Įkraunama...
Įkraunama...

IUI. Ruduo - derliaus metas.

QUOTE(dzege @ 2013 09 24, 10:18)
  Idomu kaip sekasi maamuxx3, gal jau testuka gadino? rolleyes.gif  bigsmile.gif
  O as laukiu savo mm 4-dieni turi parsibelsti. Dar testuka gadinau sekmadieni, bet nieko. Dingo visi pojuciai, tik krutine jautroka beliko smile.gif

Ir as statistika pagadinsiu huh.gif Nespejau net testo sugadinti, atejo nelemtosios verysad.gif
Bet jusu nepaliksiu, planuosim 2IUI mirksiukas.gif
Kaip galvojat ar reikia daryti pertrauka po pirmos? Stimuliavausi letrozoliu po 1t 5d.
Paverkiau sekmadieni, o dabar galvoju, kodel nepavyko g.gif
Pirma, silpna stimuliacija, uzaugo tik vienas folis.
Antra, nepataikem su diena, ovuliacija buvo po 2 paru (sprogduku neskyre)
Trecia, vyro turtas turbut tiek ilgai neisgyveno..., nes siaip sau kokybe
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes. Jungiuosi prie jusu su nemazu stazu siekiant to stebuklo. Anksciau tik skaitydavau forumus ir ieskodavau info,bet po siandien jungiuos prie jusu gal taip bus lengviau isgyvent ta laukima. Po ivairiausi tyrimu paaiskejo: vyro turtas nelabai geras pas mane nedaug padidejes prolaktinas ir po padarytos lapraskopijos po 3 men atsiradusi endametrioze. Nuspresta naturaliam cikle daryt iui. Pasidarem viskas buvo labai gerai man buvo uzauge du folikulai tinkami ir vyro turtas buvo pakankamas 56 proc po atskyrimo. Po to prasidejo Ilgas dienu skaiciavimas. Islaukiau 14dienu, Taciau siandien supratau,kad teks kartot... Buvo visi pozymiai kad uzkibo. Krutine 3 dpo jautri ir vis skausmingesne,taip pat isdidejo,is to noro dar ir kraujagysles ant krutines pradejau matyt.. Bazine temperatura 2 kart didejo. Pirma diena pradejo tepliot kakavine spalva apsidziaugiau,nes ir temperatura nenukirto. Permiegojau ir ryte pamaciau krauja:( pasinervinau ir tada upeliais pradejo begt temperatura ryte dar buvo 37.. Grizau is darbo tempas nenukrites 37.. sakiau isgersiu viskio bet db nezinau... dar naiviai tikiu kad gal kas uzkibe...
keista kad skausmingu menesiniu nebuvo,nors ankciau per tas dienas visada gerdavau po 2tabletes nuo skausmo.didziulis pas mane nusivylimas dabar prigerus raminanciu gal siek tiek ramiau ir atradau bent viena geresne minti, kad ciklas prasidejo, reik lauk vel tinkamu dienu iui.
dabar neapsisprendziu ar dar bandyt naturaliam ar jau stimuliuot?
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 09 24, 15:52)
..del to "svarumo" prieš ir po mmm tai nelabai suprantu ar cia tas tepliojimas buna su pertraukomis iki ir po mmm ar kaip  g.gif nes kai mano mmm tokios negausios tai nesuprasciau ar man mmm ar tik tepliojimas  smile.gif

Tepliojimas skaitosi kaip iki mm likus porai dienu pradeda rudai teplioti ir paskui prasimusa mm, o po tai kaip po mm vel rudai teplioja. Buna, kad ir per visa cikla pateplioja, arba kaip pasimyli.
Poksta papasakosiu apie endo.. kaip diagnozavo man sia nelabaja gyd ir sako, dziaukites jauna isliksit ilgai, nes su endo moterys sensta veliau ir leciau... Gerai, kad sedejau, nes buciau nugriuvus smile.gif

QUOTE(maamuxx3 @ 2013 09 24, 18:05)
Ir as statistika pagadinsiu huh.gif...

Ot nelabosios, taip tikejau, kad pavyko verysad.gif Svarbiausia, kad nenuleidziat ranku ir eisit toliau, nes si cikla tikrai pavyks! 4u.gif

QUOTE(soprane888 @ 2013 09 24, 19:09)
Sveikos busimos ir esamos mamytes. Jungiuosi prie jusu su nemazu stazu siekiant to stebuklo. ...po padarytos lapraskopijos po 3 men atsiradusi endametrioze...

Sveika prisijungus!!! O testuka gadinai? Gal geriau pagadink testuka ir paciai bus ramiau ir galesi be baimiu atsipalaiduoti mirksiukas.gif Kiek laiko planuojat angeliuko? O Jums po LP praejus 3 men vel buvo kartota LP, kad nustate jog endo atsirado? Linkiu kuo trumpiau uzsibuti iui skyrelyje ir keliauti pas nestukes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzege @ 2013 09 24, 20:52)
Tepliojimas skaitosi kaip iki mm likus porai dienu pradeda rudai teplioti ir paskui prasimusa mm, o po tai kaip po mm vel rudai teplioja. Buna, kad ir per visa cikla pateplioja, arba kaip pasimyli.

aciu uz isaiskinima, na man taip nebuna smile.gif tai kol kas galiu but rami del endo biggrin.gif
nuo siandien man pradedama stimuliacija ir jeigu viskas bus ciki spalio pradzioje darys iui smile.gif kol kas esu pilna optimizmo ir gero nusiteikimo.
Linkiu visoms merginoms besiruosiancioms proceduroms ir po ju sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 09 25, 09:22)
aciu uz isaiskinima, na man taip nebuna  smile.gif tai kol kas galiu but rami del endo  biggrin.gif
nuo siandien man pradedama stimuliacija ir jeigu viskas bus ciki spalio pradzioje darys iui  smile.gif kol kas esu pilna optimizmo ir gero nusiteikimo.
Linkiu visoms merginoms besiruosiancioms proceduroms ir po ju sekmes  4u.gif

Saunuole, kad nenuleidi ranku!!!! 4u.gif Manau mums visoms reikia daugiau optimizmo ir daugiau pasitikejimo!! Ir visoms tikrai mums pasiseks, ar anksciau ar veliau. Kaip maniskis sako, kuo labiau save grausi tuo tik sunkiau bus... Apsidairykim pro lankus, kaip graziai saulute pro debeselius islenda, kokie grazus medziai, koks mielas saltukas, atraskim tai ka pamirsusios buvom... Nezinau, kas man pasidare, bet vel panorau ziuret i gyvenima tik graziomis spalvomis, pavargau jau save grausti, pavargau buti piktai, nervuotai ir kompleksuotai, del to kad neturiu vaikelio.. Mergaites pirmiausia pradekim myleti save, ir tikrai mums pasiseks!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzege @ 2013 09 25, 09:27)
Mergaites pirmiausia pradekim myleti save, ir tikrai mums pasiseks!!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

auksiniai zodžiai thumbup.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif

Prasausi ir as prisijungti prie jusu draugijos... ax.gif

Mes ka tik pradejom procesa ir esam pacioje pradzioje... tai pirma musu IUI.... tad aisku lb lb daug vilciu dedame, labai tikimes ir labai laukiam...
Pas giniu buvau siandien tik antra karta...

Nelabai as dar patyrus siuo klausimu ir kyla nemazai neaiskumu, tad didziaja ju dali bandziau issiaiskint skaitydama visokius forumus, bet dabar pagalvojau, prisijungt i jusu buri.... lengviau kai kazkas gyvena ta pacia tema 24/7 smile.gif

Snd antra kart buvau pas giniu... po pirmo karto paskyre Femara gert 7dienas po 2tabl. Siandien buvau antra kart (snd 8 cd), tad paziurejo kas ten kaip... Sake viskas gerai, 3 foliai auga, bet dar siek tiek per anksti..
Padare kraujo tyrimus - LH ir E2., liepe nuo rytoj darytis ovuliacijos testus ir sake ateit pirmadieni, ziuret kaip ten kas..

tai laukiu kas kaip.

Sekmes visoms ir gero derliaus !!! 4u.gif
Atsakyti
Ir labai sveikinu visas kurios pavyko 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mercuria: 26 rugsėjo 2013 - 14:16
o kelintomis ciklo dienomis gaunasi jums IUI ? As antra karta mastau kad man per anksti daro - ciklas 31-32 dienos ( aisku stimuoliuotas) , tai dare viena karta 15d. , db 14 d. suplanuota, foliu mm man nesake kazkaip nepaklausiau, bet kazkokia nuojauta kad ankstokai... nors gydytoja sake kad stim.cikle tikrai ne per anksti..
Atsakyti
Sake ateiti pirmadieni (jeigu ov. testai nebus teigaimi anksciau..) tai pirmadienis gausis 12 cd (paprastai ciklas 28-30d), sake kad paziures ir jeigu viskas ok, darysim...
Pirmadieni galesiu tiksliai viska pasakyt... Nesake jis man foliu mm ir as pati neklausiau, sake viskas ok, auga, viskas tvarkoj, 3 foliai yra, biski dar matos kad per anksti, bet iki sio momento viskas gerai klostos..

tai su didziausiu nekantrumu laukiu to pirmadienio dabar.
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2013 09 27, 08:15)
Sake ateiti pirmadieni (jeigu ov. testai nebus teigaimi anksciau..) tai pirmadienis gausis 12 cd (paprastai ciklas 28-30d), sake kad paziures ir jeigu viskas ok, darysim...
Pirmadieni galesiu tiksliai viska pasakyt... Nesake jis man foliu mm ir as pati neklausiau, sake viskas ok, auga, viskas tvarkoj, 3 foliai yra, biski dar matos kad per anksti, bet iki sio momento viskas gerai klostos..

tai su didziausiu nekantrumu laukiu to pirmadienio dabar.

Niu labai sauniai kad 3 net foliukus turi 4u.gif Pas mane tik 2 4u.gif Na bet stipruoliai bus tikiuosi smile.gif O tai apie ovitrelle dar nieko nesake? Man jau apskaiciavo susileisti kada ir IUI data ( siandien jau 10 CD man)
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 09 27, 08:56)
o kelintomis ciklo dienomis gaunasi jums IUI ? As antra karta mastau kad man per anksti  daro - ciklas 31-32 dienos ( aisku stimuoliuotas) , tai dare viena karta 15d. , db 14 d. suplanuota,  foliu mm man nesake kazkaip nepaklausiau, bet kazkokia nuojauta kad ankstokai... nors gydytoja sake kad stim.cikle tikrai ne per anksti..

Ir man toks jsusmas,kad per anksti daro. Man O vyksta 16-18,o daro tai 14,tai 15 CD. Reikes si klausima su gine aptart. Laikau kumstukus uz tavo ateinancia IUI 4u.gif
Atsakyti