Sveikos nestuliukes
seniai bebuvau pas jus

kazkokie nekalbadieniai man, sunku jau labai, tik guleti norisi

toks sunkumas per pirma nestuma pasijaute dar po kokio menesio. Visgi du

kartais atrodo, kad sprogsiu, ypac kai pavalgau, nors priaugau palyginus gal ir nedaug kolkas 7,5kg.
Buvau TA, dare echo, kad svoriukus pamatuoti, dabar skirumas tarp vaikuciu apie 200g, tai visai neblogai

Abu virs kilogramo jau sveria.
Man kakleli matuoja kolkas tik per echo,nes bijo ten landzioti, mato kad uzdaras ilgas 3cm tai ir nelandzioja.
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 11 01, 01:38)
Labas vakaras mergicos
Issirinkom TFK (trend for kids) vokieciu gamybos. Cia dvynuku mamos giria tuos vezimelius, tai as is paskos sekdama kitu patirtimi Patiko, kad turi rankinius stabdzius, nera gremezdas, nors lopselineje dalyje daugiau vietos (i ilgi) nei dauguma vezimu. Ratai dideli ,pripuciami, gerai vaziuoja per sniega. Ir susilankstes jis lb kompaktiskas, tilpo i musu mazos masinytes bagazine
Kakleli turetu jau kita penktadieni tikrinti, bent jau taip programoje , kuria gavau is ligonines, parasyta. Bus 24 sav.
Kazkada rasei, ana-Mari, kad rubelius lyginai. Ar cia broliuko rubelius suruosei, ar naujus reikia plauti ir lyginti?
Dar beveik pusantro menesiuko turi iki susitikimo su mazyliu

Tikekimes, kad jis neskubes isvysti saules sviesa
Sakai acetono noris....Cia tai ganetinai keistas noras Mus traukia sausainiai su sokoladu. Vyras praso riboti saldumynus, laikaus kartais prie jo, bet kai nemato atsiemu savo Pirma trimestra nesinorejo, nu bet dabar...nam nam nam
Beila...auuuuuuuu...kaip jus?
Pepe, tas vezimukas ir man labai patiko, geri atsiliepimai, bet issirinkau Abc zoom, traukinuka.
As skalbiu ir lyginu tiek naujus, tiek devetus brolio rubelius, reikia atsviezinti, tiek metu praejo
Tiesa, su mergaiciukem tave sveikinu
QUOTE(kufuke @ 2013 11 01, 10:08)

kad mums cia ta +25.
As tik pries savaite pastebejau, kad ta juosta ryskeja, nors tikrai nebuvo anksciau, o ir su pirmu nestumu tikrai neturejau jos. Matyt kazkokia pigmentacija suaktyvejo, bijau kad ant veido neatsirastu
Kufuke, kokios nuotraukytes