O kodel nori histeroskopijos? Ar negeriau butu LP pasidaryti. Tuo paciu patikrintu kiausides ar pratekamos, jeigu ka rastu aptvarkytu...
[/quote]
Man darė gimdos nuotrauką, tai kiaušintakiai buvo kuo puikiausiai pratekami. Gydytoja siūlo histeroskopiją, nes įtaria kad gali būti polipai - sakė mano gimda jai nepatinka..

tai va dėl to ir noriu šios procedūros - gal pagaliau atrastume priežastį kodėl vis nepavyksta

o kaip suprantu per LP į gimdos vidų nelenda, tik iš išorės apžiūri kiaušides, kiaušintakius ir pilvo ertmę, jei randa kokių sąaugų jas pašalina.
Konvalia nesu savo dabartinei gydytojai užsiminus apie mm, kiek sakiau buvusiai gydytojai - sakė kad gali būti endo požymis, o gali ir nebūti. Labai jau klastinga ta endo liga, gali ir nebūti visai požymių..

Pas mane mm paskutinę dieną būna rusvų patepliojimų, mm beveik neskaudžios - niekada negeriu jokių tablečių, o va krešuliukų tai visada būna ir nemažai. Kiek skaičiau krešuliukai ir tepliojimas gali būti ir polipų požymis
Na kuo toliau į mišką tuo daugiau medžių..

bet tikiuosi atrasiu vienaip ar kitaip priežastį kodėl mums nepavyksta
Papildyta:
[quote=Bryana,2013 09 24, 13:09]
[quote=Cygnus,2013 09 24, 10:19]
ar jauti kažkokius požymius?
na labai tokiu smarkiu kaip ir nejauciu,apart duju kaupimosi

ir slapinimosi dazno,bet cia gali buti persalimas
dariausi dar testa kazkoks easy test (cia jau brangesnis) tai tas jau daug silpniau rodo,bet juk su dieniniu slapimu ir tik pries 2h buvus tolete,gal nereikia kreipti i ji demesio?
o gyditojai jau skambint,ar dar palaukti?gal ji nores kokius tyrimus padaryt?
[/quote]
Žinoma, kad nekreipk dėmesio kad silpniau rodo - juk su dieniniu dareisi tai nėr ko norėt

tas easy test kiek užmačiau 20 miu jautrumo - o kokio jautrumo ryte dareisi?
suprantu kad labai nekantru kai pamatai tas išsvajotasias dvi juosteles, bet pasistenk nusiramint ir neskubėt