Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 20, 08:02)
Na tikrai didvyrė  bigsmile.gif  Aš ir planuoju be auklės suktis viena. Niekas neateis net valandai man padėti. Visi tik pirštą sukioja man ir kaip susitarę kartoja bus sunku, be auklės neapsieisi. Nervina jau. Žinoma, kad sunku. Nors ir vyras dar yra ir daug padeda. Jau šiek tiek apsipratome su nauju gyventoju, bet save raminu, kad kai vyras išeis dar labiau apsiprasim  unsure.gif  Šiek tiek nuraminai mane, visiems sakau, kad įmanoma du vaikus auginti, žinau sunku, bet įmanoma. Dukrytė kiek pamenu nebuvo rami? Mūsų broliukas kolkas ramus, bet va dukrytė nelabai... Jai nuo nuotaikos ar nuo būsenos labai priklauso kokia visą dieną bus. Su ja gal nelabai lengva...

Sveikos,
Levandut as is taves semsiuos ikvepimo, 4u.gif nes mano vaikai irgi skirsis 1m ir 10men.
Kita savaite turim pradet pratintis prie darzelio, bet va, snargliuojantis MB matyt uzkrete ir kopusteli, o a pats pasalo, vakar sloga jau su lengva tempa...Siandien prie nosytes negalima prisiliesti, zviegia is tolo. O as miegojau kitam kambary, kad neuzsikresciau, tai visa nakti praskaudejo gerkle, matyt kvaraba ir mane paeme g.gif
Atsakyti
QUOTE(dainienie @ 2013 09 17, 15:36)
Svarbiausiai dabar viskas gerai. Sveikinu tave nuostabios mergytes mamyte 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiukas 4u.gif
O kada gimė tavo mažyliai? Jaučiu aplenkiau aš tave, nors tu ir su dviem? verysad.gif
Kaip augat? Ar turit pienuko?

QUOTE(Beta1 @ 2013 09 17, 17:51)
Egk,ateik gi pas mamytes,ka ?  mirksiukas.gif ne tam,kad lygint kas kiek gr.priaugo,o kad linksmiau kartu augint butu ir rupesteliais dalintis  4u.gif

Būtinai ateisiu, tik su laiku man dar labai labai striuka blush2.gif Nespėju nieko blush2.gif Nors man gėda aimanuoti kai čia tiek mamyčių su dviem mažais vaikučiais. Na bet jei jūs susitvarkot su dviem, tai kaip nors ir aš sugebėsiu tikiuosi ax.gif

Beta, o tu maitini pati? Užtenka pienuko?
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(oplia5 @ 2013 09 19, 09:10)
AnaMari, laikykis, mažule  4u.gif . Aš tai tokia tundra, apie tuos cm nieko nesuprantu.

Bum, kiekviena dieną palieku ir pasiimu su ašaromis. Šiandien 4 diena, vedė tėtis, bet vistiek verkė. Vakar vakare pakosėjo, galvoju, bus viskas, sirgsime, nes pusė grupės serga, bet naktį buvo ramu, nei slogos, nei kosulio.

O aš šiandien poliklinikoje gėriau gliukozę. Fui koks šlykštalas  blink.gif

Net palengvėjo kad aš ne viena tokia blush2.gif

Gaila aišku vaikiukų, turbūt dauguma taip sunkiai pradeda.. unsure.gif

O kada ją skiria gerti? Kai šeimoj kas nors sirgęs diabetu? g.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 20, 08:02)
Na tikrai didvyrė  bigsmile.gif  Aš ir planuoju be auklės suktis viena. Niekas neateis net valandai man padėti. Visi tik pirštą sukioja man ir kaip susitarę kartoja bus sunku, be auklės neapsieisi. Nervina jau. Žinoma, kad sunku. Nors ir vyras dar yra ir daug padeda. Jau šiek tiek apsipratome su nauju gyventoju, bet save raminu, kad kai vyras išeis dar labiau apsiprasim  unsure.gif  Šiek tiek nuraminai mane, visiems sakau, kad įmanoma du vaikus auginti, žinau sunku, bet įmanoma. Dukrytė kiek pamenu nebuvo rami? Mūsų broliukas kolkas ramus, bet va dukrytė nelabai... Jai nuo nuotaikos ar nuo būsenos labai priklauso kokia visą dieną bus. Su ja gal nelabai lengva...

Nu ir šaunuolė good.gif Seniau augindavo ir po 6 pametinukus ir išsiversdavo, tai ir mes kaip nors, gi ne žvėriukai biggrin.gif

AnaMari, laikykis ten ligoninėj, nenuobodžiauk, saugok kaklą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 20 rugsėjo 2013 - 16:01
sveikos mamytes 4u.gif
mes atostogaujam sicilijoj ir neturiu interneto,tai atsinesiau i kavine patikrint kaip jums sekasi,

anamari laikykis mazyte ,labai linkiu ir tikiu kad viskas bus gerai ,kiekviena diena galvosiu apie tave ir siusiu daug geru minciu,kad tik tau lengviau butu:**********************

visoms kitoms mergaitems taip pat sekmes ir saugokit savo pilvukus:*
Atsakyti
AnaMari, sveikatėlės tavo pilvinukui ir tau 4u.gif Sveik greičiau ir namučiu gulėti važiuok. Viskas turi hūti gerai 4u.gif

Mums rytoj 16 savaičių wub.gif Visgi greit tas laikas eina smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Aciu, mergaites wub.gif Siandien mama paskambino ir pasake, kad sunelis susirgo, temperatura verysad.gif ***** ir as salia dabar nealiu but verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 09 20, 16:06)
Beta, o tu maitini pati? Užtenka pienuko?

Nuo sios savaites jau nebe.....Gal neskyriau pakankamai daug laiko uzsiturbint pienukui, gal nuo stresiuko ir itampos jo sumazejo tiek, kad nebepakako, nezinau.Bet jo nebera.

Laukiam pas mamytes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 21, 09:00)
Labas rytas,

Aciu, mergaites wub.gif Siandien mama paskambino ir pasake, kad sunelis susirgo, temperatura verysad.gif ***** ir as salia dabar nealiu but verysad.gif

Oi zinau ta jausma kai sirdele tampos....Atrodo butum salia, tai ir vaikas greiciau pasveiktu ir geriau jaustusi.Bet juo pasirupinta, jis bus priglaustas ir pamyluotas ir dar labiau palepintas vien del to, kad taves nera salia.Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Beta, aciu uz siltus zodzius wub.gif Vyras nuvaziavo dabar pas vaika, tai net lengviau pasidare wub.gif
Atsakyti
AnaMari, laikykis, ziemiete, viskas privalo buti gerai 4u.gif O suneliui sveikatytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Beila, valerie, aciu wub.gif Na o man prie visos puokstes ir vidurius siandien paleido doh.gif Pilvas pradejo dazniau susitraukinet, spaudzi apacia, zodziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 21, 14:09)
Beila, valerie, aciu wub.gif Na o man prie visos puokstes ir vidurius siandien paleido doh.gif Pilvas pradejo dazniau susitraukinet, spaudzi apacia, zodziu doh.gif

Vaje AnaMari, laikykis kažkaip 4u.gif svarbiausiač kad esi gerose rankose
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 19, 08:43)
Stengiuos saugot, o ka tau dare? Man siandien pasake, kad be diklofenako zvakuciu ir kazkokios miksturos daugiau nieko negali skirt, nes kraujas geras, slapimas irgi, nu zodziu doh.gif

Tada ka as zinau kas do S tos santariskes doh.gif Kaip gerai kad ten as nevaziavau doh.gif Ant to diflofenako zvaku parasyta kad negalma naudoti paskutinius 5 nestumo menesius nes gali pazeisti vaisiu ir apskritai jiegi nuo infekciju ir skausmo malsinimui o ne spazmams nuimti doh.gif

Mano tyrimai irgi idealus buvo bet skyre kelias dienas gynitrali, o po to noshpa, ji bent jau saugi ir parasyta kad nuo spazmu lygiuju raumenu (is ko ir yra sudaryta gimda), dar plius spascupreeli homeopatini plius aisku tinkturele nuo nervu, aisku gulimas rezimas ir viskas man susistabde thumbup.gif po to dar iki 36 sav nakciai visada spascupreeli naudojau ir iki galo isnesiojau. Toks jausmas kad jiems kaip tik faina jei gims anksciau, daugiau pinigu uzsidirbs is gulejimo doh.gif
Atsakyti