Įkraunama...
Įkraunama...

IUI. Ruduo - derliaus metas.

QUOTE(Bryana @ 2013 09 24, 07:13)
merginos teigiamas wub.gif  3iui sekmingas smile.gif negaliu patiket.iki mmm liko viena diena ir testa nusipirkau 20mui parode nevisai rysku bet jau matosi normaliai smile.gif

Kokios geros naujienos, sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2013 09 24, 08:13)
merginos teigiamas wub.gif  3iui sekmingas smile.gif negaliu patiket.iki mmm liko viena diena ir testa nusipirkau 20mui parode nevisai rysku bet jau matosi normaliai smile.gif

Valioooo!!!! Graziausi sveikinimai!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Konvalia @ 2013 09 24, 08:24)
Ir man visokių negerų minčių dėl gimdos kyla, tuo labiau pasitaiko mėnesinėse krešuliukų, mm pradžioje ir pabaigoje išskyros rudokos, bet kažkaip gydytojai į tai nesigilino  schmoll.gif Dabar irgi nesąmonė, vakar jau mm į pabaigą ėjo, šiek tiek rudai tepliojo, o šiandien naktį jau vėl kraujavau, galvoju, gal tai kartais nuo letrozole  g.gif

LP esi dariusi? Nenoriu gazdint, bet sie pozymiai panasus i endometrioze g.gif Su letrozole ir man kazkodel keistai tepliodavo, kol gerdavau vis pasirodydavo rudu isskyru, baigdavosi kol iki iui likdavo pora dieneliu. Pasiskundus gydytojui, jis nesureiksmindavo, bet as manau cia mano endo.. i tai reguoja ir ataugineja doh.gif
Idomu kaip sekasi maamuxx3, gal jau testuka gadino? rolleyes.gif bigsmile.gif
O as laukiu savo mm 4-dieni turi parsibelsti. Dar testuka gadinau sekmadieni, bet nieko. Dingo visi pojuciai, tik krutine jautroka beliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2013 09 24, 07:13)

Bryna tylūs sveikinimai thumbup.gif labai džiaugiuos už tave rolleyes.gif kad tik viskas sėkmingai toliau klostytųsi spaudžiu kumštukus mirksiukas.gif
ar jauti kažkokius požymius?

Konvalia su mm ir man panašiai būna kaip tu nupasakojai.. verysad.gif tai vat labai ir noriu histeroskopijos, nors ir bijau kažkokių pašalinių poveikių kad nebūtų po to.. unsure.gif
Atsakyti
o endometrioze galima nustatyti tik LP pagalba ar dar kaip nors ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 09 24, 10:19)
o endometrioze galima nustatyti tik LP pagalba ar dar kaip nors ? g.gif

Deja, bet tik LP nustato endo.
Atsakyti
QUOTE(dzege @ 2013 09 24, 09:18)
Valioooo!!!! Graziausi sveikinimai!!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif
LP esi dariusi? Nenoriu gazdint, bet sie pozymiai panasus i endometrioze g.gif Su letrozole ir man kazkodel keistai tepliodavo, kol gerdavau vis pasirodydavo rudu isskyru, baigdavosi kol iki iui likdavo pora dieneliu. Pasiskundus gydytojui, jis nesureiksmindavo, bet as manau cia mano endo.. i tai reguoja ir ataugineja doh.gif
  Idomu kaip sekasi maamuxx3, gal jau testuka gadino? rolleyes.gif  bigsmile.gif
  O as laukiu savo mm 4-dieni turi parsibelsti. Dar testuka gadinau sekmadieni, bet nieko. Dingo visi pojuciai, tik krutine jautroka beliko smile.gif

Jau tuoj bus metai po mano LP. Pašalino cistą, endo požymių nerado. Neužilgo po LP ir prasidėjo tie tepliojimai prieš mm, net sakyčiau taip mm ir prasideda (žūrint į BT). Aš irgi bijau, kad nebūtų endo, bet pasak gydytojų normoj yra tokie tepliojimai g.gif Endo požymis - šokoladinės išskyros prieš ir po mm, paaiškinkit man, juodo apie pieniško šokolado spalvos? lotuliukas.gif Nes pas mane tai labai šviesios, tik šį ciklą patamsėjo.
Geriau mm nelauk, gal gi neateis wub.gif

QUOTE(Cygnus @ 2013 09 24, 09:19)
Bryna tylūs sveikinimai  thumbup.gif  labai džiaugiuos už tave  rolleyes.gif kad tik viskas sėkmingai toliau klostytųsi spaudžiu kumštukus  mirksiukas.gif

Konvalia su mm ir man panašiai būna kaip tu nupasakojai..  verysad.gif  tai vat labai ir noriu histeroskopijos, nors ir bijau kažkokių pašalinių poveikių kad nebūtų po to..  unsure.gif

O gydytojui pasipasakojai dėl tokių mm, nieko dėl to nesakė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Konvalia: 24 rugsėjo 2013 - 11:45
QUOTE(Django @ 2013 09 24, 11:17)
Deja, bet tik LP nustato endo.

Tuomet reikia endo simptomus pasiskaityti, nauju ligu bandau prisitaikyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2013 09 24, 12:43)
Jau tuoj bus metai po mano LP. Pašalino cistą, endo požymių nerado. Neužilgo po LP ir prasidėjo tie tepliojimai prieš mm, net sakyčiau taip mm ir prasideda (žūrint į BT). Aš irgi bijau, kad nebūtų endo, bet pasak gydytojų normoj yra tokie tepliojimai  g.gif  Endo požymis - šokoladinės išskyros prieš ir po mm, paaiškinkit man, juodo apie pieniško šokolado spalvos?  lotuliukas.gif  Nes pas mane tai labai šviesios, tik šį ciklą patamsėjo. 

Kiek domejausi, del tepliojimu pries ir po mm nera gerai. MM turi prasideti ir baigtis svariai. Na kiek gydytoju tiek skirtingu nuomoniu yra. doh.gif
Pas mane endo paskutines stadijos, bet nei karto nera teplioje pries mm, o po mm pora dieneliu pateplioje. O ju spalva ne kraujo, o tamsiai ruda tokia negrazi gleiveta, man jos atsiranda 3 - 4 cd ir su kiekviena diena nusvieseja ir dingsta.

QUOTE(Renalta @ 2013 09 24, 12:43)
Tuomet reikia endo simptomus pasiskaityti, nauju ligu bandau prisitaikyti  doh.gif

Linkiu, kad nerastum sau ka pritaikyti bigsmile.gif As tai keik kuo domiuosi, man visur viskas tinka, virstu tikru ligu maisu lotuliukas.gif O endo tik LP budu nustatoma. Bet itarti galima, jei per eho.. pamatoma cista, kuri uzpildyta tamsios spalvos turiniu. Teplioja pries arba po mm. Labai skaudzios ir gausios mm. Man 1 cd sueina beveik visas pakelis, ir be 4 tableciu nuo skausmo neapseinu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Cygnus @ 2013 09 21, 21:52)
... pavyks susiplanuot greitai histeroskopiją ir tada žinosiu kaip ten pas mane viskas viduj, gal pavyks kažką patvarkyt ...

O kodel nori histeroskopijos? Ar negeriau butu LP pasidaryti. Tuo paciu patikrintu kiausides ar pratekamos, jeigu ka rastu aptvarkytu... g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Cygnus,2013 09 24, 10:19]

na labai tokiu smarkiu kaip ir nejauciu,apart duju kaupimosi smile.gif ir slapinimosi dazno,bet cia gali buti persalimas

dariausi dar testa kazkoks easy test (cia jau brangesnis) tai tas jau daug silpniau rodo,bet juk su dieniniu slapimu ir tik pries 2h buvus tolete,gal nereikia kreipti i ji demesio? g.gif
o gyditojai jau skambint,ar dar palaukti?gal ji nores kokius tyrimus padaryt? g.gif
Atsakyti
O kodel nori histeroskopijos? Ar negeriau butu LP pasidaryti. Tuo paciu patikrintu kiausides ar pratekamos, jeigu ka rastu aptvarkytu... g.gif mirksiukas.gif
[/quote]

Man darė gimdos nuotrauką, tai kiaušintakiai buvo kuo puikiausiai pratekami. Gydytoja siūlo histeroskopiją, nes įtaria kad gali būti polipai - sakė mano gimda jai nepatinka.. unsure.gif tai va dėl to ir noriu šios procedūros - gal pagaliau atrastume priežastį kodėl vis nepavyksta g.gif o kaip suprantu per LP į gimdos vidų nelenda, tik iš išorės apžiūri kiaušides, kiaušintakius ir pilvo ertmę, jei randa kokių sąaugų jas pašalina.
Konvalia nesu savo dabartinei gydytojai užsiminus apie mm, kiek sakiau buvusiai gydytojai - sakė kad gali būti endo požymis, o gali ir nebūti. Labai jau klastinga ta endo liga, gali ir nebūti visai požymių.. unsure.gif Pas mane mm paskutinę dieną būna rusvų patepliojimų, mm beveik neskaudžios - niekada negeriu jokių tablečių, o va krešuliukų tai visada būna ir nemažai. Kiek skaičiau krešuliukai ir tepliojimas gali būti ir polipų požymis g.gif
Na kuo toliau į mišką tuo daugiau medžių.. doh.gif bet tikiuosi atrasiu vienaip ar kitaip priežastį kodėl mums nepavyksta rolleyes.gif
Papildyta:
[quote=Bryana,2013 09 24, 13:09]
[quote=Cygnus,2013 09 24, 10:19]

na labai tokiu smarkiu kaip ir nejauciu,apart duju kaupimosi smile.gif ir slapinimosi dazno,bet cia gali buti persalimas

dariausi dar testa kazkoks easy test (cia jau brangesnis) tai tas jau daug silpniau rodo,bet juk su dieniniu slapimu ir tik pries 2h buvus tolete,gal nereikia kreipti i ji demesio? g.gif
o gyditojai jau skambint,ar dar palaukti?gal ji nores kokius tyrimus padaryt? g.gif
[/quote]

Žinoma, kad nekreipk dėmesio kad silpniau rodo - juk su dieniniu dareisi tai nėr ko norėt smile.gif tas easy test kiek užmačiau 20 miu jautrumo - o kokio jautrumo ryte dareisi?
suprantu kad labai nekantru kai pamatai tas išsvajotasias dvi juosteles, bet pasistenk nusiramint ir neskubėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzege @ 2013 09 24, 13:04)
Linkiu, kad nerastum sau ka pritaikyti bigsmile.gif As tai keik kuo domiuosi, man visur viskas tinka, virstu tikru ligu maisu lotuliukas.gif O endo tik LP budu nustatoma. Bet itarti galima, jei per eho.. pamatoma cista, kuri uzpildyta tamsios spalvos turiniu. Teplioja pries arba po mm. Labai skaudzios ir gausios mm. Man 1 cd sueina beveik visas pakelis, ir be 4 tableciu nuo skausmo neapseinu verysad.gif
Papildyta:

Mano MMM skausmingos, bet 1/2 ar 1 tabletės užtenka, visiškai negausios net gyd. sakiau gal dėl to negaliu tapti nestuke.gif ,bet ji nieko nekomentavo verysad.gif
o del to "svarumo" prieš ir po mmm tai nelabai suprantu ar cia tas tepliojimas buna su pertraukomis iki ir po mmm ar kaip g.gif nes kai mano mmm tokios negausios tai nesuprasciau ar man mmm ar tik tepliojimas smile.gif
Atsakyti
[quote=Cygnus,2013 09 24, 15:46]

ryte irgi 20miu,ten tai ir pigesnis buvo
Atsakyti