Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

LEVANDA, sveikinimai jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 06, 15:13)
Sveikos nestukai, musu broliukas jau gime! 3350gr 54cm. 14.25val. Gimdziau be epiduro, be skatinamuju per 4 val nuo saremiu pradzios. Kaklelis atsidarinejo zaibiskai, skausmai nerealus.... Isstumiau per geras 5min. ir kelis stumimus. Buvo momentu kai galvojau isprotesuiu...neplysau, bet siek tiek nubrozdino, tad turiu kelias nedideles siules. Bet db viskas gerai, valgo zandukus paputes smile.gif
Levanda, dideli sveikinimai jums wub.gif Pagaliau susitikot! wub.gif
Atsakyti
Levanda, sveikinu sulaukus sūnelio thumbup.gif Sveikatos JUMS wub.gif
Atsakyti
Levanda, sveikinimai didziausi pagaliau susitikus su suneliu!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Kaip pavadinot, jei ne paslaptis? blush2.gif Kaip pati jautiesi? Sakyciau, normalaus svorio suelis, o sakei, kad dideli labai pranasavo ax.gif Ech, kaip fainaaa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 06, 17:13)
Sveikos nestukai, musu broliukas jau gime! 3350gr 54cm. 14.25val.

SVEIKINIMAI !!! thumbup.gif Dabar stiprekite ir aukite dideli ir sveikuciai wub.gif
Atsakyti
✿ Mūsų mamytės ✿

2010:
*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, Caramelle*, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:
Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ,Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia
2012:
Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDU,zuzla,kpsh
PerKūnasDU,*Iris*DU
2013:
Mergyte 82,Rota,Lietuva,Pumpule ,Murauske,Pina,sobo, Irmuciukassss,orchideja888, Asmon,Drovute,mamyte.lt,diukute, braske1515,Shira,Aster,prakriti,late,Irute1984,Terze,aushen, Damute,olsonDU,errachka,leiliuke,juroszuvedra, cukryte 28,prince,Beta1,vilciukas11,eufforija,Sniege555DU,Juodoji Venera, Caramelle*, egk,red_tiddler, Levanda81

Mūsų puškuojančios
user posted imageuser posted imageuser posted image

jolantulia-rugsejis 3d.
Dovi2003-rugsejo 10 d.
PliuskeDU spalio 4d.
darbstuoliaiDUspalio 19d.
vilte-kns-spalio 25 d.
Jautruolė -
Bum - gruodžio 16d.
AnaMari - gruodžio 16d.
NAZARA-DU - sausio 17d.
Myciute - sausio 5d.
oplia5 - sausio 9d.
angeliukkkeee -
kufuke - vasario 26d.
Pepe/ilgakojine -
Beila -

Mergaites, atnaujunau sarasiuka, paziurekit, gal ka pataisyt reikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaMari: 06 rugsėjo 2013 - 17:09
Sveikos nestukai, musu broliukas jau gime! 3350gr 54cm. 14.25val. Gimdziau be epiduro, be skatinamuju per 4 val nuo saremiu pradzios. Kaklelis atsidarinejo zaibiskai, skausmai nerealus.... Isstumiau per geras 5min. ir kelis stumimus. Buvo momentu kai galvojau isprotesuiu...neplysau, bet siek tiek nubrozdino, tad turiu kelias nedideles siules. Bet db viskas gerai, valgo zandukus paputes smile.gif

SVEIKINIMAI thumbup.gif wub.gif Šaunuolė mama, pasistengė gerai ir gavosi viskas good.gif Kaip meiliai parašei apie tą pūstažandį biggrin.gif wub.gif Sklandžiai ir toliau jums 4u.gif
Atsakyti
Merginos ar normalu, kad karts nuo karto uzeina toks ne visai malonus strenu maudimas? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 09 06, 12:50)
Man sypsena sukele tavo dukreles samprotavaimai, ypatigai su tuo meskiuku wub.gif Maniskis anksciau kategoriskai atsakydavo, kad nereikia jam nei brolio nei seses, sakydavo kad jau turi (pusbroli ir pusesere) biggrin.gif O dabar labai laukia broliu, kiekviena ryta iseidamas i darzeli pabuciuoja i viena pilvuko sona paskui i kita, atsisveikina wub.gif Man taip kazkaip nerealiai grazu wub.gif ir jausmas toks nepakartojamas wub.gif

Treciadieni buvau pas genetike. Leliukai sveiki, paauge, abu sveria apie 900 gr.dar karta patvirtino kad berniukai, bet ir pati jau labai aiskiai maciau. Vienas leliukas tai pastoviai duodasi, visa laika kuiciasi, kitas ramesnis, pora kartu dienoj sujuda ir viskas doh.gif kartais buna jau ir neramu, laukiu kas toliau bus rolleyes.gif

Tavo didysis jau visai didelis, protingas - o mano ka ziopliuke dar visai, pripratus kad viskas jai ir apie ja, jei pasakai kad ne jos ar pan tai atimsiu, mušiu , charakteris tai jos toks diktatoriskas ax.gif Uoj tikiuos kad biski nusileis ji tam bruoliui ir myles bei neskriaus jo ax.gif

Su gera TA

Saunuole kad be vandenu gimdydama issivertei be epiduro, isivaizduoju kas per malonumas blink.gif

Dar karta sveikinu biggrin.gif

QUOTE(AnaMari @ 2013 09 06, 19:54)
Merginos ar normalu, kad karts nuo karto uzeina toks ne visai malonus strenu maudimas? doh.gif

O kada tau pas gyd? Magni geri? Nzn po to kai prieslaikinio man vos nebuvo tai visko as bijau ir isvis pasidariau tryzniotoja doh.gif

Siandiena i patalogini nuvariu kad apziuretu pries savaitgali, pagalvojau gal levanda sutiksiu ant karucio prariedant su turtu savo didziuoju smile.gif Bet ne. O mano naujienos tokios kad vandenu norma, tonai idealus, placenta gera, sveria apie 3200 g kaklelio atsidarymas 5 cm o saremus fiksuoja kas 6 min biggrin.gif Tai akusere sake jei netycia pirma vandenys nubegtu tai net batu nesimaut vaziuot ant visu gazu i ligonine biggrin.gif
Atsakyti
Levanda nuosirdus melyni sveikinimai jusu seimai wub.gif

ir man kartais nemaloniai pamaudzia, neisivaizduoju ar tai normalu g.gif , bet pastebejau, kad jis atsiranda kai pervargstu, daugiau pavaikstau, todel stengiuosi pagulineti ir praeina mirksiukas.gif

Dovi , tavo tie 5 cm gresmingai skamba, gal tikrai neverta jau batu autis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NAZARA: 06 rugsėjo 2013 - 20:54
Oi, ziuriu sausinukes truputi vietom nesukeiciau blush2.gif doh.gif Gal kita karta jau biggrin.gif

Dovi, tak tau, jauciu, panasiai kaip man, nifiga saremiu nejutau, o nubegus vandenims dar galva issiploviau, nes galvojau, kad dar daug laiko turiu biggrin.gif Dar ir wc aplankiau, tai gydytoja paskui pasake, gerai, kad ten nepagimdziau lotuliukas.gif Manau ir tu tuoj tuoj susitiksi su savo leliuku wub.gif
Kas del to maudimo ir magnio, man atrodo nieko us man nepadeda biggrin.gif Pas gydtoja menesio pabaigoj, bet jei ka negero jausiu, ciuosiu i ligonine

Nazara, dar panesi pilvuka? bigsmile.gif

Kazka dar norejau parasyt, bet nereali skleroze kankina doh.gif blush2.gif
Atsakyti

Strenos tai nugara ar kas? mastau.gif Man tai klubus vis pamaudžia, po nakties ypač nugulėjus būnu. Nugara tai netai kad maudžia, bet pastovėjus toks ale nuovargis greit apima, verčia sėstis greit.

QUOTE(Dovi2003 @ 2013 09 06, 21:33)
Siandiena i patalogini nuvariu kad apziuretu pries savaitgali, pagalvojau gal levanda sutiksiu ant karucio prariedant su turtu savo didziuoju smile.gif Bet ne. O mano naujienos tokios kad vandenu norma, tonai idealus, placenta gera, sveria apie 3200 g kaklelio atsidarymas 5 cm o saremus fiksuoja kas 6 min  biggrin.gif  Tai akusere sake jei netycia pirma vandenys nubegtu tai net batu nesimaut vaziuot ant visu gazu i ligonine  biggrin.gif

Oho, neįsivaizduoju kaip tu su tais 5 cm lakstai biggrin.gif Pamenu kai man tiek buvo epiduro jau prašiau lotuliukas.gif Bet jei sąrėmiai reguliarūs tai gimdai, nesuprantu kaip čia su sąrėmiais vaikštai, tikrai toks vaizdas kad pagimdysi ir nepajusi biggrin.gif
Atsakyti