituvos? blush2.gif
dar klausimas ar turit kas August nuoteku valymo irengini, kaip atsiliepimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2013 09 02, 09:16)
o yra tokiu, kurios bendrauja nuo temos atsiradimo?

Tikrai yra smile.gif ir kas nori, visada isilieja i musu buri drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena,
buvau dingusi iš eterio, dabar sugrįžtu ir tikiuosi, kad kaip ir pirmą kartelį taip ir dabar mane priimsite į savo būrį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 08 30, 20:46)
O kokiais šunimis užsiimate?  4u.gif

smile.gif

user posted image
mano dalis chebros smile.gif

user posted image

kolegės, gal kas turit baltas vidaus duris? labai tokių noriu, bet galvoju ar nebus nepraktiškai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 04 rugsėjo 2013 - 07:29
QUOTE(Cererakennel @ 2013 09 04, 09:27)

user posted image

kolegės, gal kas turit baltas vidaus duris? labai tokių noriu, bet galvoju ar nebus nepraktiškai  g.gif

Superinis burelis thumbup.gif

As taip pat jungiuosi prie to pacio klausimo del baltu duru. Noriu labai baltu duru ir baltu grindu apvadu....Vyra jau praktiskai ikalbejau. Tik va bijau del baltos spalvos praktiskumo, plius pas mane namie du keturkojai megstantis duris "pakasyti". Laukiu ir as nuomoniu ir patyrimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 09 04, 08:27)
smile.gif

user posted image
mano dalis chebros smile.gif

user posted image

Oi kokie fainuoliai wub.gif
Mes dabar dairomės australų aviganio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 09 04, 10:31)
Oi kokie fainuoliai  wub.gif
Mes dabar dairomės australų aviganio  4u.gif

gražūs šunys.. jei tik turit pakankamai laiko skirti jo priežiūrai, ir jei tai ne pirmas jūsų šuo - kodėl gi ne mirksiukas.gif mes riboti laike, todėl prancūzai man pati universaliausia veislė visom prasmėm

sania aš kaip tik vakar viso namo apvadus valiau.. pas mane smėliniai, bet kaip dulkės matos.. aš irgi noriu baltų.. įsivaizduoju kaip ant jų matysis doh.gif nu bet noriu nu smile.gif .. o šunų pas mane ne du ir ne trys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 04 rugsėjo 2013 - 09:38
Kristal, ko tyli persikrauscius tongue.gif ?
Papasakok ax.gif
Atsakyti