Įkraunama...
Įkraunama...

IUI. Ruduo - derliaus metas.

Sveikos,

Praėjo dveji metai nuo mūsų darytų IUI ir pasirodo per juos šitam fronte naujienų atsirado rolleyes.gif Skaitau apie IUTPI ir apie IUI su specialia EVIE pompa (šitos kaina tai blink.gif ) ir galvoju, gal jūs kuri nors kalbėjote su savo gydytojais apie tai, kurį variantą verta rinktis? Rytoj kalbėsiu ir su saviškiu, bet būtų įdomu sužinoti daugiau nuomonių. Kokias dabar IUI dažniausiai merginos darosi?
Atsakyti
doh.gif BT nepakilo. Paryciais taip smarkiai spaude sonus. Tempimas nerealus,pasisukus staigiau atrode kad desiniajame kiausintakyje,kuriame trys foliai,kazkuris plyso. Nesuprantu kas vyksta. Siandien 18CD. Negi sprogdukas nei vieno nesusprogdino 15CD?
Papildyta:
QUOTE(Rudde @ 2013 09 16, 20:48)
Sveikos,

Praėjo dveji metai nuo mūsų darytų IUI ir pasirodo per juos šitam fronte naujienų atsirado  rolleyes.gif  Skaitau apie IUTPI ir apie IUI su specialia EVIE pompa (šitos kaina tai blink.gif ) ir galvoju, gal jūs kuri nors kalbėjote su savo gydytojais apie tai, kurį variantą verta rinktis? Rytoj kalbėsiu ir su saviškiu, bet būtų įdomu sužinoti daugiau nuomonių. Kokias dabar IUI dažniausiai merginos darosi?

Skaiciau,kad statistiskai kol kas nepatvirtinta,kad sie nauji IUI metodai efektyvesni. Bet verta pasitarti su gydytoju. Matyt atsizvelgia i nevaisingumo priezastis siulydami vienoki ar kitoki IUI atlikimo buda.
Atsakyti
sveikutes, jungiuosi ir as prie jusu... galvojame daryti pirmaja IUI po nesekmingu metu bandymu, daktare liepe ateiti 11-13 CD, ar teisingai suprantu, kad tokiu atveju kalba eis apie IUI be stimuliacijos? siaip, pas mane kol kas jokiu problemu nerado, spermoje siek tiek per mazai spermatozoidu- 10 mln. mililitre. Kazin ar geriau su stimuliacija, ar be? Ir ar jums dare laparoskopija prie IUI? Nes prisiskaiciau, kad kiausintakiai darant IUI turetu buti pratekami, o man to niekas netikrino...
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2013 09 17, 13:54)
sveikutes, jungiuosi ir as prie jusu... galvojame daryti pirmaja IUI po nesekmingu metu bandymu, daktare liepe ateiti 11-13 CD, ar teisingai suprantu, kad tokiu atveju kalba eis apie IUI be stimuliacijos? siaip, pas mane kol kas jokiu problemu nerado, spermoje siek tiek per mazai spermatozoidu- 10 mln. mililitre. Kazin ar geriau su stimuliacija, ar be? Ir ar jums dare laparoskopija prie IUI? Nes prisiskaiciau, kad kiausintakiai darant IUI turetu buti pratekami, o man to niekas netikrino...

tai jums pirma turetu padaryti GN -kiausintakiu praeinamumui patikrinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2013 09 17, 14:54)

Pirmoj eilej visi tyrimai, tada gimdos nuotrauka. Taip be stimuliacijos jums darys. Pas mane viskas auga graziai, bet siule tik su stimuliacija, kadangi metai ne tie, kad bandyt ilgai. Jei esate jauna, laiko turite, nesistimuliuokite. Dvi pazistamos, manoma nuo ilgu stimuliaciju turi vezi.. O del kiekio turite mazai.. Mums su 9mln net nesiulo IUI, tik IVF. Sake minimum turi but 10mln.
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2013 09 17, 16:34)
Pirmoj eilej visi tyrimai, tada gimdos nuotrauka. Taip be stimuliacijos jums darys. Pas mane viskas auga graziai, bet siule tik su stimuliacija, kadangi metai ne tie, kad bandyt ilgai. Jei esate jauna, laiko turite, nesistimuliuokite. Dvi pazistamos, manoma nuo ilgu stimuliaciju turi vezi.. O del kiekio turite mazai.. Mums su 9mln net nesiulo IUI, tik IVF. Sake minimum turi but 10mln.

del kiekio daktare pasake, kad gelbeja spermos kiekis, t.y. 5 mililitruose- 50 mln. darys O.K. Nustebau, kad pasiule jau per 2 vizita. Siaip as pasidariusi tik hormonu tyrimus, vyras tik spermograma.
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2013 09 17, 16:54)
del kiekio daktare pasake, kad gelbeja spermos kiekis, t.y. 5 mililitruose- 50 mln. darys O.K. Nustebau, kad pasiule jau per 2 vizita. Siaip as pasidariusi tik hormonu tyrimus, vyras tik spermograma.

Na apie O.K girdejau tik gerus atsiliepimus. Keista...Jei pinigu negaila, si men. pasidarykite iui, o kita men., jei nepavyks, pasidarykit GN (po menesiniu, bet iki ovuliacijos). Bet su tokiu kiekiu tegul jau dabar vyras geria vitaminus, blogiau nebus:)
Nes viena men. pas mus buvo 12mln, o kita jau 5mln.
O ar daret spermos pasely? Gal ten slypi beda? Ureaplazmas, mikoplazmas ir tt.?
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Turiu pabloginti IUI statistiką verysad.gif Ech, vėl sudužusius viltys, vėl neišsipildžiusius svajonės... Prasidėjo mm, vakar prabloviau, o šiandien bandau susiimt ir vėl pasirengt sekančiam IUI. Šį kartą galvoju daryti su stimuliacija, kaip suprantu, tada yra didesnė tikimybė pastoti. Galvoju, gal reikia dar kokius tyrimus padaryti. Mums niekas nesiūlė daryti pasėlio bei visokių urealplazmų. Jus darėtės šiuos tyrimus priš IUI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Konvalia: 19 rugsėjo 2013 - 07:14
QUOTE(Konvalia @ 2013 09 19, 08:13)
Sveikos mergaites  4u.gif  Turiu pabloginti IUI statistiką  verysad.gif  Ech, vėl sudužusius viltys, vėl neišsipildžiusius svajonės... Prasidėjo mm, vakar prabloviau, o šiandien bandau susiimt ir vėl pasirengt sekančiam IUI. Šį kartą galvoju daryti su stimuliacija, kaip suprantu, tada yra didesnė tikimybė pastoti. Galvoju, gal reikia dar kokius tyrimus padaryti. Mums niekas nesiūlė daryti pasėlio bei visokių urealplazmų. Jus darėtės šiuos tyrimus priš IUI?

o mums O.K. paziurejo is pilnos spermogramos ir pasake, kad jau ten is rodikliu matosi, kad neturetu buti infekciju, uzdegimu ir pan., t.y. nera reikalo metyti pinigu papildomiems tyrimams, paseliams, juo labiau vyrui tai papildomas stresas... pamazu ir as pradedu laikytis nuomones, kad tie tyrimai daugumoje saves nuraminimui, kad kazka darai
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2013 09 19, 08:44)
o mums O.K. paziurejo is pilnos spermogramos ir pasake, kad jau ten is rodikliu matosi, kad neturetu buti infekciju, uzdegimu ir pan., t.y. nera reikalo metyti pinigu papildomiems tyrimams, paseliams, juo labiau vyrui tai papildomas stresas... pamazu ir as pradedu laikytis nuomones, kad tie tyrimai daugumoje saves nuraminimui, kad kazka darai

Na tas paselis kainuoja virs 20 lt.
http://www.nvspl.lt/....php?1607673515
Paseli skiria andrologas, o O.K dirba su moteru nevaisingumu.
Musu pavyzdys: paselis svarus, leukocitu nerasta, sperma bloga. O nuejus vyrui pas gydyt, paemus megini is vidaus, rastas uzdegimas..Skirti vaistai abiems.
Klausimas kyla, kodel nei vienas gydyt pirmoj eilej nesiuncia issitirt vyro, o viska sprendzia tik is jo spermos. Mano vyras nebuves pas vyru gydyt 10 metu. Tai visko gali but, kad jis su tuo uzdegimu vaiksto nnn metu. Nors simtomu jokiu nebuvo. As tikrinuosi reguliariai, turejo ir pas mane rast tu bakteriju. Taigi, reik negaist laiko ir darytis visus imanomus tyrimus patiems:)
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2013 09 17, 14:54)
sveikutes, jungiuosi ir as prie jusu...

Sveika prisijungusi, linkiu kuo trumpiau cia uzsibuti, ir keliauti pas nestuke.gif 4u.gif

QUOTE(Konvalia @ 2013 09 19, 08:13)
Sveikos mergaites  4u.gif  Turiu pabloginti IUI statistiką  verysad.gif 

Labai gaila ir tuo paciu labai labai liudna verysad.gif Issiverk, isliudek ir pabandyk eiti toliau 4u.gif Vaziuodama maciau pilna kopustu lauka, tad manau derlius dar nenuimtas ir viltys dar neprarastos 4u.gif
Man ir sis ciklas kazkoks labai sunkus, jauciuosi serganti blink.gif Savaite laiko kiekviena ryta atsikeliu, kaip po "didziausiu pagiriu", galva skauda, nosis atrodo beganti, ir visa diena vaikstau kaip su plaktuku gavus, atrodo tuoj tuoj gripas prasides. Temperatura savaite laikosi 36.9. Savijauta tokia s... verysad.gif
Mergaites noriu pasiteirauti, man siandien 10 CD po IUI, kada jau galiu gadinti NT? blush2.gif o nuo kurios dienos kraujuka priduoti? blush2.gif Nes si cikla nesinori but kantriai ir testukus gadinti pries mm ax.gif

Atsakyti
Hcg jau turbut parodytu 10CD. Ir pats jautriausias NT. Ar jauti kokiu nors simptomu?
Atsakyti