Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(rubinute @ 2013 09 05, 17:23)

Rytine kava, del rytojaus ziuresiu palei situacija dienos begyje, jeigu iseis butinai sudalyvausiu meet'e nors ir trumpam , dar su vyru nekalbejom apie penktadieni , bet manau bent jau valandikei prisijungsiu tikrai  rolleyes.gif

Skambtelk man ryt. Bus kaimyne tavo, kur snekejau, na kaip suprantu jus skirtinguose kvartaluose, bet jie salia g.gif .
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2013 09 05, 13:48)
man paskaiciavo 15 tukst bet man kazkaip daug pasirode palyginus pries 7 metus mokejau 7500 doh.gif

pries pora menesiu vedziojo. Uz darba 1500 lt, plius medziagos 2500 lt, viso 4000 4u.gif Musu vieno auksto namas, 120 kv.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 09 05, 18:13)
Skambtelk man ryt. Bus kaimyne tavo, kur snekejau, na kaip suprantu jus skirtinguose kvartaluose, bet jie salia  g.gif .

Skambtelsiu 4u.gif idomu butu susipazinti ax.gif beja jau vonia antro auksto baigibeja isklijuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2013 09 05, 12:48)
uzsisakem medinius langus is Rudupio.garazo vartus hormane,o laukines duris asmode 4u.gif
jei galiu ir as prisijungsiu   4u.gif

esu uzsikasusi juodai su statybom,judam viduje ir turiu klausima KIEK DABAR EINA KAINA ELEKTROS ISVEDZIOJIMUI NAME  g.gif NORS APYTIKSLIAI:oh ZINAU KAD  namai skirtingi  4u.gif

man paskaiciavo 15 tukst bet man kazkaip daug pasirode palyginus pries 7 metus mokejau 7500 doh.gif

mes mokejom po 15 lt uz taska, o tasku buvo 150 4u.gif + dezutes pajungimas 150 lt 4u.gif aisku cia kaina yik uz darba be medziagu 4u.gif
pagaliau idejau vidaus foto blush2.gif o tai ner laiko kada idet blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 06 rugsėjo 2013 - 08:10
Sveikos 4u.gif naujai prisijungiau o po to dingau padariau, ale vasara, sesuo is uk buvo grizus, dar ligoninej su mazuoju pragulejom o reikalu reikaleliu dar del namo biggrin.gif
pas mus pradejo pamatu statybos darbus, nustumde zemes, pradejo kasineti vandentiekio tiesimui iki namo ax.gif zodziu po truputi judam i prieki, kas labai dziugina thumbup.gif beje mes is Stanciu 4u.gif

meetas siandien ziuriu, gero laiko visom 4u.gif tikiuos kadanors ir as prisijungsiu i jusu saunu pasisedejima blush2.gif

del baltu duru kalbat, o mano svajone balta virtuve wub.gif kazin kiek praktiskumo...turejom kazkada tamsia, tai ziauriai viskas matesi, dabar pas tevu vaniles spalvos tai matos kai apsitasko bet nuo pirstu antspaudu nelieka kaip ant tamsios, tai galvoju gal ir balta butu net praktiskiau nei tamsi g.gif

beje gal yra kas stato su paskola ir dare samata? noretus pazyduka turet koki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2013 09 06, 12:34)
Sveikos 4u.gif  naujai prisijungiau o po to dingau padariau, ale vasara, sesuo is uk buvo grizus, dar ligoninej su mazuoju pragulejom o reikalu reikaleliu dar del namo biggrin.gif 
pas mus pradejo pamatu statybos darbus, nustumde zemes, pradejo kasineti vandentiekio tiesimui iki namo ax.gif  zodziu po truputi judam i prieki, kas labai dziugina  thumbup.gif  beje mes is Stanciu 4u.gif

meetas siandien ziuriu, gero laiko visom 4u.gif tikiuos kadanors ir as prisijungsiu i jusu saunu pasisedejima blush2.gif

del baltu duru kalbat, o mano svajone balta virtuve wub.gif  kazin kiek praktiskumo...turejom kazkada tamsia, tai ziauriai viskas matesi, dabar pas tevu vaniles spalvos tai matos kai apsitasko bet nuo pirstu antspaudu nelieka kaip ant tamsios, tai galvoju gal ir balta butu net praktiskiau nei tamsi g.gif

beje gal yra kas stato su paskola ir dare samata? noretus pazyduka turet koki ax.gif

mes statyboms emem paskola, bet mums dnb banke dave blanka samatai, tai tik uzpildem ir viskas. ten viskas labai stambiai buvo: sienos, stogas, langai, durys, isores dekoras, vidaus tinkavimas, sildymo sistema, dar keli punktai jau nebepamenu, ir paskutinis vadinosi kitos islaidos, kur irasem trecdali paskolos. 4u.gif
Atsakyti
Vakar issiskirstem 12val., kaip ir pernai biggrin.gif . Super pasibuvom, smagu buvo visas pamatyti bigsmile.gif thumbup.gif !
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Ruta7777 @ 2013 09 06, 11:34)
Sveikos 4u.gif 
...o mano svajone balta virtuve wub.gif  kazin kiek praktiskumo...turejom kazkada tamsia, tai ziauriai viskas matesi, dabar pas tevu vaniles spalvos tai matos kai apsitasko bet nuo pirstu antspaudu nelieka kaip ant tamsios, tai galvoju gal ir balta butu net praktiskiau nei tamsi g.gif

Pas mus balta virtuvė, tik stalviršis tamsesnis, man dabar labai patinka, nors prieš tai sakiau, jau baltos virtuvės tikrai nenoriu biggrin.gif Jei kas ir susitepa ant fasadų, tai greitai pavalai, o pirštų antspaudų tikrai nematyti, bet dar tikriausiai priklauso ir nuo fasadų paviršiaus.

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 09 07, 11:01)
Vakar issiskirstem 12val., kaip ir pernai biggrin.gif . Super pasibuvom, smagu buvo visas pamatyti bigsmile.gif  thumbup.gif !

Tai jau tikrai smagu buvo biggrin.gif norėjau ir aš prisijungti, bet per vėlai jau būtų buvę... na gal kitą kartą smile.gif
Atsakyti
Visu pirma ACIU Rytine kava uz smagu pasisedejima, buvo malonu su visom susipazinti thumbup.gif
Atsakyti
Labu 4u.gif

QUOTE(gabrielita21 @ 2013 09 06, 12:54)
mes statyboms emem paskola, bet mums dnb banke dave blanka samatai, tai tik uzpildem ir viskas. ten viskas labai stambiai buvo: sienos, stogas, langai, durys, isores dekoras, vidaus tinkavimas, sildymo sistema, dar keli punktai jau nebepamenu, ir paskutinis vadinosi kitos islaidos, kur irasem trecdali paskolos. 4u.gif

aciu uz info 4u.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 09 07, 12:01)
Vakar issiskirstem 12val., kaip ir pernai biggrin.gif . Super pasibuvom, smagu buvo visas pamatyti bigsmile.gif  thumbup.gif !

vadinas is tiesu buvo smagu thumbup.gif

QUOTE(Ritaram @ 2013 09 07, 13:24)
Sveikos  4u.gif
Pas mus balta virtuvė, tik stalviršis tamsesnis, man dabar labai patinka, nors prieš tai sakiau, jau baltos virtuvės tikrai nenoriu  biggrin.gif  Jei kas ir susitepa ant fasadų, tai greitai pavalai, o pirštų antspaudų tikrai nematyti, bet dar tikriausiai priklauso ir nuo fasadų paviršiaus.

thumbup.gif reiskias ner taip baisu balta virtuve...o is kur uzsakinejot?
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
kaip smagu ir meetas buvo, as siom savaitem tiek apsikasus darbais buvau, kad net nosies i tema nekisdavau. kita karta pasistengsiu ir as meete sudalyvauti.
Mums jau trinkeles sudejo, dabar reikes sekancius darbus planuotis.
Gal kuri turit kontaktus, kas tvoroms stulpus grezia?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 09 07, 11:01)

QUOTE(rubinute @ 2013 09 07, 19:13)
Visu pirma ACIU Rytine kava uz smagu pasisedejima, buvo malonu su visom susipazinti thumbup.gif

Kaip visada dėkui RK už svetingumą mirksiukas.gif buvo faina susipažinti ko dar nepažinojau 4u.gif
Atsakyti