QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 02, 08:21)
O kas per pozymiai jums ...? as kazkaip savo gydytojai nieko nepasakoju bet man diena pries m1m biskiuka pateplioja. bet siaip nei vidury ciklo nei daugiau dienu pries mm ir po mm tai nebuna... nu gal po buna irgi kokia dienele, bet tai 5 c.d tai atrodo kad baiginejasi tiesiog mm... Man
4 iUI vakar padare, bet siaip apie hystero nieko nesiule dar

Bet sake pas mane viskas labai gerai.. atrodo ... ir O vyksta graziai... bet jau pati pradedu dometis jei sis kartas vel nepavyks gal darytis issamesni tyrima ir pas save... aisku ir po atplovimo tik
5 mln buvo.
. A -71% B 29%..
Na pas mane mm būna visada su krešuliais, teplioja šiek tiek rusvai paskutinę mm dieną ir man kai per mm žiūrėjo kelis kartus gydytoja su echo matė kažką kas jai nepatiko mano gimdoje (įtarė esant polypą). Tai ir pasiūlė darytis histero - iš tiesų net prieš pirma IUI gydytoja suabejojo ar darom, bet aš norėjau pabandyt, o jei nepavyks tai sutarėm kad darysim histero.
Pas mane OV irgi visada natūraliai vyksta, viskas pratekama, hormonai atrodo normose, kiek jau tyrimų atlikta neskaičiuoju

vyro turtas irgi geras (kai tikrinomės turėjom 515 mln. visam ir 135 mln. 1 mililitre). Bet vis kaip nepavyksta taip nepavyksta

kažkaip nuojauta man pačiai kužda kad kažkas mano gimdoj negerai kas neleidžia įsitvirtint..

Labai linkiu tau
Saulyna, kad šis jau ketvirtas IUI būtų tas stebuklingas

Kažkaip nuojauta kužda, kad pas tave turėtų būti viskas gerai, tik tavo vyriuką reik stiprint kad daugiau spermiukų gamintųsi