Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

✿ Mūsų mamytės ✿

2010:
*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, Caramelle*, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:
Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ,Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia
2012:
Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDU,zuzla,kpsh
PerKūnasDU,*Iris*DU
2013:
Mergyte 82,Rota,Lietuva,Pumpule ,Murauske,Pina,sobo, Irmuciukassss,orchideja888, Asmon,Drovute,mamyte.lt,diukute, braske1515,Shira,Aster,prakriti,late,Irute1984,Terze,aushen, Damute,olsonDU,errachka,leiliuke,juroszuvedra, cukryte 28,prince,Beta1,vilciukas11,eufforija,Sniege555DU,Juodoji Venera, Caramelle*, egk,red_tiddler, Levanda81,
Dovi2003
, jolantulia

Mūsų puškuojančios
user posted imageuser posted imageuser posted image

PliuskeDU spalio 4d.
darbstuoliaiDUspalio 19d.
vilte-kns-spalio 25 d.
Jautruolė -
Bum - gruodžio 16d.
AnaMari - gruodžio 16d.
Myciute - sausio 5d
oplia5 - sausio 9d
NAZARA-DU - sausio 17d.
angeliukkkeee -
kufuke - vasario 26d.
Pepe/ilgakojine - kovo 2d.
Beila - kovo 8d.
olija777 - kovo 28 d.
T.P.Keberiokst - geguzes 28 d.

Atsakyti
Keberiošt,o čia tai bent thumbup.gif tikrai keberiokšt buvo lotuliukas.gif Žinant kiek tau teko pereiti iki pirmojo žvirbliuko, įsivaizduoju kokioj euforijoj esi,sužinojus,kad esi nėščia nestuke.gif Sveikinu ir linkiu sklandaus nėštumo mirksiukas.gif
Dar kartą ačiū tau už pagalbą, už patarimus,už informaciją ir viską, kas padėjo man ieškoti priežasčių, nenuleisti rankų. Nesvarbu,kad priežasčių nieks nerado,bet bent turėjau veiklos smegenims ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 09 25, 15:00)
Siandieninis hcg 1902  bigsmile.gif
Pries dvi dieneles buvo 718,tai manau geras augimas  ax.gif

Super skaičiukai thumbup.gif
Atsakyti
Keberiokst, sveikinimai prisijungus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Lai tik viskas klostosi gerai.
Ana-Mari saunu, kad sveiksti.
Jolantulia, grazi istotorija. Saunuole mama didvyre.) eina sau tiek iskesti.
Beila, as dar lyties nezinau wub.gif Uz geros savaites, tikiuos. Bus 19 sav. Turetu matyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 09 25, 15:00)

As tik syrit paskaiciau mamyciu skyreli bigsmile.gif , kai kvieciau tave cia nieko net nezinojau, kas pas tave vyksta bigsmile.gif tik itariau kazkodel biggrin.gif o pasirodo kitoms cia visai ne naujiena biggrin.gif
Atsakyti
Vakar vakare su vyru issikalbejom po ilgo laiko, nuotaika gera, jauciuos mylima ir mylinti cool.gif wub.gif wub.gif flirt.gif wub.gif
Dabar laukiu, kol musu virejas karstus sumustinius pabaigs orkaitej kept ir pusryciausiu, nes mano pilvinuke alkana essen.gif essen.gif essen.gif cool.gif tada po valandos gersiu svieziai spaustas mandarinu sultis (nes apelsinai jachtoj baiges) su gelezim smile.gif paskui eisiu i jura paplaukiot cool.gif vacation4.gif vacation1.gif cool.gif biggrin.gif

Zodziu, labas rytas visoms is sauletos ir siltos Turkijos! cool.gif smile.gif wub.gif
Atsakyti
Kufuke, smagu jums ten thumbup.gif

Mane jau israse, tik laukiu vyro, kol atvažiuos pasiimt. Aisku, tuo metu ir paskaiciau savo israsa, tai nelabai ka reiskia praviros gimdos ziotys g.gif Ir dar paskaiciau, kad vaikelis 5 dienom maziesnis pagal echoskopija, tai dabar susiparinau, o niekas nieko nesake unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 26, 12:55)
Mane jau israse, tik laukiu vyro, kol atvažiuos pasiimt. Aisku, tuo metu ir paskaiciau savo israsa, tai nelabai ka reiskia praviros gimdos ziotys g.gif Ir dar paskaiciau, kad vaikelis 5 dienom maziesnis pagal echoskopija, tai dabar susiparinau, o niekas nieko nesake unsure.gif

anaMari, tu cia kazkada rasei, jog pailgejo kaklelis, man labia keista, nes kaip man gydytoja aiskino, tai ilgeti jis jau nebeilges, reikia dziaugtis, jei nebetrumpeja.
O tai ka gydytojai, skyre gulima rezima? Kaip daznai dabar lankytis turesi?
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2013 09 26, 13:10)
anaMari, tu cia kazkada rasei, jog pailgejo kaklelis, man labia keista, nes kaip man gydytoja aiskino, tai ilgeti jis jau nebeilges, reikia dziaugtis, jei nebetrumpeja.
O tai ka gydytojai, skyre gulima rezima? Kaip daznai dabar lankytis turesi?

Na taip, as suprantu, kad nebeilges, matyt kaskart vis skitringai ismatuoja, dar gal ir tonusas kartais buna.
Taip, skyre gulima rezima, kita savaite pas savo gydytoja, ziuresim, kaip ten reikalai g.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(kufuke @ 2013 09 26, 09:05)
Vakar vakare su vyru issikalbejom po ilgo laiko, nuotaika gera, jauciuos mylima ir mylinti cool.gif  wub.gif 
Dabar laukiu, kol musu virejas karstus sumustinius pabaigs orkaitej kept ir pusryciausiu, nes mano pilvinuke alkana essen.gif  cool.gif tada po valandos gersiu svieziai spaustas mandarinu sultis (nes apelsinai jachtoj baiges) su gelezim smile.gif paskui eisiu i jura paplaukiot cool.gif vacation4.gif  vacation1.gif  cool.gif  biggrin.gif

Zodziu, labas rytas visoms is sauletos ir siltos Turkijos!

Oho kaip jūs ten prabangiai bigsmile.gif Tikra svajonė thumbup.gif

QUOTE(AnaMari @ 2013 09 26, 12:55)

Retai kada atitinka echoskopas ir pagal mmm, čia mažiausia parintis reik 4u.gif
Atsakyti
AnaMari, nepergyvenk, man pagal echo ir mm ir skirtingas laikas buvo parašytas išraše iš santariškių 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Noriu ir as prie jusu prisijungti smile.gif Mums siuo metu 10 savaiteliu,vis dar sunku patiketi,kad kazkas manyje gyvena tad nekantriai laukiu 12 sav scano,kuris dar neaisku kada bus,nes tik pirmadieni pirmasis pasimatymas su akusere.
Dziugu pamatyti cia jau pazystamu veidu bigsmile.gif
Keberiokst thumbup.gif kokios smagios naujienos wub.gif o cia jums planuotas netyciukas gavosi naturaliai?
Beila kaip tavo mazuliai-mokykloj,darzely ir pilvely? bigsmile.gif
Vilte-kns-matau tai jau gimdymas ant nosies spalio gale,stipriai cia mane pralenkei si karta biggrin.gif smagumelis,ko laukiates?
Atsakyti