Sveikos bėgikės/bėgikai,
Pavasarį ar vasaros pradžioje ieškojau kompanijos, kad pradėt bėgioti, bet taip niekas, deja, ir nepasirašė. O gal ir gerai. Taip aš per visą vasarą ir neišbėgau. Tik rugpjūčio pabaigoje. Dabar jau trečia savaitė kaip bėgu. Po nedaug (lyginant su jūsų atstumais) kas antrą dieną (viso tris kartus per savaitę). Mokykloj priklausiau paruošiamajai grupei, tai bėgti man beveik nereikėjo, o kai prieš tris-keturis metus bandžiau bėgioti (bėgiojau gal kokius 2-3 mėnesius), tai bėgiojimas buvo chaotiškas. Išbėgdavau daug mažiau nei dabar ir būdavau raudona kaip burokas.
Bėgu mokyklos stadione (imu pesimistinį variantą, kad jo ilgis 250 m, nors vis kyla įtarimas, kad jis mažiausiai 350 m). Pirmus kartus be sustojimo išbėgau 1,5 rato, tada 0,5 rato ėjimas, 1 ratas bėgimo, 0,5 rato ėjimas ir 0,5 rato bėgimas ir t.t. Bendoj sumoj 4 ratai bėgimo. Vakar vakaro rezultatai: 3 ratai bėgimo

, 0,5 rato ėjimo, 1 ratas bėgimo, 0,5 rato ėjimo, 1 ratas bėgimo. Bendroj sumoj 5 ratai bėgimo ir 1 ratas ėjimo. Užtrukau 20 min. Kaip man tai jau proga savimi dižiuotis
Kaip desertas po kiekvieno bėgimo būna lipimas namo laiptais į 10 aukštą.
Manau, bandysiu kol kas sustoti ties 5 ratais bėgimo, ta prasme krūvį pradėsiu didinti tada, kai juos išbėgsiu be ėjimo pertraukų.