Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji ir rudenėjantys Eigulių namai

QUOTE(elwa @ 2013 09 13, 14:02)
* O gleivinei?  g.gif

Gerkle ne gleivine? biggrin.gif
Vandenukas ir per ja nuteka smile.gif Druska esanti juros vandenukye veikia priesuzdegimiskai, mazina paburkima.
Nors tiesa pasakius, baigiu apie tai, vistiek Jus visos geriau viska ismanot, ka cia man pasakot mirksiukas.gif smile.gif
QUOTE(Furtado @ 2013 09 14, 09:49)
* kaip dabar džiaugiuos tom 2 dienom biggrin.gif
** Senstu... wub.gif

* drinks_cheers.gif , o jo, as taip po budejimo grizus krykstauju, kad turesiu beveik 3 laisvas thumbup.gif
**Nu jau, dar pati jaunyste mirksiukas.gif Tai ka man sneket lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2013 09 14, 08:49)
Bet tiem kas švenčia tai gerai, kad pašalinių nėra....

aha,kai nori užeiti vaiką palikti ,o ten vis gimtadieniai,tai erzina...bet,o ,tačiau...kai pats šventi ,tai tikrai smagiau kai nėra pašalinių drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2013 09 14, 11:25)
Kepu du pyragus kartu,tešlosper daug padariau,tai vienas normalus,kitas liliputas lotuliukas.gif

Kokį kepi? Sunervavai dabar su tuo pyragu, seilėtekis prasidėjo...Noriu "Draugystės", gal didžkį siųst į pardą su sąrašiuku ir eit irgi prasikept savaitgaliui g.gif

QUOTE(GAUBE @ 2013 09 14, 11:26)
Nu jau, dar pati jaunyste mirksiukas.gif Tai ka man sneket lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu nesijaučiu 18 -ikinė jau.... Bet pasent irgi nenoriu dar biggrin.gif
QUOTE(mamiux @ 2013 09 14, 11:27)
aha,kai nori užeiti vaiką palikti ,o ten vis gimtadieniai,tai erzina...bet,o ,tačiau...kai pats šventi ,tai tikrai smagiau kai nėra pašalinių  drinks_cheers.gif

Nu galėtų paspręst tą klausimą, kokį atskirt kambariuką gimtadieniams pavyzdžiui....Nematėt kiek valanda?
Atsakyti
Furtado-mano merga pradejo vaiksciot pas liet. korepetitore, nes bijo egzaminu. 40 lt. uz 2 akad.val.-brangu ar ne? g.gif
Na, kol kas aciu D...tik vienos reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 09 14, 11:35)
Furtado-mano merga pradejo vaiksciot pas liet. korepetitore, nes bijo egzaminu. 40 lt. uz 2 akad.val.-brangu ar ne? g.gif
Na, kol kas aciu D...tik vienos reikia biggrin.gif

Normaliai žinok, net į pigesnę pusę tokia suma mirksiukas.gif Pagal valandų skaičių ir pagal tai, jog tai yra lietuvių kalba. Pas mus Kaune labai panašiai yra apmokama lietuvių ir anglų kalbos. Paskui matematika kitaip. Paskui jau fizika, chemija ir biologija dar kitaip. O ji tiesa individualiai dirba su ja ar keli vaikai yra? Ir ji dieba tik 1 akademinę valandą kaip supratau? Joms užtenka išsiaiškinti per 1.30min viską tą dieną? Nes man kaip prie tikslesnių mokslų tokio laiko būna kartais mažoka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Furtado: 14 rugsėjo 2013 - 11:45
QUOTE(Furtado @ 2013 09 14, 12:43)
O ji tiesa individualiai dirba su ja ar keli vaikai yra? Ir ji dieba tik 1 akademinę valandą kaip supratau? Joms užtenka išsiaiškinti per 1.30min viską tą dieną? Nes man kaip prie tikslesnių mokslų tokio laiko būna kartais mažoka

Jurciukoniene (Kamiles lituaniste) ja rekomendavo. Dirba su ja individualiai, 2 val., kol kas uztenka. Nu nera jai visai blogai, gal del to g.gif
Ai, jei reikes 2 kartu i sav., eis 2 smile.gif
Buvo MB pas malinaa, issiparduoda viska ta kavine, partyse kruva vaisiu, pyragu uz 10 lt. blink.gif (viskam 80%). Cia prie siaures ziedo, prie aiskteles.
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 09 14, 11:54)
Jurciukoniene (Kamiles lituaniste) ja rekomendavo. Dirba su ja individualiai, 2 val., kol kas uztenka. Nu nera jai visai blogai, gal del to g.gif
Ai, jei reikes 2 kartu i sav., eis 2 smile.gif
Buvo MB pas malinaa, issiparduoda viska ta kavine, partyse kruva vaisiu, pyragu uz 10 lt. blink.gif (viskam 80%). Cia prie siaures ziedo, prie aiskteles.

Nu tai tikrai normaliai tokia kaina žinok
Kad ten būna akcijos, mano viena giminaitė pasakojo, mišrainėm vakarais, pyragams būdavo. Ir sakė lb skanu. Tik aš ten nei kaarto nebuvau ir net neįsivaizduoju kas ten dar yra
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 09 14, 12:26)
Gerkle ne gleivine? biggrin.gif
Vandenukas ir per ja nuteka smile.gif Druska esanti juros vandenukye veikia priesuzdegimiskai, mazina paburkima.
Nors tiesa pasakius, baigiu apie tai, vistiek Jus visos geriau viska ismanot, ka cia man pasakot mirksiukas.gif  smile.gif

niu ko tu cia dabar taip 4u.gif Todel taves ir klausiu kadangi Tu ismanai mirksiukas.gif Man atrodo, kad pastoviai purskiant nosi gal nera gerai, nes dirginasi, ta srove gana smarki g.gif ir anotacijoj raso 3xkart dienoj, todel ir uzklausiau taves, kad nuomone suzinot ir tiek... unsure.gif Aciu kad atsakei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 09 14, 11:54)

viskas? blink.gif Užsidaro? blink.gif netoli mūsų,bet nebuvau niekad blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2013 09 14, 13:30)
viskas? blink.gif Užsidaro? blink.gif netoli mūsų,bet nebuvau niekad blush2.gif

Uzsidaro, viska isparduoda. Pyragu svieziu ir su 80 % papirko (Malinna dirba, tai pasake ka imt, ko neimt)
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 09 14, 12:34)
Uzsidaro, viska isparduoda. Pyragu svieziu ir su 80 % papirko (Malinna dirba, tai pasake ka imt, ko neimt)

aga,žinau kad dirba ji ten g.gif

Atsakyti
Reiktų gal palėkt vakare iki ten, jei dar liks man ko biggrin.gif O iki kelių ten dirba? Žmonių jaučiu bus nemažai
Atsakyti