QUOTE(mylimuke @ 2013 11 23, 00:20)
Būtų siaubingai gėda (ypatingai prieš save),jei nebaigčiau trasos
Nebūtų malonu, jei ruošiesi, įdedi daug pastangų ir nebaigi trasos, bet ne pasaulio pabaiga. Reikia šiek tiek paprasčiau į viską žiūrėti

, nes kitaip būna sunku.

O jei norėsite, tikrai įveiksite trasą. Garantuoju.

Aš tai irgi abejojau šiemet (tikrai nebuvau geriausios formos). Man tai varžybos pridėjo papildomų jėgų (gal, jei dalyvaučiau dažniau būtų kitaip). Bėgau labai atsipūtęs, tikrai būčiau galėjęs greičiau, jei būčiau turėjęs tikslą. Bet nebuvau užsibrėžęs jokio. Begau savo malonumui, mėgavausi švente. Maniau, kad bėgu vieną lėčiausių savo bėgimų. Tik po bėgimo pasižiūrėjęs statistiką, pamačiau, kad visai neblogai prasibėgau. Kitą rudenį jau gerokai aukštesni tikslai bus, turbūt
O šiandienos oras tai idealus bėgimui buvo. Gal yra pritarančių? Tik va dabar esu pakeitęs trasą. Ne tokia kaip pernai. Tai turiu apie ~1km į pakalnę bėgti visiškoje tamsoje. Turiu gerokai prilėtinti (tamsiausia ir sunkiausia trasos dalis turbūt). Jau šiandien prilėtinau bijodamas paslysti

Trasos labai nenorėčiau keisti. Gal, koks žibintas ant galvos pagelbėtų LOL. Jei kas turite kokių pasiūlymų dėl žibintų, būčiau dėkingas

Tik, abejoju ar ir dienos metu, žiemą šia trasa bus įmanoma bėgti

Kol kas džiaugiuosi, kad vis dar galima.