Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XV

Apklausa: Kiek km per savaitę nubėgate? (75 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
įspirkit man kas nors verysad.gif nebėgiojau jau gėda sakyti kiek, prisiverčiu ant bėgtakio po 3-4-5 km (daugiau neturiu kantrybės), bet tai juk baika. nžn kas man atsitiko, tokia ilga kryyyyzė mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 11 14, 09:31)
įspirkit man kas nors  verysad.gif 

Prašau: kai mes kitais metais VM bėgsim maratonus, tu galėsi 4,2 km bėgt tongue.gif lotuliukas.gif

Išties tai įsivaizduoju, kad sunku tokiu metu, kai tamsu ir nyku, padarius pertrauką įsisukt vėl.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 11 14, 09:31)
įspirkit man kas nors  verysad.gif  nebėgiojau jau gėda sakyti kiek, prisiverčiu ant bėgtakio po 3-4-5 km (daugiau neturiu kantrybės), bet tai juk baika. nžn kas man atsitiko, tokia ilga kryyyyzė mastau.gif

Tiesiog savaitgalį prisiversk išsiridenti į trasą wink.gif

Kokia įdomi serija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 11 13, 16:00)

Kaip vyksta treniruotė ir kaip sekasi? smile.gif Aš irgi lankau plaukimo pamokas.

ir sekasi ir nesiseka smile.gif kol kas krauliu bandau kvepavima pagauti, o paskui jau judesius bandysiu slifuoti, judejimas vien kojomis aplamai letas, bet ir cia siek tiek progresa matau. kaip sake trenere mano raumenynas ne plaukimui ir aplamai begikus sunku mokyti taisyklingai plaukti. Juodas ir alinantis darbas.
4 treniruotes teturejau ir 5 kartus savo mieste savarankiskai i baseina buvau nuejes, tai net 8 treniruociu ciklo dar neperejau. po keliu pirmu kartu kai isgaravo endorfinai maniau, kad nieko nebus nes viskas sustojo net pablogejo, bet paskui pramuse ir kiekvienna karta vis atrandu kazkoki nauja pojuti, judesio galimybe ir pan., tik tai vyksta labai letaiiiiii.
Smagu, kad as ne vienas pasiryzes ismokti gerai plaukti thumbup.gif
Atsakyti
Aš vakar išlindau į Vingio parką.. na ir tamsuma, glūduma tenai smile.gif greitis buvo geras, nes beprotiškai namo norėjau, nors jau su bėgiojimu sunkiau pradėjau sutarti biggrin.gif po truputį persikeliu į salę, bet bėgtakio niekaip neina prisidrauginti, max 20minučių.. ax.gif reikia ieškoti kompanijos arba derinti į kokį bėgimo klubą, nes vienai, tai nuo kiekvieno lenkiančio dviratininko pašokstu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 11 14, 01:13)
O man patinka skaityti tavo postus biggrin.gif  mirksiukas.gif
As bandau nusiteiksti sestadieni begti , jauciu daugiau nei 7km neisbegsiu . Ant begtakio vos 4 isbegu , nuobodu  doh.gif  biggrin.gif

smile.gif O aš vis laukiu kada kas mane iš*pypins* smile.gif. Smagaus bėgimo šeštadienį, jei gausis smile.gif. Patarčiau bėgti tiek, kiek norėsis tą dieną, nes jei planuoji, dingsta malonumas ir, bent jau man, būna sunku bėgti.

QUOTE(Deire @ 2013 11 14, 09:44)
lotuliukas.gif
nesvarbu kaip tyliai, bet išgirdai...o jeigu išgirdai, tai ir reikėjo to 4u.gif

Tikrai reikėtų labiau stengtis pasiklausyti. Kad ir koks kurčias būčiau, nemelavo sąnariai (reikėjo poilsio), nes šiandien tai tikrai super praskridau - net nustebau, pasižiūrėjęs į telefoną po bėgimo smile.gif O taip lengvai tai irgi seniai nebėgau. Kaip pūkelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2013 11 14, 05:13)
Raportuoju ir as: atsalus orams begimo neapleidau, bet persikeliau ant begimo takelio. Ne tas pats kas lauke, bet vistiek neblogai, energija islieju, galva atsilaisvina  ax.gif
Pirmadieni begau 12 km (tik laikas labai jau prastas), rytoj vel noriu, bet bus matyt ar spesiu pries darba.

Pradejo kilti mintys apie maratona. Praeita ziema nebegiojau, todel buvo labai sunku pavasari grizti i trasa, is naujo nuo 2-3 km pradet begiot. Pradejau galvot, jei visa ziema kad ir po  10 km begiociau, gal rudeniui pasiryzciau..
Tik turiu 3 bedas, kurias reiketu isspresti:
1) telefonas issikrauna po 2,5 val, taigi reikia muzikos grotuvo.
2) lupos po 15 km isdziuna neimanomai, butinai reikia lupu balzama pasiimti. Na cia paprasta.
3) negeriu vandens begdama, o maratona iveikti be vandens turbut neimanoma. Tai cia dar neradau iseities is sito. Nepatogu rankoje laikyti buteliuka, isbalansuoja mane kazkaip.

Patinka skaityti raportus smile.gif Jei norėsite išbėgti maratoną, išbėgsite. Tikrai. Pervertiname dažnai save. Draugas visiškai nebėgiojęs daug metų - iš niekur nieko sugalvojo nubėgti iš Šventosios į Palangą ir atgal. Ir ką nubėgo. No sweat smile.gif

Bėdos:
1) 2,5 valandos nemažai. O po to ir muzikos nebereikės smile.gif O telefonas tai tikrai greitai išsikrauna, gal bateriją pasikeisti reikėtų.
2) Čia tikrai paprasta.
3) Oficialiuose maratonuose vandens stotelės kas keli žingsniai smile.gif (daugiau nei reikia, manau). O jei bėgi neoficialiai, tai irgi daug išeičių: draugai, kurie galėtų pagelbėti; susitaikymas su tuo, kad teks neštis buteliuką rankoje, kuprinėje, dirže.

Atsakyti
Sveiki,

Aš dabar kas rytą bėgioju ir jau įsijungęs vidinis laikrodis, kuris kas rytą kelia. Mane treneris visada mokindavo, kad svarbu prieš išbėgant nuspręsti kiek bėgsi, (nes dažniausiai norėdavosi trumpinti atstumus) ir taip atsiranda valia padaryti tai , ką planavai, žinoma įvertinant ar nesinori šiaip sau, ar tam yra objektyvi priežastis. Iki šiol aš visada atsikėlus nusprendžiu kiek tą dieną aš bėgsiu ir stengiuosi tai įvykdyti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo summmer: 15 lapkričio 2013 - 12:14
QUOTE(summmer @ 2013 11 15, 13:13)
Sveiki,

Aš dabar kas rytą bėgioju ir jau įsijungęs vidinis laikrodis, kuris kas rytą kelia. Mane treneris visada mokindavo, kad svarbu prieš išbėgant nuspręsti kiek bėgsi, (nes dažniausiai norėdavosi trumpinti atstumus) ir taip atsiranda valia padaryti tai , ką planavai, žinoma įvertinant ar nesinori šiaip sau, ar tam yra objektyvi priežastis. Iki šiol aš visada atsikėlus nusprendžiu kiek tą dieną aš bėgsiu ir stengiuosi tai įvykdyti:)

o man atvirkščiai. kai turiu išankstinį sprendimą, tai labai sunkiai kankinuosi, kol įveikiu, o jei sau jokių ypatingų reikalavimų, tai būna nubėgu daugiau nei planuoju. bet tai su km. pvz su greičiu kaip tik geriau nuspręst iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(summmer @ 2013 11 15, 13:13)
Sveiki,

Jūsų planas geras. Tinkamas beveik visiems, bet... ne visiems. Labiau tiems, kuriems bėgimas vien tik iššūkis, sportas. Tiems kurie jaučia malonumą ne bėgdami, o po bėgimo - kažką pasiekę, nugalėję save. Gerbiu tokius bėgikus. Jie tikrai pasieks daugiau už mane, bet jie sadomazochistai, mano nuomone smile.gif. Aš dažnai bėgu be trekerių ir kaifuoju bėgdamas (nesvarbu laikai). Todėl mėgstu bėgti vakarais, kai neprivalau varžyti savęs (tuoj į darba smile.gif). Visada turiu tam tikrą užsibrėžtą atstumo ar laiko minimumą. Bet jis man ne svarbiausias faktorius. Galiu bėgti tiek, kiek noriu ir nevaržyti savęs - kartais paspaudžiu iki limito, kai noriu išsikrauti, o kartais tik galvą pravalau - geriausias būdas atsikratyti streso.
Atsakyti
gal kam reik
http://akcijatau.lt/...tter=154ED35D39
Atsakyti
Sakykit, o kokia striuke rengiates begdami ziema? Ar labai plona, ar storesne? Kad butu neperpuciama, ir neperslampama - tas suprantama. Gal konkreciai kazka rekomenduotumete?
Atsakyti