Oi
Lavanda 
net siurpuliukai nuejo

Kad tik lengvai ir greitai viskas praeitu:4u:
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 09 06, 08:31)
Na smagu kad tavo pilvelis jau didelis ir kad brolis

Terminas labai grazus, bus tau naujametine dovana vietoj fejerverku

Labai ziuriu tau panasiai kaip man mergyte, berniukas skirtumas 2 metukai

Bus matyt kaip toliau seksis nes mano panele jei pvz ka pasakai kad brolio - tai sako atimsiu, cia mano, jai sakai kad cia blolis miegos sako zadinsiu broli neleisiu miegot

Kartais aisku istinka meiles priepuoliai pakisa koki pliusini zaisla man po maike sako, imk bruoli pazaisk, bet dazniausiai gaila pasidaro po 30 s ir ta zaisla atsiima
Na o as nors ir buvau sutarus kad su levanda uz ranku susikibusios gimdysim, bet panasu kad neiseis, sykart jos vaikutis bus vyresnis

Man siandiena labai sunku, dukriukas is darzo parsinese vakar sloga, tai nakti miegojau jos kambri, prasibusdavo kas 1,5h plaudavom su juros vandeniu ir pusdavom nosi nes snargliukais springdavo jau

Isveze tetukas pas mociute, gal pavyks snustelt pusryciu privalgius, po 10 eisiu pas pedikiuriste del iaugusio nako

nes pati ir taip ir anaip niekaip debedasiekiu savo pirsteliu
Sveikatytes tavo dukriukui

As irgi "laukiu" kol ka nors is darzo parnes
Man sypsena sukele tavo dukreles samprotavaimai, ypatigai su tuo meskiuku

Maniskis anksciau kategoriskai atsakydavo, kad nereikia jam nei brolio nei seses, sakydavo kad jau turi (pusbroli ir pusesere)

O dabar labai laukia broliu, kiekviena ryta iseidamas i darzeli pabuciuoja i viena pilvuko sona paskui i kita, atsisveikina

Man taip kazkaip nerealiai grazu

ir jausmas toks nepakartojamas
Treciadieni buvau pas genetike. Leliukai sveiki, paauge, abu sveria apie 900 gr.dar karta patvirtino kad berniukai, bet ir pati jau labai aiskiai maciau. Vienas leliukas tai pastoviai duodasi, visa laika kuiciasi, kitas ramesnis, pora kartu dienoj sujuda ir viskas

kartais buna jau ir neramu, laukiu kas toliau bus