Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(vilmuteeee @ 2013 09 20, 18:55)
pukepuke  tikriausiai jūs kudikystėje aplankė negeras pukuotukas  lotuliukas.gif

Jau kaip prajuokino sitas sakinys... lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif

Aciu visoms uz komplimentus 4u.gif

vilmuteee, nera dar 3-ju bet tuoj tuoj...jis toks nera aukstas pagal amziu smile.gif
Ijungiu parasa, matysis amzius...
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 09 20, 20:01)
Jau kaip prajuokino sitas sakinys... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu visoms uz komplimentus 4u.gif
vilmuteee, nera dar 3-ju bet tuoj tuoj...jis toks nera aukstas pagal amziu smile.gif
Ijungiu parasa, matysis amzius...

Nuuu lotuliukas.gif ,kad taip smarkiai ji prieš tuos pukuotukus nusiteikus,tai man juokinga tapo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o tai gimtadienį reikia kartu baaaaliavot thumbup.gif mano lapkritį bus trys metukai bigsmile.gif tai mėnesiuku kažkur skiriasi caculkos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 20 rugsėjo 2013 - 19:05
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 09 20, 19:04)
o tai gimtadienį reikia kartu baaaaliavot  thumbup.gif  mano lapkritį bus trys metukai  bigsmile.gif tai mėnesiuku kažkur skiriasi caculkos  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Maniskis spalio 19d. gimes.
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 09 20, 20:09)
drinks_cheers.gif
Maniskis spalio 19d. gimes.

Mano lapkričio 17d bigsmile.gif
drinks_cheers.gif
Ir visi baibakai ant rūbelių-caaaaca lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir puse lovos jų-pukuotukas su knysliuku....,reikia kartu miegot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 09 20, 19:13)
Mano lapkričio 17d  bigsmile.gif
drinks_cheers.gif

Turiu berniuka lapkricio 16d. gimusi biggrin.gif

Maniskiui vienodai baibokai ant rubeliu...ta prasme neperku ir nepraso, Mikis patinka jam, turejom su Mikiu maikute praeita vasara...Va su kuo tai su masinytem praso maikuciu.

Su suniukais irgi patinka
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 20 rugsėjo 2013 - 19:19
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 09 20, 19:55)
nes primena diedukiškus,arba ciku caku berniuko paskutinės kelnės..

biggrin.gif
O jus tikraiusiai koks pyktas diedukas kudikysteje aplanke? lotuliukas.gif
Pagal sarkazmo doze, net puoliau ieskoti kuo cia jau nusipelnus tokio demesio, na bet apsiraminau neradusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 20 rugsėjo 2013 - 19:26
QUOTE(baltė @ 2013 09 20, 17:16)
truputį pasirodom  smile.gif

balte, labai labai grazu! Derinukas idealus, mergyte taipogi wub.gif
Atsakyti
Sea Girl neprašo ir mano....aš pati nuperku,nes žaidžia su tokiais žaisliukais...ypač minkštus myli...ir fulmukus jau žiūri...tai kai apvelku,glosto ir džiaugiasi patenkintas..sako caca....nes dar kalba savo kalba,žinoma yra jau žodeliukų ir kasdien vis daugiau...bet daugiausiai savaip varo..

Labai gražus jūsų berniukas ir foto smaguolės thumbup.gif wub.gif maikutė nematyta ko tai...labai faina thumbup.gif batukai nenuginčijami-raudoni lotuliukas.gif

pukepuke lotuliukas.gif nu jūs ne kartą vis pabrėžėt,kad per daug to pukuotuko gražumo lotuliukas.gif
lotuliukas.gif neea, bet kelnes tikrai iš vaikystės kaime pamenu,vis pagalvodavau pamačius besirengiantį diedušką mintyse-nu kokios baaaaisioos tos kelnės dieduko,kam jis jas dėvi ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vat ir tas next švarkiukas primena tuos laikus...gal tie smulkūs langiukai,spalva....nu čia tik man musėt ,nesinarvinkit lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 20 rugsėjo 2013 - 19:34
[B]zivilka labai patiko jūsų derinukas 4u.gif
asstule koks fainas jūsų zalias kokia gaivi spalvytė wub.gif labai wub.gif
GUTE73 labai salotinis grazus wub.gif
LARA 22 LABAI JAU JŪS KIETAI ATRODOT PATIKO JUODAS wub.gif 4u.gif
BARCIENE 78 LABAI FAINIAI Į DARZIUKĄ KELIAUJAT APSIRENGĘ thumbup.gif
DZESTINA su tigru ir tom rudom man nerealus derinukas labai ten viskas patiko wub.gif
TUTIFRUTI LABAI PATIKO SU BORDINEM KELNYTEM 4u.gif IR TAS SU JUODA STRIUKYTE FANTASTISKAI wub.gif thumbup.gif
ZWEIKA PATIKO RAUDONOS KELNYTES SU MELYNA MAIKUTE wub.gif
LOLIPOP jūsų savaitgalinis prie traktoriaus patiko wub.gif
PUKEPUKE patiko visi ,labiausiai juoda su bumbuliukais baltais mergyte wub.gif
VILMUTEEE visi patiko ,bet labiausiai rudos kelnytes ir baibokas ant maikutes biggrin.gif thumbup.gif specialiai grįzau ieskoti to pukuotuko baisaus,o man visai patiko nieko cia baisaus nera pagal trijų metų vaiką,grazu suderinta ir vaikiska,svarbu jei maziukui patinka ,mano personazų nepripazįsta jam žuvų tigrų ,šunų tik duok dabar biggrin.gif
VARINIJA MAN VISI PATIKO,TIEK BERNIUKO TIEK MERGYTES wub.gif 4u.gif
ATRODO VISUS PAMINEJAU KURIE LABIAUSIAI PATIKO
Atsakyti
balte, grazus derinukas, ir dukryte jusu labai grazi wub.gif
Papildyta:
Lina, aciu, pasirodykite jus, seniai bematem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 09 20, 19:23)
Pagal sarkazmo doze, net puoliau ieskoti kuo cia jau nusipelnus tokio demesio, na bet apsiraminau neradusi lotuliukas.gif

Viskas gi juokais cia mirksiukas.gif biggrin.gif
Visu skoniai skirtingi...kas liecia diedukus, tai man svarkai berniukams grazu...pasipuose atrodo ir nediedukiski. Bet va del vilmuteees paminetuju "apatiniu kelniu diedukams" turiu sutikti...man jos baisios, tikrai.... ax.gif
Atsakyti
Sea Girl
NA JŪSŲ TAI BEGALO GRAŽŪS DERINUKAI VISI SU LYG VIENU wub.gif thumbup.gif TOKIE VAIKISKI IR VISI SILUMA TOKIA DVELKIANTYS wub.gif 4u.gif
Atsakyti