Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Cererakennel @ 2013 09 04, 11:35)
gražūs šunys.. jei tik turit pakankamai laiko skirti jo priežiūrai, ir jei tai ne pirmas jūsų šuo -  kodėl gi ne  mirksiukas.gif mes riboti laike, todėl prancūzai man pati universaliausia veislė visom prasmėm

sania aš kaip tik vakar viso namo apvadus valiau.. pas mane smėliniai, bet kaip dulkės matos.. aš irgi noriu baltų.. įsivaizduoju kaip ant jų matysis  doh.gif  nu bet noriu nu smile.gif .. o šunų pas mane ne du ir ne trys smile.gif

Bet va su ta balta spalva idomiai gaunasi. Pas mano mazaja dabar yra visi balti baldai ir dulkiu is vis nesimato. Aisku, kai jau nosi prikisu tai atrandu... biggrin.gif To pasekoje, net isdrysau i darba nusipirkti baldus baldus...ir nieko viskas pakolkas liuks. Todel ir mastau (tuom ir vyrui motivuoju biggrin.gif ), gal durim ir apvadam galios ta pati "taisykle" g.gif
Atsakyti
Pas mane daba balinto ąžuolo spalvos durys. Jos šviesios, bet ne baltos. Tai dulkės tikrai tik prikišus nosį matos. Na dar išskyrus, kur rankų lygyje ( mažojo) nuterliota, tai mtos, bet čia manau ant visų durų matysis. smile.gif O va apvadai gavosi gana tamsūs - tai vaje kaip matosi dulkės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolile: 04 rugsėjo 2013 - 16:37
Sveikos, kukius dejot langus, duris, garazo vartus, blaskomes po firmas, dar neapsisprendem kur imt.
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 09 04, 07:27)
kolegės, gal kas turit baltas vidaus duris? labai tokių noriu, bet galvoju ar nebus nepraktiškai  g.gif

QUOTE(sania @ 2013 09 04, 09:29)
Superinis burelis thumbup.gif

As taip pat jungiuosi prie to pacio klausimo del baltu duru. Noriu labai baltu duru ir baltu grindu apvadu....Vyra jau praktiskai ikalbejau. Tik va bijau del baltos spalvos praktiskumo, plius pas mane namie du keturkojai megstantis duris "pakasyti". Laukiu ir as nuomoniu ir patyrimu  smile.gif

Musu baltos durys 4u.gif Sunu neturiu, bet turiu dvikojus biggrin.gif , kurie tersia viska labiau nei gauja sunu tikriausiai. Dulkiu tikrai nesimato ant baltu duru. Matau tik nupeckiojimus vaiku, vyresnelis mano megejas tankom pusiau murzinom slapio pasitaskyti aplink, bet pavalau ir tiek, ant bet kokios spalvos duru tikriausiai matytusi 4u.gif Tiesa gyvenam dar tik 3 menesius, bet taip intensyviai vyko judejimas pas mus, draugu, vaiku visa vasara beveik kiekviena diena ir nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriaka: 04 rugsėjo 2013 - 22:37
QUOTE(gabrielita21 @ 2013 09 04, 17:13)
Sveikos, kukius dejot langus, duris, garazo vartus, blaskomes po firmas, dar neapsisprendem kur imt.

musu langai ir durys is Etnos, o garazo vartai is ryternos, na kol kas esam patenkinti viskuo. tik su pardinem durim buvo problemu, bet Etnos vyrukai sutvarke, dabar atrodo viskas gerai. kitos kiek zinau is vinkelio pirko. g.gif
Atsakyti
Sveikutes
Rytine Kava gal pameni is kur raides Ugnytei uzsakinejai, pribrendo ir man reikalas dukrytei kambari daryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2013 09 05, 09:32)
Sveikutes
Rytine Kava gal pameni is kur raides Ugnytei uzsakinejai, pribrendo ir man reikalas dukrytei kambari daryti ax.gif

Labas smile.gif

http://www.spalvotosraides.lt/
Atsakyti
Rytoj meetas pas mane 18val. drinks_cheers.gif
Senbuves, kurios buvo prase susisiekt, susisiekiau smile.gif
Visos laukiamos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 05 rugsėjo 2013 - 12:00
QUOTE(gabrielita21 @ 2013 09 04, 17:13)

uzsisakem medinius langus is Rudupio.garazo vartus hormane,o laukines duris asmode 4u.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 09 05, 12:00)
Rytoj meetas pas mane 18val. drinks_cheers.gif
Senbuves, kurios buvo prase susisiekt, susisiekiau smile.gif
Visos laukiamos  bigsmile.gif

jei galiu ir as prisijungsiu 4u.gif

esu uzsikasusi juodai su statybom,judam viduje ir turiu klausima KIEK DABAR EINA KAINA ELEKTROS ISVEDZIOJIMUI NAME g.gif NORS APYTIKSLIAI:oh ZINAU KAD namai skirtingi 4u.gif

man paskaiciavo 15 tukst bet man kazkaip daug pasirode palyginus pries 7 metus mokejau 7500 doh.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų rekomenduoti gerą meistrą Klaipėdoje, kuris nušlifuotų bei nulakuotų parketą ?
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2013 09 05, 13:48)

jei galiu ir as prisijungsiu  4u.gif

Nu tu pavarai, aisku kad gali biggrin.gif
Kolkas, kiek zinau, bus apie 10. Kitos manau taip atvaziuos, zino kur gyvenu smile.gif . Pernai apie 15 buvo lyg bigsmile.gif .
Kas nori susipazinti, bendrauti gyvai, rasykit i az del adreso 4u.gif .
Atsakyti
Sveikos statybininkes 4u.gif
uzsikasusi esu darbais juodai... o dar sveikata biskiuka slubuoja blush2.gif
Rytine kava, del rytojaus ziuresiu palei situacija dienos begyje, jeigu iseis butinai sudalyvausiu meet'e nors ir trumpam , dar su vyru nekalbejom apie penktadieni , bet manau bent jau valandikei prisijungsiu tikrai rolleyes.gif
Atsakyti