Įkraunama...
Įkraunama...

IUI. Ruduo - derliaus metas.

QUOTE(CyBer @ 2013 09 19, 12:04)
Hcg jau turbut parodytu 10CD. Ir pats jautriausias NT. Ar jauti kokiu nors simptomu?

Siandiena dar islauksiu ir ryt begsiu kraujuka priduoti. Idomu, kur geriausia priduoti ir anksciausiai butu atsakymai?
Pora dienu atrode kaip kazkas burbuliuoja, o siandien kazkaip astriai duria gimda, tai vienam tai kitam sone. Po O praejus porai dienu pradedavau jausti krutine, pasidarydavo labai skaudi, galedavau nesioti tik sportine liemenele. O si cikla, keistai pabrinkusi ir neskaudi g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzege @ 2013 09 19, 11:29)
Siandiena dar islauksiu ir ryt begsiu kraujuka priduoti. Idomu, kur geriausia priduoti ir anksciausiai butu atsakymai?
  Pora dienu atrode kaip kazkas burbuliuoja, o siandien kazkaip astriai duria gimda, tai vienam tai kitam sone. Po O praejus porai dienu pradedavau jausti krutine, pasidarydavo labai skaudi, galedavau nesioti tik sportine liemenele. O si cikla, keistai pabrinkusi ir neskaudi g.gif

Laikom už tave kumščius, kad tik nestuke.gif butum 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jau ir as pradejau susimastyti, ar pavyko... Kaip bebutu keista, nieko neiprasto nejauciu, atvirksciai, jauciuosi kuo puikiausiai, darbingai, nuotaika gera, nieko neskauda, nespaudzia, netempia rolleyes.gif O su krutine tai idomiai: po O labai jautri buna visada, o db tik truputeli, bet uztai labai nemaza mirksiukas.gif Pirmadieni testa darysiu, nes jau bus 16DPI (aisku, jei neateis nelemtosios). Buciau nekantresne, ale labai daug darbo, reikalu ir kt rupesciu, tai duoda uzmirsti pakankamai neblogai.
Dzege, lauksiu naujienu, jau mums pirmojo finiso tiesioji first.gif !
Linkiu kuo greiciau visoms persikelti kitur, o cia tik i svecius su virusiukais 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, ar kurios nors tikrinotes kiausidziu rezerva?man jau virs 30, motinai klimaksas prasidejo 39 m. bijau, kad kiausineliu neuzteks verysad.gif
kur toki tyrima galima pasidaryti ir kiek jis kainuoja?
Atsakyti
Labutis mergaites 4u.gif Kol kas naujienu neturiu, kraujuko nepridaviau ir testo negadinau blush2.gif MB liepe kantriai lauk pirmadienio ir baigt trizniuot, ir testa gadint kada liepe gydytoja blush2.gif
Siandien savijauta tokia kaip belaukiant mm. Pradejo gan stipriai skaudeti krutine, jauciasi kaip gimda padidejus, kunas pabrinko, o ir savijauta pagerejo. Tad kaip bus taip bus... mirksiukas.gif
maamuxx3, linkiu, kad neateitu nelabosios visus 9 menesiukus 4u.gif Taip pat linkiu ir kitoms mergaitems!!!! 4u.gif
Aciu mergaites uz palaikyma! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 09 20, 09:38)
sveikos merginos, ar kurios nors tikrinotes kiausidziu rezerva?man jau virs 30, motinai klimaksas prasidejo 39 m. bijau, kad kiausineliu neuzteks  verysad.gif

Sveika, aš pridaviau praėjusią savaitę kraują Northway Vilniuje, bet jie atsakymus turės tik už 3 sav. Kainavo apie 150 Lt berods (tiksliai nepasakysiu, nes ne vieną tyrimą dariausi).
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2013 09 20, 13:50)
Sveika, aš pridaviau praėjusią savaitę kraują Northway Vilniuje, bet jie atsakymus turės tik už 3 sav. Kainavo apie 150 Lt berods (tiksliai nepasakysiu, nes ne vieną tyrimą dariausi).

oho kaip ilgai laukti atsakymo reikia doh.gif
reikes ir man pasidometi, aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Buvau pas gydytoją, šiandien 44cd, po iui jau virs 25... tai ką...beveik 3cm lyg ir cista, liepe dufastona 10 dioenu gert, kad menesines issauktu ir cista lengviau pasisalintu. dar gimdos kaklely rado polipa, onkocistologini megini paeme, po 2 savaiciu bus rezultatai, ir gimdos gleivinej ar kur pan. nebesupratau kazkoks polipas, po mm reikes eit aiskintis del histero.... kazko man cia stimuliacijos atr prisidejo prie viso sito.... blink.gif
Atsakyti
Sveikos visos, BUSIMOS MAMYTES,
gal kas geriat DUPHASTON? Man jau nebeprireiks, tai galeciau kaip ir padovanoti, ar ismainyti i kokia rafaello dezute. Yra 25 tabletes. Galioja iki 2014.07 men. Rasykit i AZ, jei ka sudomins wink.gif
Su kuo vaisingiausiais linkejimais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 09 20, 08:38)
sveikos merginos, ar kurios nors tikrinotes kiausidziu rezerva?man jau virs 30, motinai klimaksas prasidejo 39 m. bijau, kad kiausineliu neuzteks  verysad.gif

Sveika,

Jei klabi apie AMH tyrimus, tai sia savaite pridaviau krauja UAB "Invitro diagnostikoj" Sporto g. 3, Riešė,Vilnius, kainavo 130 Lt. Sake, kad atsakymas bus po savaites. Tai dabar sedziu ir laukiu isitempusi smile.gif
Atsakyti
Labutis, siandien neistverus pasidariau testuka, eilini karta didele spyga doh.gif Tad reikia stotis ir eit toliau su skaudama sirdele verysad.gif Po paskutines LP ir siu dvieju IUI buvau apleidus sporta, tad jau nuo siandien pradesiu gyventi kaip gyvenau iki siu proceduru verysad.gif Nes kaip lauki, tikiesi visada reikia nusivilti.
Dar mergaites nepalieku jusu, kita cikla bandysim 4 IUI, bet jauciu ir paskutini, nes gydytojas bijo rizikuot su mano endo.., nes 4 lp nezinau ar istversiu..

QUOTE(Tiutte @ 2013 09 20, 18:11)
....dar gimdos kaklely rado polipa...

Man po 1 IUI vienoje kiausideja ataugo nemaza endo cista, ir gimdoje atsirado nemazas polipas. Tad buvo staigiai atlikta LP+histero, atejus atsakymam, sis polipas buvo kazkokia atplaisa, kuri stipriai supuliavo. Gydytojai negali paaiskinti is kur ji atsirado. As mastau, gal per procedura kisant sketiklius suzeide, na nerandu paaiskinimu.. Ir kaip gydytojas aiskino polipa butina salinti, nes mazai sansu pastoti.
Linkiu kuo greiciau sulaukti mm, kad pasisalintu cista ir isspresti problema su polipu 4u.gif
Grazaus ir silto savaitgalio!!!
Atsakyti
Tiutte, tau 4u.gif , nes žinau, kad jokie paguodos žodžiai nepadės...
dzege, dar nenukabink nosies, kol neatėjo mm mirksiukas.gif kad jų ir nesulauktum.
Mergaitės, saulyna27, cygnus, gal bent jūs pradžiuginsite šį skyrelį ir įpūsite kitoms vilties?
Aš nuo šiandien pradėdu stimuliaciją letrozoliu. Šio skyrelio pradžioje šie vaistukai nėra paminėti, tai dabar svarstau, gal ir nelabai geri g.gif Ir sumokėjau tik 27 Lt už 5 tabletes 5 dienom.
Atsakyti