Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XV

Apklausa: Kiek km per savaitę nubėgate? (75 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Šiandien iš trečio prisėdimo baigiau žiūrėti filmą Bhaag Milkha Bhaag. Nepasakyčiau, kad labai sužavėjo (reikėjo 3 prisėdimų smile.gif). Nebuvo labai blogas, bet tikrai matęs geresnių bolyvudinių filmų (aišku, ne apie bėgimą). Nors imdb vertinimas net 8.1 ohmy.gif. Supermamoms turėtų šiek tiek labiau patikti nei tėčiams wink.gif. Gal.
Atsakyti
nu ką, po ilgo laiko save pagaliau išspyriau. tik 8 km, bet pajaučiau kaifą. bėgiosiu.
beje, su maike+goldu+džemperiu ir 2 timpom žiauriai karšta biggrin.gif po 1 sluoksnį drąsiai numest.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 11 20, 00:09)
nu ką, po ilgo laiko save pagaliau išspyriau. tik 8 km, bet pajaučiau kaifą. bėgiosiu.
beje, su maike+goldu+džemperiu ir 2 timpom žiauriai karšta biggrin.gif po 1 sluoksnį drąsiai numest.

super, šaunuolė thumbup.gif 4u.gif
man praėjusį sekmadienį irgi buvo per karšta - persistengiau su sluoksniais ax.gif tik kai aš amžinai sušalusi, tai man labai sunku tinkamai (neperšiltai) apsirengti blush2.gif
Atsakyti
Aš tai parke vakare išlėkiau, be kepurės, be kapišono, gana greit bėgau, pro burną prisikvėpavau šalto oro, tai susirgau iškart.. doh.gif ir vėl atsigavinėti kiek reiks, kad į lauką galėčiau bėgti.. su takeliu niekaip nesusidraugauju, nuobodu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 11 20, 01:09)

Labai smagu. Ko gero niekas kitas ir negali įspirti (ko anksčiau prašėte biggrin.gif, nepadėtų smile.gif). O krizių dar bus, nenusiminkit wink.gif Linkiu ir toliau išsispirti save. Bet jei po tokio trumpo laiko vėl pajutote kaifą, tai, mano manymu, galite drąsiai vadinti save bėgike. smile.gif
Pradžiai reikia tik motyvacijos, entuziazmo, o po to seka rutina - tenka dirbti, kad ir vėl galėtum mėgautis kaifu. Taip jau yra. Su viskuo gyvenime turbūt. g.gif
O šiaip, visi kurie bėga ilgesnį laiką, manau, turi kažkokį tikslą. Jei atsibodo bėgioti, galbūt reikėtų pakelti kartelę, kad ir vėl taptų įdomu. Tik gal ne perdaug iškarto smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(vyty @ 2013 11 20, 22:13)
Labai smagu. Ko gero niekas kitas ir negali įspirti (ko anksčiau prašėte biggrin.gif, nepadėtų  smile.gif). O krizių dar bus, nenusiminkit wink.gif Linkiu ir toliau išsispirti save. Bet jei po tokio trumpo laiko vėl pajutote kaifą, tai, mano manymu, galite drąsiai vadinti save bėgike. smile.gif
Pradžiai reikia tik motyvacijos, entuziazmo, o po to seka rutina - tenka dirbti, kad ir vėl galėtum mėgautis kaifu. Taip jau yra. Su viskuo gyvenime turbūt. g.gif
O šiaip, visi kurie bėga ilgesnį laiką, manau, turi kažkokį tikslą. Jei atsibodo bėgioti, galbūt reikėtų pakelti kartelę, kad ir vėl taptų įdomu. Tik gal ne perdaug iškarto smile.gif.

man sunkiausia pradėti, t.y. grįžus namo eiti persirengti, išeiti į lauką, o jau kai pradedu bėgt, tada viskas gerai. tą dieną jau nuo ryto save programavau, kad va, baigsiu darbus, grįšiu namo, persirengsiu tą ir tą, bėgsiu ten ir ten biggrin.gif
man geriausia motyvacija - prisiminimas, koks kaifas bėgti. bet kai dėl kažkokių priežasčių padarau petrauką, tai pasimiršta tas jausmas ir reikia save išspirt. biggrin.gif
ypatingų tikslų neturiu kolkas g.gif kalėdinis 12 km, pavasarį koks pusmaratonis, rudenį....baisu garsiai ir sakyti, ar išbėgčiau visą maratoną. mastau.gif
Atsakyti
Sveiki gyvi smile.gif
Seniai rašiau, bet vis pasiskaitinėju. pastaruoju metu labai mažai bėgioju - darbais užsikasiau taip, kad net šeštadieniais ir sekmadieniais priseina sėdėt prie kompo. Košmaras kažkoks. O bėgti taip norisi..., bet realiai tik savaitgaliais ir tai ne visada išeina. Būna sėdžiu sėdžiu, rašau, pasižiūriu pro langą... ir velniop viską - apsirengiu ir išvarau bent pusvalandžiui.
Akivaizdžiai jaučiasi, kad ne taip lengva bėgt, kai bėgimai ne tokie dažni ir reguliarūs. svajoju apie gruodžio vidury, kai visus tuos darbus užbaigsiu. va tada tau jau bėgsiu. ir ryte ir vakare biggrin.gif
Iki šiol vis laksčiau su timpom žemiau kelių, o viršų pagal orą arba maikė ilgom rankovėm ir priešvėjinė lengva, arba ta pati maikė ir šiltesnis džemperis.
Atsakyti
Echidna, kaip tavo asicsai? Man labai jaučiasi, kad rudeniai batai sunkesni už vasarinius. Atrodo, vos kojos su jais velkasi doh.gif Užtat kol sausa vengiu juos autis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 11 21, 11:32)
Echidna, kaip tavo asicsai? Man labai jaučiasi, kad rudeniai batai sunkesni už vasarinius. Atrodo, vos kojos su jais velkasi  doh.gif Užtat kol sausa vengiu juos autis  biggrin.gif

Aš jau nuo rugsėjo vidurio po savo purvynus su laharais lakstau. Dėl svorio - nesiginčysiu. Lyginant su vasariniais merrellias, tai kaip kokie kerzai biggrin.gif, bet pripratau. paskui buvo labai smagu, kai su lengvesniais išbėgau smile.gif
Cumulus - žiauriai patiko. jau pradedu galvot, kad reiks goretexinius įsitaisyt. dabar man su jais bėgiot praktiškai nerealu, tai jei išbėgu, bėgu su "kerzais" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(echidna @ 2013 11 21, 22:24)
Būna sėdžiu sėdžiu, rašau, pasižiūriu pro langą... ir velniop viską - apsirengiu ir išvarau bent pusvalandžiui.

Nepalyginamai tobulas jausmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(echidna @ 2013 11 21, 22:24)
Sveiki gyvi smile.gif
O bėgti taip norisi..., bet realiai tik savaitgaliais ir tai ne visada išeina.

Dabar kažkaip pavyksta bėgioti beveik kasdien. Tai nėra toks stiprus tas jausmas. Bet, žinau ką tai reiškia. Tai vis turiu priminti sau, kad ne visada galėsiu taip - ir reikia džiaugtis kol galiu smile.gif. O dėl darbo... Tai, manau, kad reikia gyventi taip, kad kai kažkas paklausia, ką veiki, niekad neatsakytum - nieko. smile.gif Kažkada taip tėvas mokino, dabar tvitery perskaičiau kažkieno panašų poustą. Patiko smile.gif Dėl bėgimo - manau, kad geriau jausti alkį, nei būti persisotinusiam. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 11 21, 11:41)
rudenį....baisu garsiai ir sakyti, ar išbėgčiau visą maratoną. mastau.gif

Koks dar baisu, Reikia rėkti visa gerkle - išbėgsiu! Net jei ir nepavyktų, būtumėt kieta, nes bent jau bandėte. Kietesnė už 99% visų kitų smile.gif. Tikiuosi užteks entuziazmo ir noro iki rudenio smile.gif
Atsakyti