Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 06, 09:19)
Sveikos nestukai, man ryte nuleido vandenis, labai ilgai ir.skausmingai,.nes nepasieke, vandenu labai daug. Laukiunskausmu, kuriu dar visa valanda nera sad.gif

Vyras namie su dukriuku kolkas, laukia mano iskvietimo,  tai vienai nuobodu gimdykloj, tai tiesiogine transliacija smile.gif

Kai pagulde i gimdykla ryte tai moteros ka tik bu o pagimdziusi ir tik tik leliuko pirmi verksmai pasigirdo... Ech net susigraudinau kai moters dejones vakeite kudikio klyksmas...

O, tiesioginė transliacija ploja.gif

Nesupratau ar lauki nuskausminamųjų, ar skausmų - sąrėmių.

Laikykis mes su tavim friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 06 rugsėjo 2013 - 08:47
QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 06, 09:19)
Sveikos nestukai, man ryte nuleido vandenis, labai ilgai ir.skausmingai,.nes nepasieke, vandenu labai daug. Laukiunskausmu, kuriu dar visa valanda nera sad.gif

Vyras namie su dukriuku kolkas, laukia mano iskvietimo,  tai vienai nuobodu gimdykloj, tai tiesiogine transliacija smile.gif

Kai pagulde i gimdykla ryte tai moteros ka tik bu o pagimdziusi ir tik tik leliuko pirmi verksmai pasigirdo... Ech net susigraudinau kai moters dejones vakeite kudikio klyksmas...

Nebelauk jau manes levanda, gimdyk, tiek jau to tongue.gif Trecia gal susiderint pavyks biggrin.gif Kuria gimdykla gavai? Na gal man vistik pas tave ateit g.gif Pasiemei uno kortas bigsmile.gif ???
Atsakyti
Negaliu patiketi, Levanda jau tuoj tuoj antrą kartą taps mama. Mes su tavimi, mieloji 4u.gif Laikykis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 06 rugsėjo 2013 - 08:48
Aciu mergaites, sareniai jau pareina .... Tai gali rysys bet kada nutrukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 06, 10:01)
Aciu mergaites, sareniai jau pareina .... Tai gali rysys bet kada nutrukti smile.gif

Jeeee thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
koks keistas jausmas aplanke paskaicius ,kad levanda jau gimdo ar jau pagimde wub.gif

kai pagalvoji ir man jau neuzkalnu sis dziaugsmelis,tik kazkodel i karta neramiau laukiu sio ivykio nei pirmojo 4u.gif

laukiam ziniu is levandos
dovi varksiuke mazyle tavo,lyg tycia ta sloga uzpuole verysad.gif
Atsakyti
Turbūt jau LEvenda greit turėd arba turi lelių ant rankų... Vajei kaip stebuklinga tūrėtų būti pagimdyti kūdikį. wub.gif Tikiiosi ir man Dievulis leis tai patirti wub.gif Levanda, tikiuosi, viskas praeis per gimdymą sklandžiai ir greitai 4u.gif
Atsakyti
Oi Lavanda wub.gif net siurpuliukai nuejo bigsmile.gif Kad tik lengvai ir greitai viskas praeitu:4u:

QUOTE(Dovi2003 @ 2013 09 06, 08:31)
Na smagu kad tavo pilvelis jau didelis ir kad brolis smile.gif Terminas labai grazus, bus tau naujametine dovana vietoj fejerverku  bigsmile.gif  Labai ziuriu tau panasiai kaip man mergyte, berniukas skirtumas 2 metukai  biggrin.gif  Bus matyt kaip toliau seksis nes mano panele jei pvz ka pasakai kad brolio - tai sako atimsiu, cia mano, jai sakai kad cia blolis miegos  sako zadinsiu broli neleisiu miegot  doh.gif Kartais aisku istinka meiles priepuoliai pakisa koki pliusini zaisla man po maike sako, imk bruoli pazaisk, bet dazniausiai gaila pasidaro po 30 s ir ta zaisla atsiima  ax.gif

Na o as nors ir buvau sutarus kad su levanda uz ranku susikibusios gimdysim, bet panasu kad neiseis, sykart jos vaikutis bus vyresnis  biggrin.gif  Man siandiena labai sunku, dukriukas is darzo parsinese vakar sloga, tai nakti miegojau jos kambri, prasibusdavo kas 1,5h plaudavom su juros vandeniu ir pusdavom nosi nes snargliukais springdavo jau  doh.gif  Isveze tetukas pas mociute, gal pavyks snustelt pusryciu privalgius, po 10 eisiu pas pedikiuriste  del iaugusio nako  unsure.gif  nes pati ir taip ir anaip niekaip debedasiekiu savo pirsteliu  doh.gif

Sveikatytes tavo dukriukui 4u.gif As irgi "laukiu" kol ka nors is darzo parnes unsure.gif
Man sypsena sukele tavo dukreles samprotavaimai, ypatigai su tuo meskiuku wub.gif Maniskis anksciau kategoriskai atsakydavo, kad nereikia jam nei brolio nei seses, sakydavo kad jau turi (pusbroli ir pusesere) biggrin.gif O dabar labai laukia broliu, kiekviena ryta iseidamas i darzeli pabuciuoja i viena pilvuko sona paskui i kita, atsisveikina wub.gif Man taip kazkaip nerealiai grazu wub.gif ir jausmas toks nepakartojamas wub.gif

Treciadieni buvau pas genetike. Leliukai sveiki, paauge, abu sveria apie 900 gr.dar karta patvirtino kad berniukai, bet ir pati jau labai aiskiai maciau. Vienas leliukas tai pastoviai duodasi, visa laika kuiciasi, kitas ramesnis, pora kartu dienoj sujuda ir viskas doh.gif kartais buna jau ir neramu, laukiu kas toliau bus rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, Merginos 4u.gif

Mes jau gimem ir kita savaite skaiciuosim pilna menesiuka 4u.gif
Kadangi bandem maitintis MP bet nelabai pavyko, noriu parduoti
Medela Calma buteliuka, nusipirkau tikedama, kad isspres musu bedeles, bet visiskai nenaudojam.
Taip pat turiu parduoti Utrogest viena plokstele po 100gr.

Sekmes visoms ir geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos nestukai, musu broliukas jau gime! 3350gr 54cm. 14.25val. Gimdziau be epiduro, be skatinamuju per 4 val nuo saremiu pradzios. Kaklelis atsidarinejo zaibiskai, skausmai nerealus.... Isstumiau per geras 5min. ir kelis stumimus. Buvo momentu kai galvojau isprotesuiu...neplysau, bet siek tiek nubrozdino, tad turiu kelias nedideles siules. Bet db viskas gerai, valgo zandukus paputes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 06, 16:13)
Sveikos nestukai, musu broliukas jau gime! 3350gr 54cm. 14.25val. Gimdziau be epiduro, be skatinamuju per 4 val nuo saremiu pradzios. Kaklelis atsidarinejo zaibiskai, skausmai nerealus.... Isstumiau per geras 5min. ir kelis stumimus. Buvo momentu kai galvojau isprotesuiu...neplysau, bet siek tiek nubrozdino, tad turiu kelias nedideles siules. Bet db viskas gerai, valgo zandukus paputes smile.gif

didzisusi sveikinimai susilaukus sunelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 06, 16:13)

Didžiausi sveikinimai susitikus su sūneliu smile.gif po ilgo laukimo jau turi jį ant rankų 4u.gif
ramių naktų ir daug pienelio smile.gif)) thumbup.gif
Atsakyti