kaip čia paskutiniu metu daug skausmų? aš irgi prie tokių prisidedu
paskutinius kartus bėgant apie 8km atsiranda skausmas, tik nežinau pati kur tiksliai (kažkur tarp blauzdos ir kelio) ir tada dar kokią dieną tą skausmą jaučiu, ypatingai lipant žemyn laiptais
vakar jau tą skausmą pajutau apie 4km.
kadangi išbėgimai dabar labai reti (vos 1 kartas per savaitę), tai kažkaip iki kito karto pamirštu ir nesiimu jokių priemonių, tik nežinau ar gerai darau
Sveiki
Norėčiau ir aš prisijungti prie bėgikų. Bėgioju apie mėnesį gal kiek daugiau, vasaros pradžioje taip pat kartais išbėgdavau. Dalyvavau VM 4,2km distancijoje, negaliu pasakyti, jog buvo lengva, bet jausmas buvo geras. Taip pat dalyvausiu bėgime su Balčiūnaite,bėgsiu 5km. Norėčiau pabandyti nubėgti per 25min. Paprastai bėgant nepavyksta, bet per varžybas atsiranda daugiau jėgų
Manau, 10km dar nepasiruošus bėgti. Kol kas bėgioju 4-7km. 3-4k./sav. Bet per kita VM galvoju bandyti 10km. Viskas po truputi
Praėjusiais metais taip pat bėgiojau, apie mėnesį kol nepajutau baisaus skausmo čiurnoje. Jis tęsėsi iki mėnesio, bet tik šiemet supratau priežastį, daugiau pasidomėjus apie bėgimą, jog kalta buvo avalynė. Bėgiojau su laisvalaikio bateliais. Dabar bėgioju su bėgimo batais ir jokių skausmų nebėra. Bėgioju vakarais, bandau suspėti kol šviesu ir savaitgaliais. Labai šaunu, jog yra bėgančių pilną maratoną. Maniau jį gali įveikti tik profesionalai
Norėčiau ir aš prisijungti prie bėgikų. Bėgioju apie mėnesį gal kiek daugiau, vasaros pradžioje taip pat kartais išbėgdavau. Dalyvavau VM 4,2km distancijoje, negaliu pasakyti, jog buvo lengva, bet jausmas buvo geras. Taip pat dalyvausiu bėgime su Balčiūnaite,bėgsiu 5km. Norėčiau pabandyti nubėgti per 25min. Paprastai bėgant nepavyksta, bet per varžybas atsiranda daugiau jėgų
QUOTE(Amarcord @ 2013 10 13, 18:01)
ačiū
QUOTE(vyty @ 2013 10 13, 18:08)
man atrodo visi jų vienaip ar kitaip vengiam ir nemėgstam
bandysiu tempimo pratimų daugiau, nebėgsiu kurį laiką, jei nepadės, teks kreiptis į gydytojus.
QUOTE(Oceanica @ 2013 10 14, 15:23)
Sveika prisijungus
Aš irgi bėgsiu bėgime su Balčiūnaite. Nors negaliu pasakyt, kad treniruotes būčiau apleidus, bet va kovinė dvasia mane apleido - nebūčiau anksčiau užsiregistravus, turbūt nebėgčiau.
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2013 10 14, 09:50)
Man buvo uždegimas, bet man įdomios pačios uždegimo priežastis? Krūvis per didelis? Ne tokie tempimo pratimai kas? 
Mano atveju uždegimų priežastis visada buvo aiški - per daug ir per greitai. Toks turbūt jau esu - neturiu saiko. Jei, kažkam jaučiu aistrą, tai visada stačia galva. Dabar uždegimai jau vis retesni atvejai būna (kad neprisikalbėčiau reikėtų pabelsti tris kartus į medį gal, ar nusispjauti per petį
Mano nuomonė - jei norit išvengti uždegimų - viską reikia daryti labai palengva. Jei manote, kad jau galite daugiau - vis tiek dar palaukite. Visur juk suspėsite. Ne paskutiniai dar metai. Man taip neišeina. Bet tikiu, kad jei taip daryčiau - neturėčiau traumų. Iš kitos pusės - bėgimas be iššūkių taptų nuobodus. Bent jau man (pats tai esu įsitikinęs, kad niekad taip nebus - bėgsiu kol kojos leis, arba kol...
QUOTE(Oceanica @ 2013 10 14, 16:23)
Sveiki
Norėčiau ir aš prisijungti prie bėgikų. Bėgioju apie mėnesį gal kiek daugiau, vasaros pradžioje taip pat kartais išbėgdavau. Dalyvavau VM 4,2km distancijoje, negaliu pasakyti, jog buvo lengva, bet jausmas buvo geras. Taip pat dalyvausiu bėgime su Balčiūnaite,bėgsiu 5km. Norėčiau pabandyti nubėgti per 25min.
Norėčiau ir aš prisijungti prie bėgikų. Bėgioju apie mėnesį gal kiek daugiau, vasaros pradžioje taip pat kartais išbėgdavau. Dalyvavau VM 4,2km distancijoje, negaliu pasakyti, jog buvo lengva, bet jausmas buvo geras. Taip pat dalyvausiu bėgime su Balčiūnaite,bėgsiu 5km. Norėčiau pabandyti nubėgti per 25min.
Šaunu, kad prisijungėte. Ir iškart turite iššūkių. Sėkmės bėgime su Balčiūnaite. Patarčiau pradžioj nepersistengti. Bet turbūt nelabai galiu patarinėti. Pats turbūt dažnai persistengiu.
QUOTE(liusė @ 2013 10 14, 22:42)
bet va kovinė dvasia mane apleido - nebūčiau anksčiau užsiregistravus, turbūt nebėgčiau.
Jei nėra kovinės dvasios - pailsėkite. Bėgimas neturėtų būti kančia mano manymu. Kovinė dvasia pavasarį pas daugelį iš naujo gimsta. Anksčiau ar vėliau ji atsiras. Jei ne bėgime, tai kažkur kitur turbūt
@liusė Tikiuosi, kad kovinė dvasia atsiras dar prieš pavasarį. Esate kieta bėgikė
vyty, dėkoju už patarimą, bet man taip pat sunku nepersistegti, o kartais net pernelyg gerai įvertinu savo jėgas
liusė, gal kaip tik bėgime vėl aplankys kovinė dvasia. Visas renginys ir žmonės labai teigiamai nuteikia, bent jau mane
liusė, gal kaip tik bėgime vėl aplankys kovinė dvasia. Visas renginys ir žmonės labai teigiamai nuteikia, bent jau mane
QUOTE(vyty @ 2013 10 16, 20:58)
Jei nėra kovinės dvasios - pailsėkite. Bėgimas neturėtų būti kančia mano manymu. Kovinė dvasia pavasarį pas daugelį iš naujo gimsta. Anksčiau ar vėliau ji atsiras. Jei ne bėgime, tai kažkur kitur turbūt 
Tai bėgioti man vis dar norisi, tik varžytis nelabai, vasarą prieš artėjančius bėgimus būdavau entuziastingiau nusiteikus. Bet negaliu leist savo sumokėtiems 30 Lt nuplaukt ir bėgsiu šeštadienį
QUOTE(Oceanica @ 2013 10 17, 00:24)
vyty, dėkoju už patarimą, bet man taip pat sunku nepersistegti, o kartais net pernelyg gerai įvertinu savo jėgas 
Na aš galiu tik patarti kaip geriau. Jums spręsti kaip elgtis - protingai ar kaip aš elgiausi
Ir man daug kas patarinėjo
Sėkmės ateinančiose varžybose. Tikiuosi pasidalinsite įspūdžiais.
QUOTE(liusė @ 2013 10 17, 11:53)
Tai bėgioti man vis dar norisi, tik varžytis nelabai
Vadinasi netaip supratau. Šaunu tada.
Man irgi nėra noro varžytis su kitais. Šiais metais VM buvo mano pirmosiosios "oficialios" varžybos.
QUOTE(vyty @ 2013 10 16, 19:58)
Man irgi dingo ta kovine dvasia begioti lauke ant ziemos . Pavasary manau vel begsiu lauke , nes jauciau dideli malonuma
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 10 18, 22:54)
Man irgi dingo ta kovine dvasia begioti lauke ant ziemos . Pavasary manau vel begsiu lauke , nes jauciau dideli malonuma
Dbr kai pliaupia istisi lietus ir staigiai temsta aistros nebejauciu begimui lauke
Tad persikeliau i sporto sale , saltajam sezomui 
Lauke ar ne - vistiek bėgate (ar bent jau kažką darote toje salėje
Aš tai gal irgi bėgčiau salėje, bet tai man kančia. Turėčiau prisiversti. O to negaliu padaryti - silpnas esu
Ką tik pasižiūrėjau dar vieną filmuką apie bėgimą Run for your life. Apie NY City maratoną, apie žmogų kuris buvo šio renginio iniciatorius, organizatorius. Neblogas, bet būna ir geresnių.