Įkraunama...
Įkraunama...

IUI. Ruduo - derliaus metas.

QUOTE(Konvalia @ 2013 10 01, 08:30)
Ačiū už padrąsinimą  4u.gif Turiu dar klausimą dėl vaistų suleidimo, tik prašau nesijuokt  blush2.gif  Prieš įdūriant, reikia išleist šiek tiek vaistukų, kad oras nepakliūtų į audinius, ar ten jau viskas paruošta kaip turi būt? Kiek laiko prieš IUI tau gydytojas sakė susileist Ovitrelį? Laikom kumštukus už tavo šiandieninę IUI, kad daugiau jų neprireiktų  wub.gif

Reikia šiek tiek išleist lašiuką kad oro nebebūtų, bent jau pas mane instrukcijoj Ovitrelio taip buvo parašyta, tai taip ir padariau smile.gif O šiaip tai nėr čia ko juoktis - man tai tas vaistukų susileidimas buvo baisiausias baubas doh.gif

Visoms mergaitėms, kurios darysis IUI ar jau laukia IUI rezultatų linkiu kuo didžiausios sėkmės ir geriausių rezultatų nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 01, 09:56)
Reikia šiek tiek išleist lašiuką kad oro nebebūtų, bent jau pas mane instrukcijoj Ovitrelio taip buvo parašyta, tai taip ir padariau  smile.gif O šiaip tai nėr čia ko juoktis - man tai tas vaistukų susileidimas buvo baisiausias baubas  doh.gif

Visoms mergaitėms, kurios darysis IUI ar jau laukia IUI rezultatų linkiu kuo didžiausios sėkmės ir geriausių rezultatų  nestuke.gif

Ačiū 4u.gif
Cygnus, kokie dabar tavo tolesni žingsniai link savo stebuklėlio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2013 09 30, 14:28)
Jungiuosi i kompanija 4u.gif si menesi man nusimato pirmoji IUI procedura. O dabar geriu Letrozoli, man dar tik 3cd. blush2.gif

Šaunu, dviems bus smagiau laukti procedūros 4u.gif o aš šiandien vakare jau einu "derliaus skaičiuoti", pranešiu kiek užaugo foliukų smile.gif
Papildyta:
Papildyta:
O gal jums jūsų vyrai suleidžia vaistukus? blush2.gif
[/quote]
mane tai vyras bado lotuliukas.gif
Papildyta:
Pasirodo besiruošiančių IUI visas būrys thumbup.gif
Visos didžiausios sekmės 4u.gif
Ko kas praleidžia ciklą, linkiu kitą mėnesį atsigriebti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2013 10 01, 10:44)
Ačiū  4u.gif
Cygnus, kokie dabar tavo tolesni žingsniai link savo stebuklėlio?  smile.gif

Pas mane artimiausias žingsnelis ketvirtadienį Konvalia - darysim histeroskopiją unsure.gif žiūrėsim kas ten pas mane gimdoj daros.. blink.gif
Bijau.. bet kartu ir labai laukiu - gal pagaliau paaiškės priežastis kodėl mums nepavyksta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 01, 12:16)
Šaunu, dviems bus smagiau laukti procedūros  4u.gif o aš šiandien vakare jau einu "derliaus skaičiuoti", pranešiu kiek užaugo foliukų  smile.gif

Renalta, linkim gero rudeniško derliaus tau 4u.gif

QUOTE(Cygnus @ 2013 10 01, 12:19)
Pas mane artimiausias žingsnelis ketvirtadienį Konvalia - darysim histeroskopiją unsure.gif  žiūrėsim kas ten pas mane gimdoj daros..  blink.gif
Bijau.. bet kartu ir labai laukiu - gal pagaliau paaiškės priežastis kodėl mums nepavyksta  rolleyes.gif

Aš gydytojui pasipasakojau apie visas savo baimes ir abejones (tepliojimai, krešuliukai ir t.t.), tai pasakė, kad kol kas nenori manęs gąsdint. Jei šį kartą nepavyktų (aišku, tikiuosi, kad to nebus), irgi gręsia histeroskopiją. Cygnus, tu darysies valstybinėje ar privačioje klinikoje, labai greit tau suorganizavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Konvalia: 01 spalio 2013 - 15:31
Sveikos mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kaip smagu, kad pagyvejo temute bigsmile.gif ir tiek daug Jusu gyvenanciu tuo paciu!

As su savo 3 foliukais laukiu O, kuri turetu jau but ryt ir begsiu daryt IUI.

snd 13 cd.

Visoms linkiu tik nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2013 10 01, 15:30)
Renalta, linkim gero rudeniško derliaus tau  4u.gif 
Aš gydytojui pasipasakojau apie visas savo baimes ir abejones (tepliojimai, krešuliukai ir t.t.), tai pasakė, kad kol kas nenori manęs gąsdint. Jei šį kartą nepavyktų (aišku, tikiuosi, kad to nebus), irgi gręsia histeroskopiją. Cygnus, tu darysies valstybinėje ar privačioje klinikoje, labai greit tau suorganizavo  smile.gif

Darysiuos valstybinėj - mano pati gydytoja kur lankaus privačiai operaciją atliks, tai jinai pati ir užregistravo mane taip greit rolleyes.gif
Na aš labai laukau kumštukus už tave, kad tau pavyktų šį kartą ir nereikėtų jokių histeroskopijų console.gif na bet jei kartais nepavyktų manau tikrai neverta gaišt laiko ir eikvot pinigų su IUI - reik pirmiau išsitirt nuodugniai. Juo labiau kad tavo nupasakoti požymiai labai panašūs kaip mano.. unsure.gif na parašysiu kaip man seksis ketvirtadienį ir ką atras - tikiuosi viskas bus gerai.. unsure.gif
Atsakyti
Mano derlius- 1 tinkamo dydzio (21) folikulas desineje kiausideje smile.gif kaireje kiausideje taip pat yra folikulas, bet nepakankamo dydzio, gleivine tinkamo storio, todel siandien 24 val. turiu susileisti Ovitreli ir ketvirtadieni paskirta IUI .Taip laukiu ketvirtadienio lotuliukas.gif gydytoja apziurinedama foliuka pasake, kad jis susideda isdvieju, ar tai reiskia, kad yra didele tikimybe dvyniu g.gif ar as cia ko nesupratau?pasidomejau ar tai blogai ji pasake, kad ne smile.gif gal kuriai nors taip buvo?
Atsakyti
Bebaimis MB šiandien man suleido ovitreli thumbup.gif
Cygnus, Renalta, rytoj mūsų laukia didžiuliai darbai, visoms mums sėkmės ir lauksime gerų žinių 4u.gif
Mane apžiūrėjo šeštadienį, dešinėj kiaušidėj 2 tinkami folikulai, kairėj vienas mažiukas, turbūt netinkamas bus. Dėl tokio dvigubo folikulio nieko nesu girdėjus g.gif Kai paklausiau, geriau 2 folikulai ar vienas, tai tada gydytojas pasakė, kad su dviem didesnė tikimybė dvynukų susilaukti smile.gif
Renalta, kelintą valandą tau darys IUI, kad susileidai 24?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Konvalia: 02 spalio 2013 - 07:12
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 01, 20:28)
Darysiuos valstybinėj - mano pati gydytoja kur lankaus privačiai operaciją atliks, tai jinai pati ir užregistravo mane taip greit  rolleyes.gif
Na aš labai laukau kumštukus už tave, kad tau pavyktų šį kartą ir nereikėtų jokių histeroskopijų  console.gif na bet jei kartais nepavyktų manau tikrai neverta gaišt laiko ir eikvot pinigų su IUI - reik pirmiau išsitirt nuodugniai. Juo labiau kad tavo nupasakoti požymiai labai panašūs kaip mano..  unsure.gif na parašysiu kaip man seksis ketvirtadienį ir ką atras - tikiuosi viskas bus gerai..  unsure.gif

O kas per pozymiai jums ...? as kazkaip savo gydytojai nieko nepasakoju bet man diena pries m1m biskiuka pateplioja. bet siaip nei vidury ciklo nei daugiau dienu pries mm ir po mm tai nebuna... nu gal po buna irgi kokia dienele, bet tai 5 c.d tai atrodo kad baiginejasi tiesiog mm... Man 4 iUI vakar padare, bet siaip apie hystero nieko nesiule dar g.gif Bet sake pas mane viskas labai gerai.. atrodo ... ir O vyksta graziai... bet jau pati pradedu dometis jei sis kartas vel nepavyks gal darytis issamesni tyrima ir pas save... aisku ir po atplovimo tik 5 mln buvo.. A -71% B 29%..
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 02, 08:21)
O kas per pozymiai jums ...? as kazkaip savo gydytojai nieko nepasakoju bet man  diena pries m1m biskiuka pateplioja. bet siaip nei vidury ciklo nei daugiau dienu pries mm ir po mm tai nebuna... nu gal po buna irgi kokia dienele, bet tai 5 c.d tai atrodo kad baiginejasi tiesiog mm... Man 4 iUI vakar padare, bet siaip apie hystero nieko nesiule dar  g.gif  Bet sake pas mane viskas labai gerai.. atrodo ...  ir O vyksta graziai... bet jau pati pradedu dometis jei sis kartas vel nepavyks gal darytis issamesni tyrima ir pas save... aisku ir po atplovimo tik 5 mln buvo.. A -71% B 29%..

Na pas mane mm būna visada su krešuliais, teplioja šiek tiek rusvai paskutinę mm dieną ir man kai per mm žiūrėjo kelis kartus gydytoja su echo matė kažką kas jai nepatiko mano gimdoje (įtarė esant polypą). Tai ir pasiūlė darytis histero - iš tiesų net prieš pirma IUI gydytoja suabejojo ar darom, bet aš norėjau pabandyt, o jei nepavyks tai sutarėm kad darysim histero. unsure.gif
Pas mane OV irgi visada natūraliai vyksta, viskas pratekama, hormonai atrodo normose, kiek jau tyrimų atlikta neskaičiuoju doh.gif vyro turtas irgi geras (kai tikrinomės turėjom 515 mln. visam ir 135 mln. 1 mililitre). Bet vis kaip nepavyksta taip nepavyksta verysad.gif kažkaip nuojauta man pačiai kužda kad kažkas mano gimdoj negerai kas neleidžia įsitvirtint.. unsure.gif
Labai linkiu tau Saulyna, kad šis jau ketvirtas IUI būtų tas stebuklingas nestuke.gif Kažkaip nuojauta kužda, kad pas tave turėtų būti viskas gerai, tik tavo vyriuką reik stiprint kad daugiau spermiukų gamintųsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cygnus: 02 spalio 2013 - 08:43
QUOTE(Konvalia @ 2013 10 02, 07:11)
Bebaimis MB šiandien man suleido ovitreli  thumbup.gif
Cygnus, Renalta, rytoj mūsų laukia didžiuliai darbai, visoms mums sėkmės ir lauksime gerų žinių  4u.gif
Mane apžiūrėjo šeštadienį, dešinėj kiaušidėj 2 tinkami folikulai, kairėj vienas mažiukas, turbūt netinkamas bus. Dėl tokio dvigubo folikulio nieko nesu girdėjus  g.gif  Kai paklausiau, geriau 2 folikulai ar vienas, tai tada gydytojas pasakė, kad su dviem didesnė tikimybė dvynukų susilaukti  smile.gif
Renalta, kelintą valandą tau darys IUI, kad susileidai 24?

IUI numatyta ketvirtadieni 13,40 val, iseina 37,40 min.po vaistuku suleidimo.
Esu skaiciusi, kad po vaistu O ivyksta per 36 val.As nelabai suprantu ar darant IUI geriau kai O jau buna ivykusi ar dar ne ? g.gif
Atsakyti