Įkraunama...
Įkraunama...

IUI. Ruduo - derliaus metas.

QUOTE(Konvalia @ 2013 09 21, 13:54)
Tiutte, tau  4u.gif , nes žinau, kad jokie paguodos žodžiai nepadės...
dzege, dar nenukabink nosies, kol neatėjo mm  mirksiukas.gif kad jų ir nesulauktum.
Mergaitės, saulyna27, cygnus, gal bent jūs pradžiuginsite šį skyrelį ir įpūsite kitoms vilties?
Aš nuo šiandien pradėdu stimuliaciją letrozoliu. Šio skyrelio pradžioje šie vaistukai nėra paminėti, tai dabar svarstau, gal ir nelabai geri  g.gif  Ir sumokėjau tik 27 Lt už 5 tabletes 5 dienom.

Sveikos mergaites mirksiukas.gif

Deja turiu ir aš jus nuliūdint bei prisidėt prie tavęs Konvalia... Šiandien 16d. po IUI ir sulaukiau savo nelabųjų verysad.gif pažliumbiau ir ką reik gyvent toliau, žiūrėt ką daryt verysad.gif
Kažkaip turiu nuojautą, kad pas mane gimdoj kažkas negerai ir neįsitvirtina kiaušinėlis, registruosiuos pas gydytoją, pažiūrėsim ar cistų neprisiauginau ir prašysiu gydytojos kad histeroskopiją padarytų.
Taip įdomiai gyvenau pastarosiomis dienomis - šį ciklą po IUI kitaip nei visada buvo sujautrėję krūtų speniukai, žiauriai norėjau agurkų raugintų, pilve visą laiką diegė diegė ir paskui tokia tuštuma - jokių požymių nebeliko, nieko.. verysad.gif tai supratau kad niekas ir neįsitvirtino pas mane angel_sadangel.gif
su dviem foliukais, gerais vyro rezultatais ir atrodo idealiom sąlygom, progesteronu kiuris buvo 73 nmol/l mums nepavyko..
Konvalia tau sėkmingo naujo ciklo - gal šis bus tas stebuklingasis nestuke.gif

Kitoms mergaitėms dižiausios sėkmės, nepaliksiu šio skyrelio ir lauksiu iš jūsų visų kuo geriausių naujienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 09 21, 19:23)
Sveikos mergaites  mirksiukas.gif

Taip įdomiai gyvenau pastarosiomis dienomis - šį ciklą po IUI kitaip nei visada buvo sujautrėję krūtų speniukai, žiauriai norėjau agurkų raugintų, pilve visą laiką diegė diegė ir paskui tokia tuštuma - jokių požymių nebeliko, nieko..  verysad.gif  tai supratau kad niekas ir neįsitvirtino pas mane  angel_sadangel.gif
su dviem foliukais, gerais vyro rezultatais ir atrodo idealiom sąlygom, progesteronu kiuris buvo 73 nmol/l mums nepavyko..
  4u.gif

Kaip čia mums visoms nesiseka, net ir to žadamo 15 proc. efektyvumo nėra... verysad.gif
Man tai irgi keista ir neramu, kodėl su idealiom sąlygos negalima pastot, juk jokių trukdžių nėra ir dar sperma tiesiai ten, kur reikia sušvirkščiama g.gif
Oj, labai labai norinčios pastoti moters saviįtaiga ir fantazija berybė smile.gif Man irgi ir krūtys kitaip jautresnės nei visad buvo, ir "implantacinį" (greičiausiai koks įdrėskimas nuo skutimo buvo) pamačiau ant rankšluosčio, pilvą taip įdomiai dūrė, išalkdavau greit ir dar n požymių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2013 09 21, 19:43)
Kaip čia mums visoms nesiseka, net ir to žadamo 15 proc. efektyvumo nėra...  verysad.gif
Man tai irgi keista ir neramu, kodėl su idealiom sąlygos negalima pastot, juk jokių trukdžių nėra ir dar sperma tiesiai ten, kur reikia sušvirkščiama  g.gif
Oj, labai labai norinčios pastoti moters saviįtaiga ir fantazija berybė smile.gif Man irgi ir krūtys kitaip jautresnės nei visad buvo, ir "implantacinį" (greičiausiai koks įdrėskimas nuo skutimo buvo) pamačiau ant rankšluosčio, pilvą taip įdomiai dūrė, išalkdavau greit ir dar n požymių  biggrin.gif

prajuokinai su tais požymiais lotuliukas.gif nu jo, tikrai galima prisigalvot daug - bet kai tiek laiko lauki tai kažkaip imi nebetikėt tais požymiais unsure.gif o šį kartą tikrai jaučiau.. labiau linkusi tikėt, kad kažkas buvo bet neįsitvirtino. na nieko, tikiuosi pavyks susiplanuot greitai histeroskopiją ir tada žinosiu kaip ten pas mane viskas viduj, gal pavyks kažką patvarkyt ir tada bandysim gaudyt savo klecką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2013 09 21, 13:54)
Tiutte, tau  4u.gif , nes žinau, kad jokie paguodos žodžiai nepadės...
dzege, dar nenukabink nosies, kol neatėjo mm  mirksiukas.gif kad jų ir nesulauktum.
Mergaitės, saulyna27, cygnus, gal bent jūs pradžiuginsite šį skyrelį ir įpūsite kitoms vilties?
Aš nuo šiandien pradėdu stimuliaciją letrozoliu. Šio skyrelio pradžioje šie vaistukai nėra paminėti, tai dabar svarstau, gal ir nelabai geri  g.gif  Ir sumokėjau tik 27 Lt už 5 tabletes 5 dienom.

Ir as nepradziuginu... Ir musu IUI buvo nesekmingas dry.gif na bet ten sis tas nesiseke ir 1 fol tik turejau. Na bet jau startavom su nauju IUI planeliu siam ciklui - irgi su Letrozole - geras geras vaistas, svarbiausia kad gleivines neplonina jis ! tik man dar prie jo sikart Gonali prirase kad stipriau pastimuoliuoti rolleyes.gif Ir tikekimes sis kartas jau bus sekmingas ! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Siand 9cd folis 18mm. Kazkaip per anksti toks didelis g.gif
Viskas naturaliam cikle.ciklas paskutinis buvo 30d.
Nezinau....ar varyt rytoj daryt IUI.(ne LT) Ka daryt.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nika29: 23 rugsėjo 2013 - 19:37
QUOTE(nika29 @ 2013 09 23, 20:37)
Sveikos,
Siand 9cd folis 18mm. Kazkaip per anksti toks didelis  g.gif
Nezinau....ar varyt rytoj daryt IUI.(ne LT) Ka daryt....  g.gif

Kasdien paauga po 2 mm. Rytoj dar per anksti. Poryt ar uzporyt,manau. Kaip pati jauti,taip elkis. Pasitark su gine,ji pades apsispresti.
Papildyta:
QUOTE(saulyna27 @ 2013 09 23, 08:58)
Ir as nepradziuginu... Ir musu IUI buvo nesekmingas  dry.gif  na bet ten sis tas nesiseke ir 1 fol tik turejau. Na bet jau startavom su nauju IUI planeliu siam ciklui - irgi su Letrozole - geras geras vaistas, svarbiausia kad gleivines neplonina jis ! tik man dar prie jo sikart Gonali prirase kad stipriau pastimuoliuoti  rolleyes.gif  Ir tikekimes sis kartas jau bus sekmingas ! 4u.gif

Sekmes ir tikejimo dideliausio linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nika29 @ 2013 09 23, 20:37)
Sveikos,
Siand 9cd folis 18mm. Kazkaip per anksti toks didelis  g.gif
Nezinau....ar varyt rytoj daryt IUI.(ne LT) Ka daryt....  g.gif

Pas mane 9cd buvo 3 foliai po 18mm. 11cd, jie dar nebuvo ovuliave, nors ir 9cd buvo suleistas ovitrelis. Ciklas 25d. Taigi as, nedaryciau. Bet cia paciai Jums sprest.
Atsakyti
Praeita cikla 12d jau nebuvo folio pas mane. nerado.
Kazkaip galvoju geriau ankciau nei veliau.vistiek spermiukai gyvena apie 3 paras.
Kai pirma kart pastojau IUI pagalba,buvo daryta su 19mm foliu.
Tai rizikuosim dabar...
Atsakyti
merginos teigiamas wub.gif 3iui sekmingas smile.gif negaliu patiket.iki mmm liko viena diena ir testa nusipirkau 20mui parode nevisai rysku bet jau matosi normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2013 09 24, 07:13)
merginos teigiamas wub.gif  3iui sekmingas smile.gif negaliu patiket.iki mmm liko viena diena ir testa nusipirkau 20mui parode nevisai rysku bet jau matosi normaliai smile.gif

Valio thumbup.gif didžiausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 09 21, 20:52)
prajuokinai su tais požymiais  lotuliukas.gif nu jo, tikrai galima prisigalvot daug - bet kai tiek laiko lauki tai kažkaip imi nebetikėt tais požymiais  unsure.gif  o šį kartą tikrai jaučiau.. labiau linkusi tikėt, kad kažkas buvo bet neįsitvirtino. na nieko, tikiuosi pavyks susiplanuot greitai histeroskopiją ir tada žinosiu kaip ten pas mane viskas viduj, gal pavyks kažką patvarkyt ir tada bandysim gaudyt savo klecką smile.gif

Ir man visokių negerų minčių dėl gimdos kyla, tuo labiau pasitaiko mėnesinėse krešuliukų, mm pradžioje ir pabaigoje išskyros rudokos, bet kažkaip gydytojai į tai nesigilino schmoll.gif Dabar irgi nesąmonė, vakar jau mm į pabaigą ėjo, šiek tiek rudai tepliojo, o šiandien naktį jau vėl kraujavau, galvoju, gal tai kartais nuo letrozole g.gif

QUOTE(saulyna27 @ 2013 09 23, 07:58)
Ir as nepradziuginu... Ir musu IUI buvo nesekmingas  dry.gif  na bet ten sis tas nesiseke ir 1 fol tik turejau. Na bet jau startavom su nauju IUI planeliu siam ciklui - irgi su Letrozole - geras geras vaistas, svarbiausia kad gleivines neplonina jis ! tik man dar prie jo sikart Gonali prirase kad stipriau pastimuoliuoti  rolleyes.gif  Ir tikekimes sis kartas jau bus sekmingas ! 4u.gif

Kad tik šį kartą gerą derlių užaugintum, o po 9 mėnesių jį nuskintum 4u.gif
Atsakyti
matau kitos nedekoja tai ir as nedekosiu 4u.gif
dar viskas labai trapu,bet tikiu kad laikysiu rankose sita leliuka smile.gif
Atsakyti