Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XV

Apklausa: Kiek km per savaitę nubėgate? (75 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(vyty @ 2013 11 22, 22:35)
Koks dar baisu, Reikia rėkti visa gerkle - išbėgsiu! Net jei ir nepavyktų, būtumėt kieta, nes bent jau bandėte. Kietesnė už 99% visų kitų smile.gif. Tikiuosi užteks entuziazmo ir noro iki rudenio smile.gif

Būtų siaubingai gėda (ypatingai prieš save),jei nebaigčiau trasos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 11 23, 00:20)
Būtų siaubingai gėda (ypatingai prieš save),jei nebaigčiau trasos biggrin.gif

Nebūtų malonu, jei ruošiesi, įdedi daug pastangų ir nebaigi trasos, bet ne pasaulio pabaiga. Reikia šiek tiek paprasčiau į viską žiūrėti wink.gif, nes kitaip būna sunku. smile.gif O jei norėsite, tikrai įveiksite trasą. Garantuoju. smile.gif
Aš tai irgi abejojau šiemet (tikrai nebuvau geriausios formos). Man tai varžybos pridėjo papildomų jėgų (gal, jei dalyvaučiau dažniau būtų kitaip). Bėgau labai atsipūtęs, tikrai būčiau galėjęs greičiau, jei būčiau turėjęs tikslą. Bet nebuvau užsibrėžęs jokio. Begau savo malonumui, mėgavausi švente. Maniau, kad bėgu vieną lėčiausių savo bėgimų. Tik po bėgimo pasižiūrėjęs statistiką, pamačiau, kad visai neblogai prasibėgau. Kitą rudenį jau gerokai aukštesni tikslai bus, turbūt smile.gif

O šiandienos oras tai idealus bėgimui buvo. Gal yra pritarančių? Tik va dabar esu pakeitęs trasą. Ne tokia kaip pernai. Tai turiu apie ~1km į pakalnę bėgti visiškoje tamsoje. Turiu gerokai prilėtinti (tamsiausia ir sunkiausia trasos dalis turbūt). Jau šiandien prilėtinau bijodamas paslysti g.gif Trasos labai nenorėčiau keisti. Gal, koks žibintas ant galvos pagelbėtų LOL. Jei kas turite kokių pasiūlymų dėl žibintų, būčiau dėkingas smile.gif Tik, abejoju ar ir dienos metu, žiemą šia trasa bus įmanoma bėgti smile.gif Kol kas džiaugiuosi, kad vis dar galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyty: 26 lapkričio 2013 - 22:20
Netiketai 20 km prasibegau siandien ant begimo takelio ax.gif atsinaujinau grojarasti, uztat nebuvo nuobodu nei kiek thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2013 11 26, 23:19)
Netiketai 20 km prasibegau siandien ant begimo takelio  ax.gif  atsinaujinau grojarasti, uztat nebuvo nuobodu nei kiek  thumbup.gif

Super. Nuoširdūs sveikinimai. thumbup.gif. Netikėti bėgimai smagiausi būna smile.gif.
Man irgi jau laikas grojaraštį atsinaujinti būtų. Bet pasirodo labai išrankus esu, bent jau tai muzikai kuri man sueina bėgant. Visiškai kitokią klausiausi (vis dar klausausi) kol nebėgau. Galite gal pasidalinti grojaraščiu. Žanras bent jau. Įdomu kas kitiems padeda bėgant.

Papildyta:
Pas mane dabar Nickelback sukasi, jei kam įdomu smile.gif Bet jau pykina nuo jų. Yra dar šiek tiek popso iš dabartinių topų ir šiek tiek hauso. Bet ta muzika man tik dėl fono. Bėgimui nelabai padeda biggrin.gif Tai laikas būtų pasikeisti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyty: 26 lapkričio 2013 - 22:47
Mano grojarastis buna labai ivairus, buvau nemazai roko susirinkusi begimui, bet atsibodo viskas mirtinai. Paskutiniu metu klausau nu disco, deep house, ieskau pamegtu dainu mixu.
Kam tokia muzika patinka, tai galiu rekomenduoti linkomanijoje susirasti House Music MiniPack - tikrai daug gerio. O sios dienos daina (taip pat atrasta viename is tu rinkiniu) wub.gif
http://www.youtube.c...h?v=fjUHPSp3JEc
Atsakyti
Dėkui. Gera dienos daina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyty: 26 lapkričio 2013 - 23:22
QUOTE(vyty @ 2013 11 26, 22:16)

O šiandienos oras tai idealus bėgimui buvo. Gal yra pritarančių? Tik va dabar esu pakeitęs trasą. Ne tokia kaip pernai. Tai turiu apie ~1km į pakalnę bėgti visiškoje tamsoje. Turiu gerokai prilėtinti (tamsiausia ir sunkiausia trasos dalis turbūt). Jau šiandien prilėtinau bijodamas paslysti g.gif Trasos labai nenorėčiau keisti. Gal, koks žibintas ant galvos pagelbėtų LOL. Jei kas turite kokių pasiūlymų dėl žibintų, būčiau dėkingas smile.gif Tik, abejoju ar ir dienos metu, žiemą šia trasa bus įmanoma bėgti smile.gif Kol kas džiaugiuosi, kad vis dar galima.

Pirtariu, bet va šiandien kažkaip tikriausiai vėjas bus didžiulis ir griauš veidą biggrin.gif
Atsakyti
aš jau dvi savaites nebėgau, tai taip trūksta...ech, greičiau ta tamsa trauktųsi verysad.gif

QUOTE(vyty @ 2013 11 26, 22:31)
Super. Nuoširdūs sveikinimai. thumbup.gif. Netikėti bėgimai smagiausi būna smile.gif.
Man irgi jau laikas grojaraštį atsinaujinti būtų. Bet pasirodo labai išrankus esu, bent jau tai muzikai kuri man sueina bėgant. Visiškai kitokią klausiausi (vis dar klausausi) kol nebėgau. Galite gal pasidalinti grojaraščiu. Žanras bent jau. Įdomu kas kitiems padeda bėgant.

Papildyta:
Pas mane dabar Nickelback sukasi, jei kam įdomu smile.gif Bet jau pykina nuo jų. Yra dar šiek tiek popso iš dabartinių topų ir šiek tiek hauso. Bet ta muzika man tik dėl fono. Bėgimui nelabai padeda biggrin.gif Tai laikas būtų pasikeisti smile.gif

aš klausausi audio knygas, tai dažnai km padididinu vien dėl to, kad užsikabinu, kad kas toliau čia vyks ir nepajuntu kaip dar vienas ratas prasuktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2013 11 26, 23:44)
Mano grojarastis buna labai ivairus, buvau nemazai roko susirinkusi begimui, bet atsibodo viskas mirtinai. Paskutiniu metu klausau nu disco, deep house, ieskau pamegtu dainu mixu.
Kam tokia muzika patinka, tai galiu rekomenduoti linkomanijoje susirasti House Music MiniPack - tikrai daug gerio. O sios dienos daina (taip pat atrasta viename is tu rinkiniu)  wub.gif
http://www.youtube.c...h?v=fjUHPSp3JEc

tą patį drinks_cheers.gif bet muzika ant bėgtakio nepadeda jokia, reik vaizdų. gal knygą bandyti g.gif
o pas mus sportkluby gerokai pagerėjo muzikos kokybė, tai džiaugiuos. bet minusas tas, kad žmogai kažkaip užpuolė, o SK nedidelis, neina pasidaryt treniruotės kaip nori g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 27 lapkričio 2013 - 10:25
QUOTE(mylimuke @ 2013 11 27, 10:24)
bet minusas tas, kad žmogai kažkaip užpuolė, o SK nedidelis, neina pasidaryt treniruotės kaip nori  g.gif

Nereikėjo SM rekomenduoti tongue.gif Po tavo pagyrimų aš irgi ten eičiau, jei tik būtų tinkama lokacija.
Atsakyti
reiškias, gerai parekomendavau, galėtų kokią premiją išmokėti biggrin.gif
tik tiek, kad kartu su populiarumu man bent jau dingsta ir vienas iš pliusų (nedidelė žmonių gausa)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 27 lapkričio 2013 - 12:56
QUOTE(Deire @ 2013 11 27, 11:09)
aš klausausi audio knygas, tai dažnai km padididinu vien dėl to, kad užsikabinu, kad kas toliau čia vyks ir nepajuntu kaip dar vienas ratas prasuktas thumbup.gif

Super thumbup.gif
Aš irgi esu bandęs audiobookų klausytis, bet kažkaip mintys visai kitur nukrypsta bėgant, nepavyksta sutelkti dėmesio į knygą. O atrodo, turėtų būti idealus laikas tam reikalui smile.gif O kaip fonas, knyga ne pats geriausias variantas. Bet gal reikės dar pabandyti.
Atsakyti