Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

lina13, Varinija, seagirl derinukas su kuprine liuksishki wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2013 09 20, 20:55)
varinija-o man labai grazus derinukas su arkliu, abai tinka kelnytes su batais bigsmile.gif

dekavoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 09 20, 21:02)
Ir vidurinelio su piesinukais... lotuliukas.gif Cia tiek buvo diskusiju del piesinuku... tongue.gif

berniuko kelnyciu spalva wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2013 09 20, 21:01)
  darzelyje nepamainomi  cool.gif  va dar  unsure.gif

Na sitos kelnes man visiskai gerai atrodo, ir dera viskas grazai 4u.gif
O kodel nepamainamos? Maniskis darzelyje nesioja paprastas treningines elnes, GAP, NEXT visokias, nebutina pantalonines deti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 09 20, 20:16)
Su suniukais irgi patinka

tik uzmaciau-superinis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lina13 @ 2013 09 20, 20:28)
VARINIJA MAN VISI PATIKO,TIEK BERNIUKO TIEK MERGYTES wub.gif  4u.gif

sirdingai dekoju 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 09 20, 21:02)
Ir vidurinelio su piesinukais... lotuliukas.gif Cia tiek buvo diskusiju del piesinuku... tongue.gif

Labai grazu.
Kad nebuvo cia jokiu diskusiju del piesinku, nemaciau nei vienos priesiskos nuomones jiems bigsmile.gif
Cia tik as prie pukuotuko prisikabinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2013 09 20, 10:44)
Rožinė su juoda man abu variantai patiko, gėlytės visai gražiai čia žiūrisi... lb faini batukai, Varinija wub.gif

dekavoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 09 20, 20:26)
pukepuke    lotuliukas.gif  nu jūs ne kartą vis pabrėžėt,kad per daug to pukuotuko gražumo  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif  neea, bet kelnes tikrai iš vaikystės kaime pamenu,vis pagalvodavau pamačius besirengiantį diedušką mintyse-nu kokios baaaaisioos tos kelnės dieduko,kam jis jas dėvi ...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vat ir tas next švarkiukas primena tuos laikus...gal tie smulkūs langiukai,spalva....nu čia tik man musėt ,nesinarvinkit  lotuliukas.gif

Ale kodel sea girl praleidot, jai irgi pukuotukas nepatiko, bet dar jai ant manes bedavojat lotuliukas.gif
Kad viskas ne nuo pukuotuko prasidejo, o nuo Evitos suknes, tylejau iki tol apie pukuotuka saziningai lotuliukas.gif O ir nesuvarinejau jo, o tik panaudojau kaip palyginima apie aplikacijas jusu dvieju deriniu diskusijoje apie aplikacijas lotuliukas.gif
O svarkas jau simta kartu labiau suvarytas kaip tas pukuotukas, su tokiais vazdziais aprasymais dar lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nebuciau del to svarko tikra, kad fainas jis, gal net nusiminciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 20 rugsėjo 2013 - 22:44
Nu jus pukuotukai vis nerimstat lotuliukas.gif
Maniskis siaip kaip sakiau nepraso, bet buna kad uzsimano kartais konors pukuotukisko, ar macvynisko, tai as surandu iseiti- triusikai, pizama, siandien tarkim mike pukuotuka dantu sepetuka issirinko ir dar su kakzokiu baiboku dantu pasta...patenkintas baisiausiai, nei drabuzio tokio reikia, nei zaislo biggrin.gif

QUOTE(lina13 @ 2013 09 20, 19:38)
na o mes neturim ką parodyti nes sergam ,cia toks pasivaikscioti su šuniu ant pilvo o rankoje tigras biggrin.gif

Grazu! spalvos labai grazios rudeniui 4u.gif

QUOTE(Varinija @ 2013 09 20, 20:02)

Labai patiko bachurelis thumbup.gif

Maniskis modistas siandien sake "va teip akinius reikia detis" cool.gif bandziau pataisyt, bet jis vistiek apvercia cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 09 20, 23:46)
Nu jus pukuotukai vis nerimstat lotuliukas.gif

Maniskis modistas siandien sake "va teip akinius reikia detis" cool.gif bandziau pataisyt, bet jis vistiek apvercia cool.gif

Nerimstam, nesazininguma jauciu, kodel uz mus abi turiu kenteti, kai abi apkalbejime sudalyvavom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kaip grazu wub.gif
Vasara pas jus tikra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 09 20, 22:50)
Nerimstam, nesazininguma jauciu, kodel uz mus abi turiu kenteti, kai abi apkalbejime sudalyvavom lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vasariskas oras dar...bet paskutiniai pasispardymai ax.gif pernai rugsejis isvis karstas buvo, iki spalio pabaigos trumpom rankovem lakstem, siemet vesiau. Bet as laukiu rudenelio, man vasariski derinukai nuobodesni...
Atsakyti
Rudenelio... smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti