Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

QUOTE(jolantulia @ 2013 09 24, 03:16)
Esu skolinga gimdymo istorija, taigi...

4u.gif  Aciu aciu  4u.gif Na, net nezinau kaip ji ten buvo tokia didele susiraicius, nes mano pilvelis neatrode didelis, bet sonus ir sonkaulius ji man gerokai issparde biggrin.gif
Pienuko uztenka, mergyte rami, bet praejo dar tik 10 dieneliu, ziuresim kaip bus toliau smile.gif
O kaip tau su pienuku? Kiek mazule priaugo per pirma menesi, ar rami?

Labai graži tavo istorija thumbup.gif Dabar toliau aukit taip pat sėkmingai thumbup.gif

Mes jau pora savaičių vargstam su pienuku verysad.gif Ypač vakarais bėda - pradeda trūkti. Du kartus jau damaitinau ir mišinuku, nes beveik kiaurą dieną (su 1 val pertrauka kai buvau užsupusi) prakabėjusi ant krūtinės man vistiek rėkė kaip pjaunama. Ramumas mergytės irgi dingo, kur nedings jei visada alkana doh.gif Tai ji valgo, rėkia, tada pasnaudžia ir vėl nuo pradžių. Pirmą mėn priaugo tik 300 gr. Irgi nefontanai verysad.gif Skauda man širdį duot jai mišinuką, tai vis dar bandau, jau atrodo kokią dieną kaip ir neblogai, bet kitą ir vėl permažai pienuko verysad.gif Jau net kartais nebesu tikra, ar tikrai darau gera savo mažutei?

Tikiuosi, kad tau taip nebus, užteks pienelio ir nereiks mamytei pergyventi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 09 24, 10:06)
Labai graži tavo istorija thumbup.gif Dabar toliau aukit taip pat sėkmingai thumbup.gif

Mes jau pora savaičių vargstam su pienuku verysad.gif Ypač vakarais bėda - pradeda trūkti. Du kartus jau damaitinau ir mišinuku, nes beveik kiaurą dieną (su 1 val pertrauka kai buvau užsupusi) prakabėjusi ant krūtinės man vistiek rėkė kaip pjaunama. Ramumas mergytės irgi dingo, kur nedings jei visada alkana doh.gif Tai ji valgo, rėkia, tada pasnaudžia ir vėl nuo pradžių. Pirmą mėn priaugo tik 300 gr. Irgi nefontanai verysad.gif Skauda man širdį duot jai mišinuką, tai vis dar bandau, jau atrodo kokią dieną kaip ir neblogai, bet kitą ir vėl permažai pienuko verysad.gif Jau net kartais nebesu tikra, ar tikrai darau gera savo mažutei?

Tikiuosi, kad tau taip nebus, užteks pienelio ir nereiks mamytei pergyventi 4u.gif

EGK, negrauzk saves, buk gera.Jeigu mazai pienuko leliukui, negalvok, kad bogai darai duodama misinuka.Blogiau yra nieko neduoti, jei nepakanka.....Juk alkana ji negali buti.Zinau ta jausma, bet vaikas vis tiek turi valgyti - ar tai bus tavo pienukas ar misinukas.Laikykis 4u.gif

Jolantulia, grazi istorija wub.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 09 23, 18:43)
Nu ir naujienos pas tave Kufuke 4u.gif  Saunu, kad testai geri 4u.gif  Kiek jum laiko, kad jau lyti zinai? Mes spalio 3 irgi turetumeme suzinoti ax.gif

Ryt 18 savaiciu smile.gif dar garantijos simtaprocentines nera, kol kas 90%, kad mergaite smile.gif
Papildyta:
jolantulia grazi istorija wub.gif dar karteli sveikinu susitikus su dukryte wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 09 24, 10:32)
EGK, negrauzk saves, buk gera.Jeigu mazai pienuko leliukui, negalvok, kad bogai darai duodama misinuka.Blogiau yra nieko neduoti, jei nepakanka.....Juk alkana ji negali buti.Zinau ta jausma, bet vaikas vis tiek turi valgyti - ar tai bus tavo pienukas ar misinukas.Laikykis  4u.gif

Bandau 4u.gif
Kažkiek pienelio yra, tik neužtenka jai. Neapsisprendžiu niekaip, kiek laiko skirti pasiekti rezultatui g.gif Bijau ir neužsižaisti per ilgai, juk mums labai svarbu vytis svorį, iš kitos pusės nenoriu ir peranksti nuleisti rankų g.gif
Atsakyti
QUOTE(olija777 @ 2013 09 22, 07:58)
AnaMari - laikykis 4u.gif  laikau kimstukus uz tave ir tavo pilvinuka. Suneliui sveikatos 4u.gif

Labas rytas smile.gif

Beila su savaitelem  4u.gif

Gal tyliai ir as jau jungsiuosi as  ax.gif  buvau penktadieni TA  lyg viskas gerai, tik placenta pagal laika zemai unsure.gif  tikiuosi greit pakils ax.gif  gimdymo terminas kovo 28 d.

Oho Vilte tiek daug savaiciu o vis dar keliauji, saunuole mamyt 4u.gif

Kokios naujienos bigsmile.gif Sveikinu !!! 4u.gif
Cia planuotai taip ar staigmenele? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 09 24, 11:15)
Bandau 4u.gif
Kažkiek pienelio yra, tik neužtenka jai. Neapsisprendžiu niekaip, kiek laiko skirti pasiekti rezultatui g.gif Bijau ir neužsižaisti per ilgai, juk mums labai svarbu vytis svorį, iš kitos pusės nenoriu ir peranksti nuleisti rankų g.gif

Tai tau ir nereikia nuleisti ranku mirksiukas.gif Man po vieno staigaus ir didelio streso staigiai sumzejo pieno, skambinau zindymo konsultantei klausti kas cia per bajeriai ir ka dabar daryt.Mano atveju issikyres sterso hormonas organizme blokavo pienuka, jo pasidare per mazai maziukui ismaitinti, tai konsultante patare duoti misinio, bet pries kiekviena maitinima pirmiausia duoti (.) ir tik tada jei nepakanka, primaitinti misiniu.Ir jokiais budais nepraleisti maitinimo (.), lai stimuliuojasi pienas, bet vaiko alkano irgi nelaikyk.Tai toks buvo patarimas man, kai pieno buvo per mazai.Paskui seke kitokios situacijos musu gyvenime, nebegalejau ties daug demesio skirti vien maitinimuisi ir mum gavosi taip kaip gavosi.O tu juk skirsi tam ir laiko ir jegu ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
jolantulia, aciu uz istorija wub.gif

Beila, bandyk is pradziu su juros vandeniu plaut, o jei nepades su vibrocil lasiukais 4u.gif

Mergaites, aciu visoms uz rupesti wub.gif Siandien matavo kakleli kazkiek, labai nedaug pailgejo, bet faktas tas, kad netrumpeja. Ketvirtadieni jau vaziuosiu namo ilsetis turbut.
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 24, 13:12)
jolantulia, aciu uz istorija wub.gif

Beila, bandyk is pradziu su juros vandeniu plaut, o jei nepades su vibrocil lasiukais 4u.gif

Mergaites, aciu visoms uz rupesti wub.gif Siandien matavo kakleli kazkiek, labai nedaug pailgejo, bet faktas tas, kad netrumpeja. Ketvirtadieni jau vaziuosiu namo ilsetis turbut.

AnaMari, ačiū už patarimą 4u.gif Skalauju jūros vandeniu ir atskiestu pikiu. Tfu tfu tfu gal neprikibs rimta sloga. Tiesa,labai džiaugiuosi,kad tau sveikata pagerėjo,kad jau lėksi namučio pas savo šeimą,savo kleckiuką wub.gif

P.S.Gal turit kokių minčių? Mano abu vaikučiai serga,viena sloguoja,kitas pradės jau kosėti blink.gif Savaitę einam į darželį,savaitę sergam,kažkokia nesąmonė. Šiemet tik pradėjo lankyti. Kaip dažnai jie sirgo anksčiau,aš nežinau. Sakė,kad sirgo,bet kiek dažnai,nesakė. Bet faktas,kad kai nėjom į dafželį,tiek nesirgom.Tikiuosi greit viskas pasikeis,nes jei taip ir toliau reiks palikt darželį,nes aš sirgsiu ir dar gimęs leliukas g.gif Jau dabar suku galvą, kad nesuklyst. Kaip jūs darytumėt? doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Olija, sveika prisijungus wub.gif

Jolantulia, labai šauni istorija, patinka man tokios su gera pabaiga thumbup.gif

QUOTE(AnaMari @ 2013 09 24, 14:12)

Nu va kaip gerai, jau šviesa tunelio gale thumbup.gif
Atsakyti
Beila, vaikai pradeje lankyti darzeli kaip taisykle pradeda sirgti.O dar sezonas toks, kai persalimo ligos bujoja.Tavo vietoj tai dar neskkubeciau nutraukt darzelio, pabandyciau dar vitaminais vaikus pamaitint - zuvu taukai ir t.t. ir ziuret kas bus toliau.Skaiciau kazkur kad kai vaikai pradeda lankyt darzeli, jie tarpusavyje keiciasi visais mikrobais ir bakterijom, tai kol jie neissiserga tarpusavy ir nepripranta taip vienas prie kito, tol ligos puola viena po kitos.

AnaMari, tikiuosi TB dabar supranta, kad tau atsiradus vel namie turesi gulet ir gulet ? kad visa buities nasta iskaitant ir vaiko prieziura gula jam ant peciu ? unsure.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz silta priemima 4u.gif

AnaMari - kaip saunu, kad reikalai gereja 4u.gif Aciu, kad taip greitai itraukei i sarasiuka 4u.gif

Jolantulia - skaitydama tavo istorija niekaip nesusilaikiau neapsiverkus wub.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 09 24, 11:54)
Kokios naujienos  bigsmile.gif  Sveikinu !!!  4u.gif
Cia planuotai taip ar staigmenele? ax.gif

Aciu mirksiukas.gif Planuotai mirksiukas.gif Laukiu taves cia ax.gif

As visada galvojau, kad kai lauksiuosi sekancio leliuko baimiu tik mazes ax.gif deja klydau doh.gif jau kiek nerimo, del kiekvieno pamaudenimo doh.gif kazi ar kada nors tai baigsis g.gif
Atsakyti
Olija777,jei jau lauki tai ir ateinu biggrin.gif

Nedrasiai bandau kraustytis cia ax.gif Vakar buvau pirmajame pasimatyme smile.gif Siandien mums lygiai 5 savaites wub.gif Neplanuota planuota staigmenele isvertusi is koju wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 25 rugsėjo 2013 - 07:50