Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XV

Apklausa: Kiek km per savaitę nubėgate? (75 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Amarcord @ 2013 09 12, 00:07)
http://www.runningsh...ulus-14-review/

"Normally I take a size 10 1/2…needed to buy a size 12 for the Gel-Cumulus 14"

200 m mažoka tikrai  doh.gif

AstaM, labai gražūs  wub.gif

Dėkui. Buvau pasiskaičius tik pagrindinį review, į komentatorius kažkaip neatkreipiau dėmesio. įdomu, kokios firmos batams tas "normaly" taikomas... nes asics apskritai visi modeliai yra sumažinti. pvz. mano merrelliai 44,5m, asics 45 -46, adidas tinka 44 dydis.
Hmm.... pasisakičius komentatorių komentarus labai jau prieštaringi - vieni baisiai džiaugiasi, kiti baisiai pyksta. Pykstančių daugiau ir dažniausiai pyksta dėl to, kad susiaurintas priekis ir per kieti... Vat ir apsispręsk žmogau...
Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2013 09 12, 10:20)
Bėgu mokyklos stadione (imu pesimistinį variantą, kad jo ilgis 250 m, nors vis kyla įtarimas, kad jis mažiausiai 350 m).

Per maps.lt galima išmatuoti.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2013 09 12, 12:10)
Per maps.lt galima išmatuoti.

kad tik nebūtų kaip man su endomondo - rodo 10m altitudžių skirtumą stadione laugh.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Ačiū 4u.gif Išmatavau. Rodo 371 m, bet ta mano apibrėžta linija kampuota, tai tebunie 350 m., nes paprastai stadionai buna 250 m, 350m, ir 500 m (jei neklystu) Super!!!! Vadinasi nubėgu daugiau nei 1,5 km, o per savaite gaunas daugiau nei 5 km. bigsmile.gif Valio!!!! thumbup.gif biggrin.gif
Ir dar plius gaunas, kokia aš sustiprėjus palyginus su bėgimais prieš 3-4 metus, nes anas stadionas tikrai buvo mažesnis, t.y. 250 m. Manau daugiausia įtakos turbūt turėjo ėjimas pėstute į darbą, į vieną pusę 30 minučių. Ištvermė padidėjus kaip reikiant. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristute97: 12 rugsėjo 2013 - 11:54
QUOTE(AstaM @ 2013 09 12, 10:24)
Jaučiuosi kaip per Kalėdas! Šiandien gavau savo ASICS GEL-DS Trainer 18!

koks grožis wub.gif
aš vakar savo adidas gavau, tai laukiu nesulaukiu kada galėsiu išbandyti thumbup.gif

QUOTE(Kristute97 @ 2013 09 12, 12:51)
bigsmile.gif  Ačiū  4u.gif  Išmatavau. Rodo 371 m, bet ta mano apibrėžta linija kampuota, tai tebunie 350 m., nes paprastai stadionai buna 250 m, 350m, ir 500 m (jei neklystu) Super!!!! Vadinasi nubėgu daugiau nei 1,5 km, o per savaite gaunas daugiau nei 5 km.  bigsmile.gif Valio!!!!  thumbup.gif  biggrin.gif
Ir dar plius gaunas, kokia aš sustiprėjus palyginus su bėgimais prieš 3-4 metus, nes anas stadionas tikrai buvo mažesnis, t.y. 250 m. Manau daugiausia įtakos turbūt turėjo ėjimas pėstute į darbą, į vieną pusę 30 minučių. Ištvermė padidėjus kaip reikiant.  thumbup.gif

super thumbup.gif šaunuolė thumbup.gif kaip aš sakau, jau geriau nors kiek bėgti, negu visai nebėgti, tad pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš irgi pasidžiaugsiu, kad vakar bėgau+ėjau 4,5 km gana nesunkiai, sugaišau 33 min, ech, būčiau norėjusi pasiekti tokį lygį, kad tą VM 4,2 km trasą įveikčiau be ėjimų, bet tiek to pirmam kartui... Svarbu dalyvauti smile.gif . Pasakiau sau, kad jei įveiksiu trasą per 30 min, tai džiaugsiuos, o jei per 25 min - dar labiau džiaugsiuos smile.gif . Gal pliusų duos adrenalinas ir poilsis nuo bėgiojimo šeštadienį, bet nelabai man patinka dienos metas - 14:30, na, bet čia jau nepasirinksi smile.gif .

Mano GPS vakar mane pamalonino, tai Endomondo viską tiksliai išmatavo smile.gif. Bet matau, kad greitai reikės apie naujas trasas galvoti, nes vos ne visą rajoną apibėgu per 35 min... Na, bent jau tas dalis, kur eismas ramesnis biggrin.gif .

Numeriuką VM planuoju rytoj pasiimti ax.gif .

Ai, tiesa, dar Facebook'e pamačiau, kad mano mokyklos laikų meilė ruošiasi nubėgti 21 km, tai susinervinau doh.gif . Užpavydėjau, kad jis toks treniruotas... Iš to pykčio užsibrėžiau kažkaip išlaikyti pastovias bėgimo treniruotes ir kitais metais nubėgti bent jau 10 km rolleyes.gif .

QUOTE(aina1979 @ 2013 09 12, 09:08)
Kaip ir kur būtų galima atlikti kokius tai tyrimus, kurie nustatytų ar širdis pakeltų maratoną blush2.gif Noriu jį įveikti, bet kažkaip nedrąsu blush2.gif Man būna durimas širdies plote karts nuo karto, tai kažkaip g.gif nežinau.
Žinau, kad yra atliekamas toks dalykas, kaip fizinio krūvio testas. Galima pasikonsultuoti su kardiologu ir pasitarti, ar tavo širdies būklė leidžia bėgioti, ir galima paprašyti, kad padarytų tą testą, tik čia reikalinga tam tikra įranga, esanti ne bet kokioj gydymo įstaigoj (žinau, kad yra Santariškėse, Baltijos Amerikos klinikoj - į Santariškes galima paprašyti siuntimo ir tikriausiai būtų nemokamai mirksiukas.gif ).

QUOTE(Kristute97 @ 2013 09 12, 10:20)
Kaip desertas po kiekvieno bėgimo būna lipimas namo laiptais į 10 aukštą. 
Labai gerai pažįstamas desertas thumbup.gif . Tik aš lipu į 7 aukštą - šiek tiek žemiau smile.gif . Iš pradžių nulipu iš 7-to, o po pasibėgiojimo lipu atgal... Aišku, geriau būtų atvirkščiai rolleyes.gif .
Papildyta:
AstaM, labai faini batai thumbup.gif . Tokios gražios spalvos, kad jau vien batų išvaizda turėtų kelti bėgant smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitkresle: 12 rugsėjo 2013 - 13:23
QUOTE(Deire @ 2013 09 12, 13:12)
super  thumbup.gif šaunuolė thumbup.gif kaip aš sakau, jau geriau nors kiek bėgti, negu visai nebėgti, tad pirmyn  thumbup.gif

Man tai iš tikrųjų yra didelis pasiekimas. Aš vis nesiryždavau pradėti, vis gėdindavausi, kad bėgsiu lėtai, kad padusiu, kad į mane visi žiūrės, kritikuos, komentuos. Bet vienas draugas pasakė, kad per savo gyvenimą suprato, kad jei nori būti sėkmingas ir pasiekti savo tikslų, turi pamiršti tokius žodžius ir mintis kaip: aš bijau, jaučiuosi nesmagiai, man gėda ir panašiai. Šis patarimas man labai padėjo. Iš tiesų, jei visko bijosime, tai taip ir prabėgs mūsų gyvenimas tarp keturių sienų, žiūrint kaip kiti mėgaujasi gyvenimu.
Atsakyti
QUOTE(Bitkresle @ 2013 09 12, 13:24)
Ai, tiesa, dar Facebook'e pamačiau, kad mano mokyklos laikų meilė ruošiasi nubėgti 21 km, tai susinervinau doh.gif . Užpavydėjau, kad jis toks treniruotas... Iš to pykčio užsibrėžiau kažkaip išlaikyti pastovias bėgimo treniruotes ir kitais metais nubėgti bent jau 10 km rolleyes.gif .

O nenori pavasarį 10, o rudenį 21? smile.gif
QUOTE(Kristute97 @ 2013 09 12, 13:24)
Man tai iš tikrųjų yra didelis pasiekimas. Aš vis nesiryždavau pradėti, vis gėdindavausi, kad bėgsiu lėtai, kad padusiu, kad į mane visi žiūrės, kritikuos, komentuos. Bet vienas draugas pasakė, kad per savo gyvenimą suprato, kad jei nori būti sėkmingas ir pasiekti savo tikslų, turi pamiršti tokius žodžius ir mintis kaip: aš bijau, jaučiuosi nesmagiai, man gėda ir panašiai. Šis patarimas man labai padėjo. Iš tiesų, jei visko bijosime, tai taip ir prabėgs mūsų gyvenimas tarp keturių sienų, žiūrint kaip kiti mėgaujasi gyvenimu.

Šaunuolė! Labai teisingai draugas patarė ir kaip gera išdrįsus, ar ne? smile.gif

Mano antra pusė, matau, kad nori pradėti bėgioti su manim, bet nesiryžta. Paskutinis argumentas "kodėl ne" buvo "neturiu batų". Tai kad, sakau, tavo sportbačiai iš pažiūros tinkami bėgimui. Išsitraukėm dėžę, žiūrim akurat - trail bėgimo batai ten lotuliukas.gif Kai pirko, nesigilino, nes tiesiog reikėjo kedų. Tai kaip ir nebėra priežasčių nebėgti rolleyes.gif
Klastingas tas gyvenimas. Imi ir randi spintoj bėgimo batus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 12 rugsėjo 2013 - 13:36
QUOTE(AstaM @ 2013 09 12, 10:24)
Jaučiuosi kaip per Kalėdas! Šiandien gavau savo ASICS GEL-DS Trainer 18!

labai labai gražūs, gal išduosit paslaptį kur pirkot, kaip tik dairausi bėgiojimui kedukų, jūsiškius iškart įsimylėjau, einu ieškot daugiau info apie juos.
Atsakyti
Ačiū už komplimentus, man jie irgi tobulai gražūs.
Netikėtai užsuko klientas, o aš su dalykine suknele ir kedais. Buvo abiems juoko. biggrin.gif

QUOTE(jolka1224 @ 2013 09 12, 15:26)
labai labai gražūs, gal išduosit paslaptį kur pirkot, kaip tik dairausi bėgiojimui kedukų, jūsiškius iškart įsimylėjau, einu ieškot daugiau info apie juos.

Pirkau čia: http://shop.nordstro...gin=shoppingbag

Turiu parduoti US7,5 dydžio, kuris mano nuomone tiktų EU38 dydžiui. Aš su savo 37-37,5 dydžio koja pasilikau US7. Jei ką domina - rašyki PM.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 09 12, 13:35)
O nenori pavasarį 10, o rudenį 21? smile.gif
Oi, čia tai būtų super gerai, bet žiemą su trumpom dienom ir ilgom naktim gali būti sudėtinga rasti laiko bėgioti (dabar tai vakarais po darbo neretai bėgioju, apie 22 val., bet bijau, kad žiemą bus kiek gūdu tokiu laiku bėgioti). O koks bėgimas nusimato pavasarį? ax.gif Dabar yra motyvacija VM stengtis, reikia kitas motyvacijas rasti ateičiai smile.gif .
Atsakyti
Nubegau savo pirma pusmaratoni siandien thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Taigi jau dabar galesiu siek tiek atsipusti, metu planas iveiktas ax.gif
Visoms siekiancioms tikslu - JUS GALIT! bigsmile.gif
Atsakyti