Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

QUOTE(bum @ 2013 09 06, 22:40)
Oho, neįsivaizduoju kaip tu su tais 5 cm lakstai biggrin.gif Pamenu kai man tiek buvo epiduro jau prašiau  lotuliukas.gif Bet jei sąrėmiai reguliarūs tai gimdai, nesuprantu kaip čia su sąrėmiais vaikštai, tikrai toks vaizdas kad pagimdysi ir nepajusi biggrin.gif

Na taip, issilyginau dar deze skalbiniu, uzdejau skalbtis nauju nakciai, isploviau kambari thumbup.gif Na kai ziurejo praejusi 5dieni atsidarymas buvo 4 cm, tai jei per savaite tik 1 cm ilgokai as toj gimdykloj uzsibuciau jei taip naturaliai viskas doh.gif

O apie reguliaruma cia daug nepasakysi, nes matavo 15 min, tai tik 2 vnt ju buvo, bet tokie galingi, virs 100 o as jauciu tik kad pilva sutrauke... sake jei noriu galiu eit i gimdykla, manes is ten nevarytu jau, manau palasintu 10 min oksitoksino ir jau nebesustabdytu traukinio, arba vandenmaisi kaip levandai paleistu tai ir tureciau uz 30 min biggrin.gif

Betgi as uz naturaluma, o be to cia pas mus miesto svente dar zvirbli savo ant karuseliu nuvesiu pasisupt, o jei ka tai per tilta paciam centre ir gimdymo namai biggrin.gif

Atsakyti
Levanda, jeeeeeeee, sveikiname, mamyt thumbup.gif wub.gif Ramių jums naktelių, daug pienelio, sveikatytės 4u.gif

AnaMari, man tai pilva patenpia, AM man liepe jau dirza nesioti, man jis labai padeda. As tai, jei tik kas stipriau, igi varyciau i ligonine pasirodyti. Ziurek, mergyt, saugok save ir žirniuką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 07 rugsėjo 2013 - 07:27
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 06, 22:19)

Nazara, dar panesi pilvuka? bigsmile.gif

Kazka dar norejau parasyt, bet nereali skleroze kankina doh.gif  blush2.gif

dar kol kas panesu biggrin.gif bet kad jis didesnis nei su vienu leliku tai tikrai ax.gif Idomu kiek jau priaugau svorio, namuose sverstykles sugedo, lauksiu TA rugsejo 20 rolleyes.gif

Dovi, jau? bigsmile.gif

Pliuske, kaip reikalai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 09 07, 10:55)
dar kol kas panesu biggrin.gif bet kad jis didesnis nei su vienu leliku tai tikrai ax.gif Idomu kiek jau priaugau svorio, namuose sverstykles sugedo, lauksiu TA rugsejo 20 rolleyes.gif
Pliuske, kaip reikalai? ax.gif

Oi Nazara, reikaliukai pas mane jau darosi idomus.. Vakar vakare taip pilva pradejo mausti, nugara lauzti... Kokias 3 min paskaudejo ir nustojo.. Dar mums nelabai laikas, tai sakau gal koki magni pagerti, blogiau gal nebus, nes kasdien dar pilvas sukieteja daugiau nei 10 kartu.. Gerai butu dar kokias 2 sav istraukti. Tai va tokie reikaliukai pas mane rolleyes.gif
O as pilvuza jau vos panesu biggrin.gif Patikek koks jis bus didelis! Bet vis tiek kartais pagalvoju, kur tie maziukai du ten gali tilpti.. smile.gif As priaugau 9 kg, bet ta visa svori pilvas turbut sudaro, nes pati atrodau ploniau, nei pries pastojant.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 09 07, 10:55)

Dovi, jau? bigsmile.gif

Ne, as su tokiais tempais ilgai gimdysiu, teoriskai dar 5 sav biggrin.gif

QUOTE(pliuske @ 2013 09 07, 11:43)
Oi Nazara, reikaliukai pas mane jau darosi idomus.. Vakar vakare taip pilva pradejo mausti, nugara lauzti... Kokias 3 min paskaudejo ir nustojo.. Dar mums nelabai laikas, tai sakau gal koki magni pagerti, blogiau gal nebus, nes kasdien dar pilvas sukieteja daugiau nei 10 kartu.. Gerai butu dar kokias 2 sav istraukti. Tai va tokie reikaliukai pas mane  rolleyes.gif
O as pilvuza jau vos panesu  biggrin.gif Patikek koks jis bus didelis! Bet vis tiek kartais pagalvoju, kur tie maziukai du ten gali tilpti.. smile.gif As priaugau 9 kg, bet ta visa svori pilvas turbut sudaro, nes pati atrodau ploniau, nei pries pastojant..  unsure.gif

Man tai gyd sitokiu atveju rekomendavo nakciais naudoti spascupreelio zvakute, ji atpalaiduoja lygiuosius raumenis ir homeopatine. O del magnio perdozavimo velyvam nestume kazkur esu skaicius kad minkstina kudikio smegeneles, todel jei pvz meslungis koju netraukia nereiktu juo piknaudziauti ax.gif Aisku nezinau kokios tu ale minkstu smegeneliu pasekmes, bet kazkaip as tame zurnale MAMOS tai daznai kritikuoja gyd kad per daznai ta magni ir be reikalo nescims skiria ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 09 07, 11:53)
Man tai gyd sitokiu atveju rekomendavo nakciais naudoti spascupreelio zvakute, ji atpalaiduoja lygiuosius raumenis ir homeopatine. O del magnio perdozavimo velyvam nestume kazkur esu skaicius kad minkstina kudikio smegeneles, todel jei pvz meslungis koju netraukia nereiktu juo piknaudziauti  ax.gif  Aisku nezinau kokios tu ale minkstu smegeneliu pasekmes, bet kazkaip as tame zurnale MAMOS tai daznai kritikuoja gyd kad per daznai ta magni ir be reikalo nescims skiria  ax.gif

As magnio visai negeriu, tik kiek i vitaminus ieina. Meslungis netraukia, tai ir nenaudoju. Pradzioj kazkaip magnio daugiau naudojau.. Aciu uz patarima, bandysiu nusipirkti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 09 07, 11:43)
Oi Nazara, reikaliukai pas mane jau darosi idomus.. Vakar vakare taip pilva pradejo mausti, nugara lauzti... Kokias 3 min paskaudejo ir nustojo.. Dar mums nelabai laikas, tai sakau gal koki magni pagerti, blogiau gal nebus, nes kasdien dar pilvas sukieteja daugiau nei 10 kartu.. Gerai butu dar kokias 2 sav istraukti. Tai va tokie reikaliukai pas mane  rolleyes.gif
O as pilvuza jau vos panesu  biggrin.gif Patikek koks jis bus didelis! Bet vis tiek kartais pagalvoju, kur tie maziukai du ten gali tilpti.. smile.gif As priaugau 9 kg, bet ta visa svori pilvas turbut sudaro, nes pati atrodau ploniau, nei pries pastojant..  unsure.gif

man atrodo, kad magnio nuo 36 sav. jau nerekomenduoja gerti g.gif Na dvi savaiteles butu idealu dar istemti, bet jeigu ir po savaites irgi jau gerai rolleyes.gif Laikykis 4u.gif cia belieka tik gulet ir kociotis nuo vieno ant kito sono doh.gif
O kur gimdysi ir pas ka? Kokios prognozes, CP?
Priaugti ir as tiek noreciau rolleyes.gif kol kas dar atrodau sau visai padoriai, nors pilvukas jau gerai atsikises wub.gif
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 09 07, 11:53)
Ne, as su tokiais tempais ilgai gimdysiu, teoriskai dar 5 sav  biggrin.gif
Man tai gyd sitokiu atveju rekomendavo nakciais naudoti spascupreelio zvakute, ji atpalaiduoja lygiuosius raumenis ir homeopatine. O del magnio perdozavimo velyvam nestume kazkur esu skaicius kad minkstina kudikio smegeneles, todel jei pvz meslungis koju netraukia nereiktu juo piknaudziauti  ax.gif  Aisku nezinau kokios tu ale minkstu smegeneliu pasekmes, bet kazkaip as tame zurnale MAMOS tai daznai kritikuoja gyd kad per daznai ta magni ir be reikalo nescims skiria  ax.gif

nu tai laukiam 5 sav lotuliukas.gif

vat del magnio tai tikrai pamenu, su pirmu nestumu daktare uzdraude man ji gerti nuo 36 sav. nes iki to as jo daug geriau, nes su tais kietejimais turejau daug bedu. Uztai si nestuma papildomai magnio nei karto negeriau rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2013 09 07, 12:26)
man atrodo, kad magnio nuo 36 sav. jau nerekomenduoja gerti g.gif Na dvi savaiteles butu idealu dar istemti, bet jeigu ir po savaites irgi jau gerai rolleyes.gif Laikykis 4u.gif cia belieka tik gulet ir kociotis nuo vieno ant kito sono doh.gif
O kur gimdysi ir pas ka? Kokios prognozes, CP?
Priaugti ir as tiek noreciau rolleyes.gif kol kas dar atrodau sau visai padoriai, nors pilvukas jau gerai atsikises wub.gif

Laikausi kaip tik galiu. Gulineju, kaip sakai kociojuos nuo vieno sono ant kito biggrin.gif Bet kad ir vartytis jau skauda darosi, vos pilva permetu i kita puse doh.gif
Gimdysiu Kauno klinikose, tik dar nezinau ar natur ar CP.. Kita savaite vaziuoju apziurai, tai jau viska suzinosiu rolleyes.gif
Su dvynukais gydytoja sake normalu priaugti 16 kg.. Itariu tau dar toli iki to biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliuske: 07 rugsėjo 2013 - 11:39
QUOTE(pliuske @ 2013 09 07, 12:38)
Laikausi kaip tik galiu. Gulineju, kaip sakai kociojuos nuo vieno sono ant kito  biggrin.gif Bet kad ir vartytis jau skauda darosi, vos pilva permetu i kita puse  doh.gif
Gimdysiu Kauno klinikose, tik dar nezinau ar natur ar CP.. Kita savaite vaziuoju apziurai, tai jau viska suzinosiu  rolleyes.gif
Su dvynukais gydytoja sake normalu priaugti 16 kg.. Itariu tau dar toli iki to  biggrin.gif

isivaizduoju kaip tau sunku... 4u.gif
As su pirmu buvau priaugus 14 kg, nors pries nestuma tesveriau 45 blush2.gif Kazkaip labai greit tas svoris augo, po 2, po 3 kg per menesi, tai ne taip jau ir mazai doh.gif Po gimdymo labai sunkai krito doh.gif
Dabar svoris leciau auga, tai ir tikiuosi, kad taip bus iki galo ax.gif nors kaip jau bus taip jau bus, niekur nedingsiu. doh.gif
Atsakyti
Dovi, tai gali ir pati del pasiskatinimo ant tu karuseliu uzlipt, tik jau bukit tada visa komanda paruose lotuliukas.gif

Beje, o kaip jolantulia, ar gal kazka praziopsojau vel? blush2.gif
Papildyta:
O, ziuriu man iki susitikimo 100 dienu liko bigsmile.gif biggrin.gif
Kazkaip dar nieko neruosiu, atsiputus kazkokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 07, 13:51)
Dovi, tai gali ir pati del pasiskatinimo ant tu karuseliu uzlipt, tik jau bukit tada visa komanda paruose lotuliukas.gif

Beje, o kaip jolantulia, ar gal kazka praziopsojau vel? blush2.gif
Papildyta:
O, ziuriu man iki susitikimo 100 dienu liko bigsmile.gif  biggrin.gif
Kazkaip dar nieko neruosiu, atsiputus kazkokia doh.gif

TAI SU 100dieniu TAVE 4u.gif

3h pavaiksciojom po miesta, paspazmavo biski, bet su dukriuku poguliuko pamiegojom ir va vel darbinga biggrin.gif O karuseles buvo nuo 3 iki 6 metu tik tai nei i viena is kategoriju neitaikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 09 07, 21:09)
TAI SU 100dieniu TAVE  4u.gif

3h pavaiksciojom po miesta, paspazmavo biski, bet su dukriuku poguliuko pamiegojom ir va vel darbinga  biggrin.gif  O karuseles buvo nuo 3 iki 6 metu tik tai nei i viena is kategoriju neitaikiau  biggrin.gif

Aciu, pati prisiprasiau blush2.gif lotuliukas.gif

Nu tu tai pavarai, as jau dabar 3 valandu neisvaikstau, o kas bus veliau doh.gif Kazkoks radikulitas vis kaip suima, kazkoki nerva gal uzspaudzia, nes nakti vartytis labai skauda doh.gif
Atsakyti