Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

QUOTE(bum @ 2013 10 25, 17:00)
Žiūriu kylam mudvi į paviršių, jau darosi baisu biggrin.gif Baisiausia kad vyresnėlis pradėjo charakterį rodyti, trečių metų krizė ar kaip čia pavadinti, tai matau linksmybės nusimato biggrin.gif

Atais tas musu laikas bijok nebijojus laugh.gif As irgi bijau, bet manau, kaip nors susitvarkysim ir su mazais ir su dideliais, tik kad namai kaip po karo bus biggrin.gif

Pliuske, oho, nemazai priaugo tavo zuikuciai thumbup.gif wub.gif

As jauciuosi kazkokia nerangi, kaip begemotas, nors ir pilvukas nedidelis, gimdos dugnas vos 27 cm, nors turetu kokie 32 but, bet vakar pamatavau vakare pati, tai visi 30 buvo, suprasi cia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 10 25, 20:36)
Atais tas musu laikas bijok nebijojus laugh.gif As irgi bijau, bet manau, kaip nors susitvarkysim ir su mazais ir su dideliais, tik kad namai kaip po karo bus biggrin.gif

As jauciuosi kazkokia nerangi, kaip begemotas, nors ir pilvukas nedidelis, gimdos dugnas vos 27 cm, nors turetu kokie 32 but, bet vakar pamatavau vakare pati, tai visi 30 buvo, suprasi cia doh.gif

Jo, kas belieka biggrin.gif

O kaip jis matuojasi? mastau.gif
Atsakyti
AnaMari ir Bum, tik dabar pamaciau, kad jum abiejom ta pacia diena paskirtas pasimatymas su leliukais:) Idomu kaip is tikro gausis biggrin.gif 4u.gif

Papildyta:
Pepe, su kasytem Tave flirt.gif flirt.gif , as pati turiu sesute dvyne, ir labai dziaugiuos, zinau kaip yra smagu tureti dvyne sesute kai esi maza ir kaip gera jau suaugus wub.gif
[/quote]

Aciu, aciu 4u.gif mirksiukas.gif Tikiuos, kad mazosios bus geros seses:)
Atsakyti
Darbstuoliai didžiausi sveikinimai:-* o mes dekojame uz sveikinimus, didelis dekui
:-*
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 10 26, 17:12)
Darbstuoliai didžiausi sveikinimai:-*      o mes dekojame uz sveikinimus, didelis  dekui
:-*

Vilte, sveikinimai sulaukus mazylio wub.gif Kaip jums sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2013 10 27, 22:35)
Vilte, sveikinimai sulaukus mazylio  wub.gif Kaip jums sekasi?

dekui 4u.gif
sekasi mums gan gerai,maziukas valgo daug,daug kakoja ir daug miega biggrin.gif labai ramus ,bent po kol kas smile.gif bijau prisisneket i verysad.gif
bet va vyresnelis labai pavydi, kai maziuka nesioju jis prasosi ant ranku,su tete niekur eiti nebenori,istisai man is paskos eina,jai iseinu is kambario tai verkia su isterijom verysad.gif gaila vaiko ,bet ka dabar daryti,kazkaip turesim visi apsiprasti,kad esame nebe tryse,o jau keturiese.
Atsakyti
Vilte, sveikinu sulaukus sūnelio!!!
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 10 28, 00:12)
dekui 4u.gif
sekasi mums gan gerai,maziukas valgo daug,daug kakoja ir daug miega biggrin.gif labai  ramus ,bent po kol kas smile.gif bijau prisisneket i verysad.gif
bet va vyresnelis labai pavydi, kai maziuka nesioju jis prasosi ant ranku,su tete niekur eiti nebenori,istisai man is paskos eina,jai iseinu is kambario tai verkia su isterijom verysad.gif  gaila vaiko ,bet ka dabar daryti,kazkaip turesim visi apsiprasti,kad esame nebe tryse,o jau keturiese.

parasiau romana ir viskas dingo doh.gif

Vilte, gerai, kad mazulis ramus, o vyresnelio gaila. Maniskis jau dabar i vakara tik ant manes lipa, jei kas pilva glosto, stumia salin, kas bus paskui, bijau ir galvot g.gif
Levanda, pasidalink tu geraja patirtim kaip sese su broliu sutaria, cia ar mamyciu temoje... blush2.gif

O as nuo siandien jau dekrete, eisiu sesei kraiteli ruosti po truputi, spintas laisvinti... wub.gif Kopustelis darzelyje, kazi kiek pabus nesusirges unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2013 10 28, 11:58)
parasiau romana ir viskas dingo doh.gif

Vilte, gerai, kad mazulis ramus, o vyresnelio gaila. Maniskis jau dabar i vakara tik ant manes lipa, jei kas pilva glosto, stumia salin, kas bus paskui, bijau ir galvot  g.gif
Levanda, pasidalink tu geraja patirtim kaip sese su broliu sutaria, cia ar mamyciu temoje...  blush2.gif

O as nuo siandien jau dekrete, eisiu sesei kraiteli ruosti po truputi, spintas laisvinti... wub.gif Kopustelis darzelyje, kazi kiek pabus nesusirges  unsure.gif

Sveikinimai su dekretu thumbup.gif
Atsakyti
Labas, burbuliai 4u.gif

Myciute, su dekretu tave 4u.gif Bet tai koks meilus tavo kopustelis, mano D tai labai retai kada apkabina ar bucki duoda doh.gif

Oi, vilte, jau matau, kas manes laukia biggrin.gif Bet as kazkaip bijau, kad vyresnelis neziuretu i mazaji broli kaip i lele, nes jis pas mane toks sustras, nesustabdomas, viskas tik skrenda i sonus, nu zodziu lotuliukas.gif

bum, matuojasi nuo gaktikaklio iki kur pasibiaigia gimda, o ji pas mane gulint jau netoli sonkauliu prie skrandzio kazkur, nemoku paaiskint blush2.gif doh.gif

pepe, kas cia zino, kaip cia su tom datot ir kada musu leliai i si pasauli pasiprasys biggrin.gif
Kaip tu laikaisi? mirksiukas.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kazkaip cia tylu pas mus g.gif
As vakar issigandau, kad man jau vandenys bega nuejus i wc, bet aciu Dievui dar ne karsta.gif Uzmeciau kojas i virsu ir gulejau taip, kol baime nepraejo doh.gif Dabar kazkiek gal strenas maudalioja, bet cia gal jau man galiucinacijos is tu visu baimiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, einu pusryciaut ir isvaziuoju i Bodruma.
Siandien bandysiu darytu testu rezultatus atgaut is senosios klinikos, o ryt pas nauja daktara, nupasakot visa savo nestumo istorija, gliukozes tyrima daryt, dar aisku ir krauja, ir slapima.. echo ziuret, paklaust del bakterines vaginozes, del slapumo jausmo..

dar man kartais sirdis lyg ir siek tiek permusa, galvoju, gal reikia prasyt, kad pas kardiologa nusiustu? g.gif g.gif

Dar reikia plana sudaryt, kada kitakart pas ji ateit.. nes gi isskrendu beveik uz 4 savaiciu, gal reikes dar pasirodyt? g.gif ir dar pazymos skrydziui reikia, jei jau nereikes pas ji iki skrydzio rodytis.. g.gif
Klausimas ar reikia Lietuvoj ka nors darytis, ir kada pasirodyt grizus.. g.gif

Dar gi, praeita karta, kai buvau Bodrume, buvau pas akiu gydytoj, tai nauju akiniu reikia. bandysiu nueit i ta pacia optika, kur mano dabartiniai paprasti ir saules akiniai uzsakyti, paklausiu, kiek kainuotu tiesiog stiklus pakeist g.gif g.gif bet vis tiek reikia dar vienus atsarginius akinius uzsisakyt, nes man su jais sekas.. doh.gif

Zodziu, busiu visa uzimta motera cool.gif biggrin.gif
Atsakyti