Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XV

Apklausa: Kiek km per savaitę nubėgate? (75 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
user posted image
Asics gel cumulus 14 gtx
Įsimylėjau ir visiškai užsikepiau...
Tik baisu siųstis... Asics Nimbus 45, Lahar 46. O šiti....? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(echidna @ 2013 09 12, 08:58)
user posted image
Asics gel cumulus 14 gtx
Įsimylėjau ir visiškai užsikepiau...
Tik baisu siųstis... Asics Nimbus 45, Lahar 46. O šiti....? g.gif  unsure.gif

Trail lahar pas tave juk irgi gtx? Tai gal tokį patį dydį reiktų imti. Apie šitą modelį atsiliepimai, kad mažinti.
Kai gausiu savo gt-2000 galėsiu parašyti, ar atitiko dydis (ėmiau tokį pat dydį, kaip trail lahar buvau išsimatavus, tik moterišką modelį - trail lahar buvo vyriški, pagal cm žiūrėjau). Bet gausiu turbūt tik rugsėjo gale g.gif

Pasiėmiau vakar VM numerį bigsmile.gif
Atsakyti
Ir mane užpuolė pirmieji peršalimai. Jau trečia diena neprakvėpuoju ir dar temperatūra ant ribos plavinėja.Kaip įtariu šią savaitę mano treniruotės baigėsi verysad.gif Sakykit kaip(kokius atstumus) po pertraukos pradedat vėl treniruotis?Dar įtariu, kad žiemą galimybės bėgiot turbūt neturėsiu unsure.gif tai norėjau paklausti kokias trenruotes renkatės jūs?Man atrodo , kad trenruotės sporto klube nelabai efektyvios g.gif Ir dar ax.gif Kaip ir kur būtų galima atlikti kokius tai tyrimus, kurie nustatytų ar širdis pakeltų maratoną blush2.gif Noriu jį įveikti, bet kažkaip nedrąsu blush2.gif Man būna durimas širdies plote karts nuo karto, tai kažkaip g.gif nežinau.
Atsakyti
Dėl bėgimo žiemą, girdėjau, kad kai kurie visai prastu oru bėgioja manieže (atseit vis geriau negu bėgtakis), bet nežinau, kokio ilgio ten ratas susidaro.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2013 09 11, 19:28)
liuse, o tu pumsaratonį berods bėgi, ane? bigsmile.gif ar painioju kažką? blush2.gif

Tikrai taip smile.gif
Atsakyti
Jaučiuosi kaip per Kalėdas! Šiandien gavau savo ASICS GEL-DS Trainer 18! Tiksliau gavau antrą porą teisingo dydžio. Mano 37 - 37,5 kojai tiko US7 (parašyta EUR38).
Jau testuoju darbe, o vakare planuoju išbandyti rimčiau biggrin.gif
Žinau, kad su naujais batais dalyvauti varžybose negalima, bet nieko negaliu su savim padaryti. Juk bėgsiu tik ketvirtį maratono. Gal nieko tokio?..
user posted image

Atsakyti
Armacors, būsiu dėkinga, jei "prainformuosi" apie dydžius. Nes nesuprasi. Kiek atsiliepimų pasiskaitai, tai apie asicsų trailgoretexinius visur rašo, kad mažesni būna, o apie šitus konkrečiai neradau (gal gali mestelt linką?).

Vilniaus maniežo žemaitės g. rato ilgis tai 200 m., uždarų patalpų standartas. Nosr, kai prisimenu treniruotes manieže dar iš mokyklos laikų (ne bėgimas smile.gif), tai nebūdavo man nieko baisiau kaip tuos ratus sukti... brrrr

AstaM - įsivaizduoju koks jausmas.... gi nieko nėr geriau nei nauji batai. Nebet dar vieni nauji batai biggrin.gif O dėl bėgimo su naujais - vistiek pabandysi kelis km ir pamatysi. Be to per 10 km nieko jie tau baisaus neturėtų padaryt. Aš su naujais laharais pirmą kartą išbėgau 12 km, tai viskas buvo puikiai.

Ai, aš dar visai nesenai atradau batraiščius. Pasirodo suvarstymas tikrai gali išspręst kai kurias problemas smile.gif

Skaitau čia kaip visos maratono numerius atsiiminėja ir pavydžiu. pati kažkaip šiais metais nesiryžau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo echidna: 12 rugsėjo 2013 - 10:10
QUOTE(echidna @ 2013 09 12, 09:59)
Armacors, būsiu dėkinga, jei "prainformuosi" apie dydžius. Nes nesuprasi. Kiek atsiliepimų pasiskaitai, tai apie asicsų trailgoretexinius visur rašo, kad mažesni būna, o apie šitus konkrečiai neradau (gal gali mestelt linką?).

http://www.runningsh...ulus-14-review/

"Normally I take a size 10 1/2…needed to buy a size 12 for the Gel-Cumulus 14"

200 m mažoka tikrai doh.gif

AstaM, labai gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaM @ 2013 09 12, 09:24)
Žinau, kad su naujais batais dalyvauti varžybose negalima, bet nieko negaliu su savim padaryti. Juk bėgsiu tik ketvirtį maratono. Gal nieko tokio?..

Tu tiesiog privalai juos parodyti tokiam masiniam renginy, ypač kol dar nauji biggrin.gif
Atsakyti
Echidna, dar vienas "These are nicely cushioned and lightweight, but although I ordered half a size bigger than my usual size to be on the safe side, they were too small and I had to return them"
Atsakyti
Sveikos bėgikės/bėgikai,
Pavasarį ar vasaros pradžioje ieškojau kompanijos, kad pradėt bėgioti, bet taip niekas, deja, ir nepasirašė. O gal ir gerai. Taip aš per visą vasarą ir neišbėgau. Tik rugpjūčio pabaigoje. Dabar jau trečia savaitė kaip bėgu. Po nedaug (lyginant su jūsų atstumais) kas antrą dieną (viso tris kartus per savaitę). Mokykloj priklausiau paruošiamajai grupei, tai bėgti man beveik nereikėjo, o kai prieš tris-keturis metus bandžiau bėgioti (bėgiojau gal kokius 2-3 mėnesius), tai bėgiojimas buvo chaotiškas. Išbėgdavau daug mažiau nei dabar ir būdavau raudona kaip burokas.
Bėgu mokyklos stadione (imu pesimistinį variantą, kad jo ilgis 250 m, nors vis kyla įtarimas, kad jis mažiausiai 350 m). Pirmus kartus be sustojimo išbėgau 1,5 rato, tada 0,5 rato ėjimas, 1 ratas bėgimo, 0,5 rato ėjimas ir 0,5 rato bėgimas ir t.t. Bendoj sumoj 4 ratai bėgimo. Vakar vakaro rezultatai: 3 ratai bėgimo thumbup.gif , 0,5 rato ėjimo, 1 ratas bėgimo, 0,5 rato ėjimo, 1 ratas bėgimo. Bendroj sumoj 5 ratai bėgimo ir 1 ratas ėjimo. Užtrukau 20 min. Kaip man tai jau proga savimi dižiuotis blush2.gif
Kaip desertas po kiekvieno bėgimo būna lipimas namo laiptais į 10 aukštą.
Manau, bandysiu kol kas sustoti ties 5 ratais bėgimo, ta prasme krūvį pradėsiu didinti tada, kai juos išbėgsiu be ėjimo pertraukų.
Atsakyti
QUOTE(AstaM @ 2013 09 12, 09:24)
Jaučiuosi kaip per Kalėdas!

Kookie grazus bigsmile.gif

QUOTE(Kristute97 @ 2013 09 12, 10:20)
Manau, bandysiu kol kas sustoti ties 5 ratais bėgimo, ta prasme krūvį pradėsiu didinti tada, kai juos išbėgsiu be ėjimo pertraukų.

Galima i telefona parsisiusyi programele, kuri paskaiciuos koks gaunasi to stadiono ilgis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Bambolina~: 12 rugsėjo 2013 - 10:35