Sveikos,
aš irgi pasidžiaugsiu, kad vakar bėgau+ėjau 4,5 km gana nesunkiai, sugaišau 33 min, ech, būčiau norėjusi pasiekti tokį lygį, kad tą VM 4,2 km trasą įveikčiau be ėjimų, bet tiek to pirmam kartui... Svarbu dalyvauti

. Pasakiau sau, kad jei įveiksiu trasą per 30 min, tai džiaugsiuos, o jei per 25 min - dar labiau džiaugsiuos

. Gal pliusų duos adrenalinas ir poilsis nuo bėgiojimo šeštadienį, bet nelabai man patinka dienos metas - 14:30, na, bet čia jau nepasirinksi

.
Mano GPS vakar mane pamalonino, tai Endomondo viską tiksliai išmatavo

. Bet matau, kad greitai reikės apie naujas trasas galvoti, nes vos ne visą rajoną apibėgu per 35 min... Na, bent jau tas dalis, kur eismas ramesnis

.
Numeriuką VM planuoju rytoj pasiimti

.
Ai, tiesa, dar Facebook'e pamačiau, kad mano mokyklos laikų meilė ruošiasi nubėgti 21 km, tai susinervinau

. Užpavydėjau, kad jis toks treniruotas... Iš to pykčio užsibrėžiau kažkaip išlaikyti pastovias bėgimo treniruotes ir kitais metais nubėgti bent jau 10 km

.
QUOTE(aina1979 @ 2013 09 12, 09:08)
Kaip ir kur būtų galima atlikti kokius tai tyrimus, kurie nustatytų ar širdis pakeltų maratoną

Noriu jį įveikti, bet kažkaip nedrąsu

Man būna durimas širdies plote karts nuo karto, tai kažkaip

nežinau.
Žinau, kad yra atliekamas toks dalykas, kaip fizinio krūvio testas. Galima pasikonsultuoti su kardiologu ir pasitarti, ar tavo širdies būklė leidžia bėgioti, ir galima paprašyti, kad padarytų tą testą, tik čia reikalinga tam tikra įranga, esanti ne bet kokioj gydymo įstaigoj (žinau, kad yra Santariškėse, Baltijos Amerikos klinikoj - į Santariškes galima paprašyti siuntimo ir tikriausiai būtų nemokamai

).
QUOTE(Kristute97 @ 2013 09 12, 10:20)
Kaip desertas po kiekvieno bėgimo būna lipimas namo laiptais į 10 aukštą.
Labai gerai pažįstamas desertas

. Tik aš lipu į 7 aukštą - šiek tiek žemiau

. Iš pradžių nulipu iš 7-to, o po pasibėgiojimo lipu atgal... Aišku, geriau būtų atvirkščiai

.
Papildyta:
AstaM, labai faini batai

. Tokios gražios spalvos, kad jau vien batų išvaizda turėtų kelti bėgant

.