Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

QUOTE(AnaMari @ 2013 10 29, 11:02)
Kazkaip cia tylu pas mus g.gif
As vakar issigandau, kad man jau vandenys bega nuejus i wc, bet aciu Dievui dar ne karsta.gif Uzmeciau kojas i virsu ir gulejau taip, kol baime nepraejo doh.gif Dabar kazkiek gal strenas maudalioja, bet cia gal jau man galiucinacijos is tu visu baimiu biggrin.gif

Tu atsargiai, nes gal ir vandenys ten bėgo jei šlapia buvo unsure.gif Pamenu kai man bėgo naktį tai irgi ne visi iš karto, o pora kartų po biškį, nesureagavau tada, tik ryte normaliai šliūkštelėjo. Po to daktarai barė kad ne iš kart važiavau kai pradėjo bėgti, o aš ir nesupratau kad ten vandenys tada doh.gif

QUOTE(kufuke @ 2013 10 29, 11:06)
dar man kartais sirdis lyg ir siek tiek permusa, galvoju, gal reikia prasyt, kad pas kardiologa nusiustu? g.gif  g.gif

Gali būti kad tiesiog vitaminų kažkokių trūksta. Ale kalio ir magnio. Nežinau kada tie vizitai reikalingi, bet grįžus į LT manau gali iš karto eit, o po to pasakys kada pasirodyt mastau.gif

Tikrai tylu, trūksta naujų nėštukių, kad papasakotų kaip jas pykina biggrin.gif
Atsakyti
bum, sakai g.gif Pamenu su D tai man kad sliukštelejo doh.gif Bet tikriausiai ne vandenys, nes dabar ne namie buciau, o ligoninej. Tegu dar pasedi pilvuke, paaugina riebaliukus rolleyes.gif

kufuke, bet tikrai kokia uzsiemus motera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 10 29, 16:55)
bum, sakai g.gif Pamenu su D tai man kad sliukštelejo doh.gif Bet tikriausiai ne vandenys, nes dabar ne namie buciau, o ligoninej. Tegu dar pasedi pilvuke, paaugina riebaliukus rolleyes.gif

Aha, prisimenu visviena kad kamštis prieš tai ėjo, būtum pastebėjus
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2013 10 29, 17:03)
Aha, prisimenu visviena kad kamštis prieš tai ėjo, būtum pastebėjus

O as su pirmu nestumo kazkaip kamscio neprisimenu g.gif Suprasi cia doh.gif
Na va, islyginau kruva paluciu, pleduku, merliuku pusiau gulom biggrin.gif Dabar balkone dziusta kruva mazuciu rubeliuku, gal mama pades islygint. Galesiu pradeti po truputeli kraut tase ax.gif

Auuuu, kiti rutuliukai, kur jus?? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaMari: 29 spalio 2013 - 20:25
Taip buna?! blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaMari: 29 spalio 2013 - 20:47
QUOTE(AnaMari @ 2013 10 29, 21:47)

Čia man atrodo iš tokių pat fantastinių istorijų kaip kad prabuvo nėščia ir suprato kad nėščia tik kai gimdyt pradėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasiemiau savo laboratoriniu tyrimu rezultatus, tai pasirodo, kad gydytoja ne ta eilute paziurejo ir net geriant 2 gelezies tabletes per diena mano hemoglobinas nepakiles, tik 103
Atsakyti
pepe, kas cia zino, kaip cia su tom datot ir kada musu leliai i si pasauli pasiprasys biggrin.gif
Kaip tu laikaisi? mirksiukas.gif
[/quote]

Aciu AnaMari, mum gerai viskas:) Augam, didejam is pilvo. Jau drasiai galiu sakyti, kad 10 kg priaugau, gal net ir daugiau biski.
Pradejom rupintis kraiteliu, pradzioje tik skaitymai, ieskojimai:) Bet va siandien uzsakem jau vezimeli, ryt galesim pasiimti:) Tai pliusiuka viena uzsidesim ax.gif
Darbe dirbu tik po puse dienos, jau beveik menuo taip. Visa diena tempti per sunku buvo. Apart lovos ir darbo nieko daugiau nemaciau keturius menesius:) Dabar tai gyvenimas kitom spalvom prasvito:)
Priziuri mus tiek vidaus daktaras (truputuka ekstra), tiek ligonineje, kurioje gavome gimdymo vieta kas menesi lankysimes, tikrins kaklelio ilgi, dar kazkokius tyrimus darys. Tai sekancia savaite ir pas vidaus daktara, ir i ligonine eisim apziurai.
Buvo pilvas kokis 3 kartus sukietejes, bet pagal mano suvokima, grynai nuo nuovargio. Kartais per daug uzsimoju, saves nesaugau. O siaip viskas pas mus ciki. Lengvas nestumas wub.gif wub.gif skustis negaliu biggrin.gif Mergaites irgi geros, mamos nekriaudzia, nespardo, tik plaukioja jos ten svelniai, bent jau taip jaucias wub.gif wub.gif

O jus laikykites, nebedaug beliko wub.gif
Atsakyti
Labas banginiukes biggrin.gif 4u.gif

AnaMari - ziurek atsargiai tu 4u.gif gulek kojas sukryziavus mirksiukas.gif O koks malonumas ruosti kraiteli wub.gif ir matyti visus tuos mazucius rubelius wub.gif

Kufuke - oho koks zemas hemoglobinas blink.gif net tiek gelezies vartojant ar tyrima dar iki pradejus vartoti darei g.gif
Pas mane po menesio vemimo ir svorio kritimo hemoglobinas 120 bigsmile.gif matyt geras atsargas turejau biggrin.gif

Bum 4u.gif
Pepe 4u.gif 4u.gif

Kitoms nestukems kuriu dabar ne labai pamenu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Keberiokst - kur tu, kaip tu g.gif ax.gif lyg scana turejai tureti ar maisau kazka g.gif
Atsakyti
Merginos 4u.gif
Klausimelis wub.gif Ar kaklelio matavimas skaudus dalykas?
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 10 30, 23:57)
Merginos 4u.gif
Klausimelis wub.gif  Ar kaklelio matavimas skaudus dalykas?

NE biggrin.gif Vaginalini echo daro ir ismatuoja ekrane smile.gif

Mes gerai,ikopem jau i desimta savaitele....blogumai baigesi daugiau maziau.Tik nuovargis ir nervukai didesni,vis gi turiu ka veikt su zvirbliu.Kita savaite keliauju i dar viena echo ir tada uz 3 savaiciu apsius kakleli.Va sito tai ne itin laukiu.Taip pat laukia imuniniai tyrimai,as jau dabar dedu i kelnes,kad tik nebutu pakile per daug.Nes kisenei labai tie pakilimai skausmingi-uz lasine vaistuku susimokejau 6500 lt.Tai tikiuosi daugiau nepasikartos.Praeita karta su intralipidais isejo prasisukti...
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 10 31, 02:31)
NE  biggrin.gif Vaginalini echo daro ir ismatuoja ekrane smile.gif

biggrin.gif blush2.gif Dabar ramiau jau wub.gif
O jus jau dideli 4u.gif
Atsakyti