Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

Sveikos,

Kufuke, įdomi pagalvė, įdomu kaip su ja miegosis rolleyes.gif Mano tai paprasta - ragas toks didelis, tai mėgstu ir su ranka apsikabinti - įsiremti, tada man kažkaip nugara geriau pailsi ax.gif
Faini kraustymosi rūpestėliai wub.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 11 03, 13:36)
Merginos kaip galvojat, ziemos kombinzonas 62 dydzio(3 men.) per didelis, jei mergaite gimsta vasario pabaigoje-kovo pradzioje? Dar kova-balandi cia salciau...max,. 2 menesius panesiotumeme. Vyras sako, eiti pakeisti bent i 56 dydi ( 2men).
Turint galvoje, kad dvi, didelis sansas, kad jos bus mazesnes ir gimusios.

Tikrai didelis, manau tikrai pasikeisk į 56 dydį, užteks jo iki orai atšils biggrin.gif

Vilte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 11 03, 13:36)
Sveikute 4u.gif  Aciu uz sveikinimus wub.gif  kaip jus sugebejot tik 7, 5 kg priaugti ir jau 30 sav.? Juk 2 pas tave?
Mes jau virs 10 blush2.gif savaite tik 23 prasidejo, bet nepasakyciau, kad lb issiputus wub.gif
Jau greiciausiai dekretinese esi?
As penktadieni uzklydau i naujai atidaryta vaikisku rubeliu parduotuve, viskas buvo 50-70% nuolaida, oi apsiprekinau wub.gif  Issigandau prie kasos priejus biggrin.gif
Merginos kaip galvojat, ziemos kombinzonas 62 dydzio(3 men.) per didelis, jei mergaite gimsta vasario pabaigoje-kovo pradzioje? Dar kova-balandi cia salciau...max,. 2 menesius panesiotumeme. Vyras sako, eiti pakeisti bent i 56 dydi ( 2men).
Geros dieneles visom 4u.gif

As irgi emiau 62 dydi, o musiske panasiai turi gimt, tik, aisku, tavo dvi pupos.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 11 03, 14:36)
Sveikute 4u.gif  Aciu uz sveikinimus wub.gif  kaip jus sugebejot tik 7, 5 kg priaugti ir jau 30 sav.? Juk 2 pas tave?
Mes jau virs 10 blush2.gif savaite tik 23 prasidejo, bet nepasakyciau, kad lb issiputus wub.gif
Jau greiciausiai dekretinese esi?
As penktadieni uzklydau i naujai atidaryta vaikisku rubeliu parduotuve, viskas buvo 50-70% nuolaida, oi apsiprekinau wub.gif  Issigandau prie kasos priejus biggrin.gif
Geros dieneles visom 4u.gif

Turbut per mazai gulineju kad tik tiek priaugau biggrin.gif vistiek manau kad galutinis rezultatas bus nemazas,nes nerangi jau baisiai pasidariau,judesiu minimum,nu zodziu tikrai jau labai sunku doh.gif
Del kombinzoniuku,tai as pirkau 56 dydi, juk dvynukai gimsta tikrai mazesni.As pakeisciau I mazesnius. mirksiukas.gif

Kufuke, labai idomi pagalve mirksiukas.gif As irgi turiu tik mano ilga sardele tokia.Visgi man patogiau miegoti be jokiu pagalviu.
Atsakyti
Bum, Nazara, Kufuke aciu u atsakymus 4u.gif Teks eiti ryt bandyti pakeist.

Kufuke, idomi pagalve wub.gif

Nazara, puskuoju ir as kaip meskute, batus jau sunku uzsimauti, sunku i masina ir is jos lipti:) bandziau vakar bikini linija grazint, nu ka as zinau, per pilva nieko nesimate:) Neskaitant viso to, jauciuosi puikiai wub.gif wub.gif

Ana-Mari 4u.gif Kaip jus?

Vilte, susitiksim pas mamytes wub.gif Gero jum augimo 4u.gif

Geru sapnu visom wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras..

Prisiduodu po vizito i ligonine, vaziavau ziuret, nes jau tyrimu rezultatai buvo. Pasirodo, tikrino mane ir del hepatitu B ir C, sifilio (nes taip rekomenduoja tarptautine ginekologu asociacija) blink.gif blink.gif , bet neturiu ju karsta.gif karsta.gif
Daugiau: kepenu fermentu, gelezies, gelezies isisavinimo, feritino tyrimai geri cool.gif smile.gif thumbup.gif bakterines vaginozes ir kitu dalyku nerasta po tepinelio kulturu isauginimo cool.gif thumbup.gif
Zodziu, toliau iki gimdymo gert gelezi ir prisiziuret, kad cukraus kiekis kraujyje nekiltu.. ax.gif cool.gif

Bet uzsiminiau gydytojui, kad vakar man buvo vel panasu i slapimtakiu skausma, nors gi pries nepilnas 2 savaites antibiotiku kursa baigiau, padare slapimo tyrima - rado baltymo ir daug leukocitu unsure.gif verysad.gif unsure.gif klause ar turejus inkstu ligu, na - ne. Paskyre antiseptinio tirpalo dviems naktims, jei simptomai nepranyks, vel i ligonine: paselis ir antibiotiku kursas ir gal ziures inkstus unsure.gif unsure.gif
prisigalvojau, kad kokia preeklamsija, bet netinstu, spaudimas nepakiles.. blush2.gif unsure.gif g.gif gal tik infekcija pilnai nepraejo.. nors praeita treciadieni nebuvo nei baltymo nei leukocitu.. unsure.gif
Atsakyti
Kufuke - matyt kažkas pasislėpęs yra, o išlenda tik pavargus ar organizmui pasilpus... Štai 4u.gif 4u.gif 4u.gif , kad greičiau viskas baigtųsi.

Kažkokia ligų savaitė ir man. Praėjusią savaitę komandiruotėje - viskas puiku buvo. Grįžau namo - trys dienos ir sloga baisiausia. Vaistų negalima (viską namie peržiūrėjau - nėštukėms tik gydytojui leidus, o gydytojas klausia - jau visai blogai, na nėra taip), nuo arbatų jau bloga, nosies plauti negaliu (vaikystėje skendau, tai bet koks skystys nosyje paniką sukelia, oro trūksta).
Kas kaip bandot pasveikti greičiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamile_xx: 05 lapkričio 2013 - 12:29
QUOTE(Kamile_xx @ 2013 11 05, 12:28)
Kufuke - matyt kažkas pasislėpęs yra, o išlenda tik pavargus ar organizmui pasilpus... Štai  4u.gif  4u.gif  4u.gif , kad greičiau viskas baigtųsi.

Kažkokia ligų savaitė ir man. Praėjusią savaitę komandiruotėje - viskas puiku buvo. Grįžau namo - trys dienos ir sloga baisiausia. Vaistų negalima (viską namie peržiūrėjau - nėštukėms tik gydytojui leidus, o gydytojas klausia - jau visai blogai, na nėra taip), nuo arbatų jau bloga, nosies plauti negaliu (vaikystėje skendau, tai bet koks skystys nosyje paniką sukelia, oro trūksta).
Kas kaip bandot pasveikti greičiau?

As paskutinius kokius 4 metus slogos negydau, puciu nosi kiekvienakart, kai tik bega, bjauru, bet man taip baigiasi greiciausiai.. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
AnaMari, kaip tu?
Kazkaip ilgam is eterio dingai blush2.gif
Atsakyti
Labas, mielos burbules 4u.gif

Apie kiekviena paskaitau ir pasidziaugiu kartu wub.gif Paciai kazkokie nekalbadieniai blush2.gif Kiek kartu sedau rasyt ir nepabaigdavau blush2.gif

Pepe, mergyte, malonu, kad teiraujates wub.gif As kolkas stabiliai, lelius sonkaulius masazuoja, gimdos kietejimai niekur nedingo, bet ju ir nepadaugejo, lapkricio 13 pas gydytoja.

mergyte, kaip jums sekasi? wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Šiandien buvau TA, tai mane nudžiugino kad lelius apsivertęs - žemyn galva jau bigsmile.gif Jau bijojau kad reiks vėl cezarį daryt nepabandžius net gimdyt hihihi.gif Labai noriu kitaip kad šįkart viskas būtų, otai anąsyk nubėgo vandenys be eilės taip pagadino visą gimdymą hihihi.gif
Atsakyti
Labas nestuliukai mirksiukas.gif

Bum - su gera TA thumbup.gif 4u.gif ir tavo pilvinukui 4u.gif kad nudziugino mamyte wub.gif

kaip tylu cia g.gif kur visos dinge g.gif

Man sis nestumas kazkodel sunkesnis nei anas doh.gif daznai bloga, silpna, o ir pilva dazniau pamaudena nei su pirmu doh.gif Kazi cia normalu g.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(olija777 @ 2013 11 07, 14:21)
Man sis nestumas kazkodel sunkesnis nei anas  doh.gif  daznai bloga, silpna, o ir pilva dazniau pamaudena nei su pirmu  doh.gif  Kazi cia normalu  g.gif

Kaip paskaičiau tai čia daug kam taip, įskaitant ir mane biggrin.gif Turbūt normalu, ypač kai pertrauka nedidelė tarp vaikų ax.gif

Galėtų angeliukkkeee užsukti prisiduoti, jau terminas artėja rolleyes.gif
Atsakyti