QUOTE(pliuske @ 2013 09 07, 11:43)
Oi Nazara, reikaliukai pas mane jau darosi idomus.. Vakar vakare taip pilva pradejo mausti, nugara lauzti... Kokias 3 min paskaudejo ir nustojo.. Dar mums nelabai laikas, tai sakau gal koki magni pagerti, blogiau gal nebus, nes kasdien dar pilvas sukieteja daugiau nei 10 kartu.. Gerai butu dar kokias 2 sav istraukti. Tai va tokie reikaliukai pas mane
O as pilvuza jau vos panesu

Patikek koks jis bus didelis! Bet vis tiek kartais pagalvoju, kur tie maziukai du ten gali tilpti..

As priaugau 9 kg, bet ta visa svori pilvas turbut sudaro, nes pati atrodau ploniau, nei pries pastojant..
man atrodo, kad magnio nuo 36 sav. jau nerekomenduoja gerti

Na dvi savaiteles butu idealu dar istemti, bet jeigu ir po savaites irgi jau gerai

Laikykis

cia belieka tik gulet ir kociotis nuo vieno ant kito sono
O kur gimdysi ir pas ka? Kokios prognozes, CP?
Priaugti ir as tiek noreciau

kol kas dar atrodau sau visai padoriai, nors pilvukas jau gerai atsikises
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 09 07, 11:53)
Ne, as su tokiais tempais ilgai gimdysiu, teoriskai dar 5 sav
Man tai gyd sitokiu atveju rekomendavo nakciais naudoti spascupreelio zvakute, ji atpalaiduoja lygiuosius raumenis ir homeopatine. O del magnio perdozavimo velyvam nestume kazkur esu skaicius kad minkstina kudikio smegeneles, todel jei pvz meslungis koju netraukia nereiktu juo piknaudziauti

Aisku nezinau kokios tu ale minkstu smegeneliu pasekmes, bet kazkaip as tame zurnale MAMOS tai daznai kritikuoja gyd kad per daznai ta magni ir be reikalo nescims skiria
nu tai laukiam 5 sav
vat del magnio tai tikrai pamenu, su pirmu nestumu daktare uzdraude man ji gerti nuo 36 sav. nes iki to as jo daug geriau, nes su tais kietejimais turejau daug bedu. Uztai si nestuma papildomai magnio nei karto negeriau