Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

QUOTE(darbstuoliai @ 2013 10 23, 10:13)
Sveikos mergaitės,
nors ir po tiek laiko, bet prasinešu, kad spalio 1d. po planinės cp operacijos, 37 nėštumo sav. (nes vienas mažulis sėdėjo, o kitas gulejo skersai) auginu du gražius stebukliukus : berniuką ir mergytę. Mergaitė gimė 2530g, 49cm, o berniukas mažesnis - 1940g ir 47cm. Biški sesė mus apskriaudė, bet nieko pasivysim ją greit smile.gif
nuo spalio 10d.  esam namuose, tai sukamės abui su vyru kaip vijurkai. Šiaip vaikučiai ramus ir geri. Sėkmės visoms laukiančioms ir jau susilaukusioms savo stebukliukų  4u.gif

Sveikinimai Dideliausi susilaukus porytes wub.gif wub.gif kaip smagu, ka viskas oki, o mazuliukai kokie blink.gif Linkiu lengvu dieneliu ir nakteliu ir daug pienuko 4u.gif Beje, kaip tau su pienuku sekasi?
Atsakyti

✿ Mūsų mamytės ✿

2010:
*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, Caramelle*, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:
Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ,Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia
2012:
Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDU,zuzla,kpsh
PerKūnasDU,*Iris*DU
2013:
Mergyte 82,Rota,Lietuva,Pumpule ,Murauske,Pina,sobo, Irmuciukassss,orchideja888, Asmon,Drovute,mamyte.lt,diukute, braske1515,Shira,Aster,prakriti,late,Irute1984,Terze,aushen, Damute,olsonDU,errachka,leiliuke,juroszuvedra, cukryte 28,prince,Beta1,vilciukas11,eufforija,Sniege555DU,Juodoji Venera, Caramelle*, egk,red_tiddler, Levanda81,
Dovi2003
, jolantulia, Pliuske, darbstuoliaiDU

Mūsų puškuojančios
user posted imageuser posted imageuser posted image
vilte-kns-spalio 25 d
angeliukkkeee - lapkričio 11-25d
Jautruolė -
Bum - gruodžio 16d.
AnaMari - gruodžio 16d
Myciute - sausio 5d
oplia5 - sausio 9d
NAZARA-DU - sausio 17d
kufuke - vasario 26d
Pepe/ilgakojine - kovo 2d
Beila - kovo 8d
Kamile_xx - kovo 19d
olija777 - kovo 28 d
vasareuk - balandžio 21d
T.P.Keberiokst - gegužės 28d

Darbstuoliai, sveikinimai jums!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Daug saldaus pienuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 10 16, 22:29)
MonCheri, o kaip vadavaisi nuo to pilvo akmenejimo? blush2.gif Dar pakankamai ilgai pavyko išnešiot thumbup.gif:
Mallonu, kad teiraujes wub.gif Laikausi neblogai, džiaugiuosi kiekviena istempta diena wub.gif Nesakyčiau, kad visada guliu, nors ir padeda man laaabai daug su mažiuku, bet visvien valgyt padarau keliom dienom, sakyciau, labiau tausojantis, o ne gulimas rezimas smile.gif Vakar vakare kazkaip pradejo nugaros apacia mausti, tai jau baimes buvo pilnos kelnes, bet pasirodo, kad yik viduriai sustreikavo

zinok nekazkaip...Pastoviai geriau magni, ligoninei laselines magnio statydavo priedu (tiesa tik 1k.) plius skirdavo vaistuku apmazint apsitraukinejimus, viena kart izoptin+gynipral'i kita kart kitokius.Tai viena gyd. buvo davus leidima reikalui esant vartoti juos,tai ir vartojau...Tiesa sakant nuo 30sav as jau buvau nusiteikus pabyret, bet pasirodo istempiau.Aisku, pas mane gal ir nebuvo pats baisiausias variantas, bet vistiek nestumas ne uogele ,kai salia metinuke vaiksto, ir jai demesio reikia unsure.gif
O tu tausokis toliau mirksiukas.gif pamatysi istempsi visa laika,ir dar kad krapstyt nereiketu, kaip gine mano minejo, daznai taip buna paskui biggrin.gif .Brolio laukiat?

Keberiokst- o tau apsiuvima darys UK?I LV vis dar skraidai ?Tai tavo mama taip pat turejo apsiuvima kaklelio,is kiek vaiku tu seimoje esi ? g.gif Beje paziurejau tavo terminas labai grazus ,su mano ''dickes'' gimtadieniu wub.gif bus dvynukas/e thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2013 10 23, 20:47)
zinok nekazkaip...Pastoviai geriau magni, ligoninei laselines magnio statydavo priedu (tiesa tik 1k.) plius skirdavo vaistuku apmazint apsitraukinejimus, viena kart izoptin+gynipral'i kita kart kitokius.Tai viena gyd. buvo davus leidima reikalui esant vartoti juos,tai ir vartojau...Tiesa sakant nuo 30sav as jau buvau nusiteikus pabyret, bet pasirodo istempiau.Aisku, pas mane gal ir nebuvo pats baisiausias variantas, bet vistiek nestumas ne uogele ,kai salia metinuke vaiksto, ir jai demesio reikia  unsure.gif
O tu tausokis toliau  mirksiukas.gif  pamatysi istempsi visa laika,ir dar kad krapstyt nereiketu, kaip gine mano minejo, daznai taip buna paskui  biggrin.gif .Brolio laukiat?

Isivaizduoju, gulejau Santariskese su mergaite kurios gimda pastoviai akmenine budavo, nieks nepadedavo unsure.gif Aciu Dievui, kad kaklelis vietoj ir dar su dvynukais, tai nuo bent kokio judesio pilvas sukietedavo ir dar skausmingai doh.gif
Su tais tausojimais ir 'pertausojimais', tai as daug istoriju prisiskaicius, kad paskui isgimdyt negali biggrin.gif Mano maziukas i Druskininkus iskomandiruotas, bet jau sestadieni atvaziuoja su seneliais ir mama liks cia man padet biggrin.gif smile.gif
Aha, lyg ir brolio, bent jau genetike pora kartu minejo biggrin.gif Susipirkineju viska internetu, nes po parduotuves nelabai galiu trankytis, noriu jau kita savaite tase daugmaz sukraut, kad ramiau butu ax.gif
Ryt pas gydytoja, ziuresim, kaip kaklelis laikosi, nemanau, kad kazkas labai pasikeite, nes savijauta daugmaz vienoda, tik tas pilvukas mano gana zemai smile.gif

O kaip jus laikotes? bigsmile.gif
Atsakyti
Vilte, jau 24 siandien biggrin.gif Gal kokiu ziniu turi? bigsmile.gif

As grizau is gydytojelio, kaklelis vietoj, dabar uzduotis sivaiksciot iki 35 savaiteles, tada dar lengviau bus galima atsipust smile.gif Kaklelis mano vietoj, niekas nepasikeite, tai jau gerai, siek tiek daugiau nedu menesi pratempiau su tokiu kaklu, dar menesiuka ir isvis bus gerai ax.gif
Tik maziukas pagal tuos pamatavimus siektiek mazesnis negu vidurkis, bet sake kad zemai galvyte, tai gal ir pamatavimai tie pilvuko nera tokie labai tikslus g.gif

Eisiu gal pamiegot blush2.gif

Kaip jus, nestuliukai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 10 24, 12:07)
Vilte, jau 24 siandien biggrin.gif Gal kokiu ziniu turi? bigsmile.gif

As grizau is gydytojelio, kaklelis vietoj, dabar uzduotis sivaiksciot iki 35 savaiteles, tada dar lengviau bus galima atsipust smile.gif Kaklelis mano vietoj, niekas nepasikeite, tai jau gerai, siek tiek daugiau nedu menesi pratempiau su tokiu kaklu, dar menesiuka ir isvis bus gerai ax.gif
Tik maziukas pagal tuos pamatavimus siektiek mazesnis negu vidurkis, bet sake kad zemai galvyte, tai gal ir pamatavimai tie pilvuko nera tokie labai tikslus g.gif

Kaip jus, nestuliukai? ax.gif

Saunuole, kad pilvuka toliau augini thumbup.gif

As tai siandien norejau pasidziaugt, kad vakar pagaliau baigiau 10-ties dienu antibiotiku kursa, o siandien nuo ryto vel lyg slapimtaki skaudejo ir gana smarkiai.. isgeriau paracetamolio, ziuresiu, kas bus toliau.. bandysiu daug vandens gert su spanguolem uzkrimsdama..

Beje, as cia kur lankiausi privacioj klinikoj, tai pasirodo mano gydytoja gavo pasiulyma Stambule dirbt, isvaziuoja, mano visa info isvaziuoja kartu su ja, isskyrus laboratorinius rezultatus doh.gif doh.gif
zodziu, turejau kita treciadieni darytis gliukozes tuyrima, bet tai eisiu i nauja ligonine, tai klausimas, be tu gydytojos duomenu kiek ir ko is manes nores ten doh.gif doh.gif na, krauja del hemoglobino ir slapima del tu mano bedeliu vis tiek manau darys, echo paziures.. gal ta pacia diena ir ta gliukozes tyrima padarys.. bet tai svorio, spaudimo parametrai, kokie tepineliai imti, kokie vaistai buvo paskirti.. negi tos info nereikia? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kufuke: 24 spalio 2013 - 12:25
QUOTE(kufuke @ 2013 10 24, 13:24)
isgeriau paracetamolio, ziuresiu, kas bus toliau.. bandysiu daug vandens gert su spanguolem uzkrimsdama..

Beje, as cia kur lankiausi privacioj klinikoj, tai pasirodo mano gydytoja gavo pasiulyma Stambule dirbt, isvaziuoja, mano visa info isvaziuoja kartu su ja, isskyrus laboratorinius rezultatus doh.gif  doh.gif

Laikykis, nepasiduok taio bjaurybej infekcijai vel 4u.gif

O tai niekaip negali su gydytoja susitart, kad paliktu tavo visus popierius? g.gif Gal bent atskanuotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 10 24, 15:47)
Laikykis, nepasiduok taio bjaurybej infekcijai vel 4u.gif

O tai niekaip negali su gydytoja susitart, kad paliktu tavo visus popierius? g.gif Gal bent atskanuotu g.gif

Tai prasiau, kad duotu atsisviest, sake, kad negalima doh.gif blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 10 24, 13:07)

Nu va kaip šaunu, gerai laikaisi thumbup.gif
Aš irgi po biškį galvoju jau apie tašės krovimą, reiks leliukiškus drabužėlius dar susiriktuot ax.gif

Aišku pamiegok, naudokis proga kol vaikas pas senelius hihihi.gif

QUOTE(kufuke @ 2013 10 24, 13:24)
Beje, as cia kur lankiausi privacioj klinikoj, tai pasirodo mano gydytoja gavo pasiulyma Stambule dirbt, isvaziuoja, mano visa info isvaziuoja kartu su ja, isskyrus laboratorinius rezultatus doh.gif  doh.gif
zodziu, turejau kita treciadieni darytis gliukozes tuyrima, bet tai eisiu i nauja ligonine, tai klausimas, be tu gydytojos duomenu kiek ir ko is manes nores ten doh.gif  doh.gif na, krauja del  hemoglobino ir slapima del tu mano bedeliu vis tiek manau darys, echo paziures.. gal ta pacia diena ir ta gliukozes tyrima padarys.. bet tai svorio, spaudimo parametrai, kokie tepineliai imti, kokie vaistai buvo paskirti.. negi tos info nereikia? unsure.gif  unsure.gif

O tau nesurašo visko į nėščiosios kortelę? g.gif Aš tai visus pagrindinius duomenis su savim turiu, tai kai važiuosiu gimdyt turės jie visą info rolleyes.gif

Aha, įdomu kaip ten Viltei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 10 24, 16:52)
Tai prasiau, kad duotu atsisviest, sake, kad negalima doh.gif  blink.gif  unsure.gif

Kaip idomiai g.gif Tikrai ar neturi nesciosios korteles?
QUOTE(bum @ 2013 10 24, 16:57)
Nu va kaip šaunu, gerai laikaisi thumbup.gif

Kaip pati laikaisi, kaip tavo simfizitas?

Pirksi dar rubeliu ar uzteks to, kas po sunelio liko? ax.gif
Atsakyti
Nieko panasaus i nesciosios kortele cia nera.. schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 10 24, 17:01)
Kaip pati laikaisi, kaip tavo simfizitas?

Pirksi dar rubeliu ar uzteks to, kas po sunelio liko? ax.gif

Gerai, kai tik po namus judu tai nebėr tų skausmų, praėjo rolleyes.gif Aišku būna tie tokie pamaudenimai nepatogiai atsigulus ir pan, bet nepalyginsi kaip buvo biggrin.gif

QUOTE(kufuke @ 2013 10 24, 17:03)
Nieko panasaus i nesciosios kortele cia nera.. schmoll.gif  verysad.gif

Primink kur ten gyveni? mastau.gif
Atsakyti