QUOTE(Konvalia @ 2013 09 21, 13:54)
Tiutte, tau
, nes žinau, kad jokie paguodos žodžiai nepadės...
dzege, dar nenukabink nosies, kol neatėjo mm
kad jų ir nesulauktum.
Mergaitės, saulyna27, cygnus, gal bent jūs pradžiuginsite šį skyrelį ir įpūsite kitoms vilties?
Aš nuo šiandien pradėdu stimuliaciją letrozoliu. Šio skyrelio pradžioje šie vaistukai nėra paminėti, tai dabar svarstau, gal ir nelabai geri
Ir sumokėjau tik 27 Lt už 5 tabletes 5 dienom.

dzege, dar nenukabink nosies, kol neatėjo mm

Mergaitės, saulyna27, cygnus, gal bent jūs pradžiuginsite šį skyrelį ir įpūsite kitoms vilties?
Aš nuo šiandien pradėdu stimuliaciją letrozoliu. Šio skyrelio pradžioje šie vaistukai nėra paminėti, tai dabar svarstau, gal ir nelabai geri

Sveikos mergaites

Deja turiu ir aš jus nuliūdint bei prisidėt prie tavęs Konvalia... Šiandien 16d. po IUI ir sulaukiau savo nelabųjų

Kažkaip turiu nuojautą, kad pas mane gimdoj kažkas negerai ir neįsitvirtina kiaušinėlis, registruosiuos pas gydytoją, pažiūrėsim ar cistų neprisiauginau ir prašysiu gydytojos kad histeroskopiją padarytų.
Taip įdomiai gyvenau pastarosiomis dienomis - šį ciklą po IUI kitaip nei visada buvo sujautrėję krūtų speniukai, žiauriai norėjau agurkų raugintų, pilve visą laiką diegė diegė ir paskui tokia tuštuma - jokių požymių nebeliko, nieko..

su dviem foliukais, gerais vyro rezultatais ir atrodo idealiom sąlygom, progesteronu kiuris buvo 73 nmol/l mums nepavyko..
Konvalia tau sėkmingo naujo ciklo - gal šis bus tas stebuklingasis

Kitoms mergaitėms dižiausios sėkmės, nepaliksiu šio skyrelio ir lauksiu iš jūsų visų kuo geriausių naujienų