Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XV

Apklausa: Kiek km per savaitę nubėgate? (75 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mylimuke @ 2013 09 09, 19:58)
wub.gif  už kiek iš kur?
mergos, turiu durną klausimą biggrin.gif
o jūs endomondo jeigu naudojatės, tai pasižymit ir kitus sportus, ar tik bėgimą? biggrin.gif
aš tai viską ir man tik po laiko iškilo klausimas dėl treniruočių tipo biggrin.gif  sporto k dirbu su kamuoliais, gumom, lazdom, svareliais, savo kūno svorį naudoju, tai koks čia treniruočių tipas labiau tinka - weight training ar gymastics?  blush2.gif

Iš amazon, už $95, bet dar bus tarpininkavimo % ir siuntimo į lt mokestis. Manau, apie 340 lt gausis kažkur. Pasiklausinėjau LT pardavėju, sakė, galėtų užsakyti, kainuotų virš 500 lotuliukas.gif doh.gif

Endomondo trackinu tik bėgimą ir dviratį, na dar hiking ir walking kartais.
Atsakyti
sivakara apturejau situacija, begu sau begu, skamba telefonas, (esu toki skelbima idejusi, kad si bei ta parduodu), galvoju, atsiliepti, neatsiliepti? jei sustosiu ir kalbesiu nebepabegsiu g.gif tai atsiliepiau begdama, atsakinejau i klausimus, idomu ka zmogus pagalvoju, ka veikiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
as irgi begu su asicsais, namie taip pat sportuoju su asicsais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 10 rugsėjo 2013 - 09:53
o VM trasoj tikrai bus tas subačiaus (ar kokia ten g.) kalnas baisusis, kur buvo pavasarį? ar man vaidenas, ar ką, bet rodos bėgsim priešinga kryptim ir būtent ta gatve net ir nebėgsim? g.gif būtų gerai hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 10 rugsėjo 2013 - 08:11
QUOTE(mylimuke @ 2013 09 10, 08:09)
o VM trasoj tikrai bus tas subačiaus (ar kokia ten g.) kalnas baisusis, kur buvo pavasarį? ar man vaidenas, ar ką, bet rodos bėgsim priešinga kryptim ir būtent ta gatve net ir nebėgsim?  g.gif  būtų gerai hihihi.gif

Aš supratau, kad priešinga kryptim bigsmile.gif Baisūs kalnai bus Vingio parke bėgantiems 21 ir 42.
Atsakyti
Sveikos,

aš Endomondo naudoju running ir walking, kažkada bandžiau sąžiningai perjungti į walking, kai bėgimo metu pradedu eiti, bet tada jis man visą treniruotę pažymėjo kaip walking doh.gif . Nuo to laiko palieku running, išeina, kad aš "bėgu" (įskaitant ėjimą) 7 km per val., bet pati suprantu, kad tik pusė to laiko yra tikrojo bėgimo.

Apskritai man su Endomondo paskutiniu metu sunku susikalbėti, berods kažkas rašė, kad irgi tas pats - nors ir įsijungiu keletas ar keliolika minučių iki išėjimo iš namų ir GPS, ir pačią programą, vis tiek ilgą laiką GPS rodo "Locating", galiausiai kažkuriuo metu įsijungia ir mano rezultatai išeina tokie, kad per valandą "nubėgu" 1 ar 2 km doh.gif . Na, šiuo metu nebesistengiu kažko pasiekti, užsibrėžiau tikslą bėgti daugiau savo malonumui, bet ne mažiau 30 min, tai laiką man jis fiksuoja, bet tik tiek...
Atsakyti
Pasiskaičiau apie Asics gt-2000 gtx
atrodo kaip tik tai ko man realiai reiktų - hibridinis variantas ir asfaltui ir trailui. Galvoju - kaip aš juos pramazint galėjau. ir supratau: gt-2000 seriją atmečiau nes jie skirti overpronatoriam, o pas man priešingas variantas. Taip, kad belika Laharint biggrin.gif
ttt kol kas su jais asfaltu bėgdavau apie 5, paskui lįsdavau miškan ar į laukus, viskas normaliai ir keliai ir blauzdos. šiandien reiks pabandyt daugiau pavaryt. vienintelis ką tikrai jau žinau - muša laiką su savo "extra gripu" smile.gif
Nors vat kartais pagalvoju, kiek čia tiesos visose tose pronacijose
Atsakyti
QUOTE(echidna @ 2013 09 10, 08:46)
Pasiskaičiau apie Asics gt-2000 gtx
atrodo kaip tik tai ko man realiai reiktų - hibridinis variantas ir asfaltui ir trailui. Galvoju - kaip aš juos pramazint galėjau. ir supratau: gt-2000 seriją atmečiau nes jie skirti overpronatoriam, o pas man priešingas variantas. Taip, kad belika Laharint biggrin.gif
ttt kol kas su jais asfaltu bėgdavau apie 5, paskui lįsdavau miškan ar į laukus, viskas normaliai ir keliai ir blauzdos. šiandien reiks pabandyt daugiau pavaryt. vienintelis ką tikrai jau žinau - muša laiką su savo "extra gripu" smile.gif
Nors vat kartais pagalvoju, kiek čia tiesos visose tose pronacijose

Na mano dabar lyg ir normalus pėdos antspaudas (pati iš akies nusistačiau), bet paauglystėj buvo lengvas plokščiapadiškumas, reikėjo į avalynę dėtis spec. išformuotą paduką. Tai gt-2000, pamaniau, man turėtų tikti (jie nuo neutral link overpronation). Esu skaičiusi atsiliepimų, kai žmonės skundžiasi, kad jiems nepatogu su netinkamos pronacijos batais. Tai tiesos pronacijose, manau, yra gal net daugiau nei trail/road skirstyme (jei kilometražas nėra žvėriškas) g.gif Beje, trail lahar atmečiau taip pat ir todėl, kad perskaičiau, jog labiau aukštam skliautui skirti. Kita vertus, pronation chart'e šito modelio net nėra, gal tai reiškia, kad tinka visiems g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitkresle @ 2013 09 09, 22:40)
Sveikos,

aš Endomondo naudoju running ir walking, kažkada bandžiau sąžiningai perjungti į walking, kai bėgimo metu pradedu eiti, bet tada jis man visą treniruotę pažymėjo kaip walking doh.gif . Nuo to laiko palieku running, išeina, kad aš "bėgu" (įskaitant ėjimą) 7 km per val., bet pati suprantu, kad tik pusė to laiko yra tikrojo bėgimo.

Apskritai man su Endomondo paskutiniu metu sunku susikalbėti, berods kažkas rašė, kad irgi tas pats - nors ir įsijungiu keletas ar keliolika minučių iki išėjimo iš namų ir GPS, ir pačią programą, vis tiek ilgą laiką GPS rodo "Locating", galiausiai kažkuriuo metu įsijungia ir mano rezultatai išeina tokie, kad per valandą "nubėgu" 1 ar 2 km doh.gif . Na, šiuo metu nebesistengiu kažko pasiekti, užsibrėžiau tikslą bėgti daugiau savo malonumui, bet ne mažiau 30 min, tai laiką man jis fiksuoja, bet tik tiek...

Čia pas pačią problema bus greičiausiai ne Endomondo, bet GPS telefone. viena iš priežąsčių kodėl išsitraukiau prieš pusmetį padovanotą iphona - gerai veikiantis GPS. Prieš tai turėjau htc desire s, tai pastoviai jis man grybą pjaudavo su palydovais - pasimeta kur nors viduryj laukų ir basta...

O dėl ėjimo / bėgimo žymėjimo, tai arba vieną darai arba kitą smile.gif gal galima bandyt tiesiog sustabdyt tuo metu kai eini, o pradėjus bėgti vėl įjungt?
Kita vertus, palieki visada įjungtą, o paskui jau, kai "workout'as" pasibaigia tiesiog pasižiūri kokias atkarpas kokiu greičiu įveikei - jis gi ten daro splitus po kilometrą smile.gif o per pc apskritai galima visą kelią su pakilimais ir nuopuoliais išsianalizuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 09 09, 22:54)
Na mano dabar lyg ir normalus pėdos antspaudas <...> Beje, trail lahar atmečiau taip pat ir todėl, kad perskaičiau, jog labiau aukštam skliautui skirti. Kita vertus, pronation chart'e šito modelio net nėra, gal tai reiškia, kad tinka visiems  g.gif

na va. O pas mane atvirkščiai - pėdos skliautas aukštas, aukšta keltis. Visų batų kulnai nuvaromi išorinėje pusėje, ir šiaip dažnai pagaunu save, kad virtuvėj, ruošdama maistą, stoviu labiau remdamasi išorinėm pėdų pusėm smile.gif
O lentelėj tai daug modelių nėra. nesuprasi...
Kažin kiek reikia nubėgt, kad batai atrodytų taip smile.gif
user posted image
Atsakyti
dalyvausit gal kas? smile.gif

http://www.nikekonvencija.lt/
Atsakyti
sveikos,
as tai naudoju Runkeeper programa, isijungi GPS ir psio, visai smagi,tik vistiek noriu laikrodzio.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valcyte @ 2013 09 11, 06:28)
sveikos,
as tai naudoju Runkeeper programa, isijungi GPS ir psio, visai smagi,tik vistiek noriu laikrodzio.. smile.gif

As irgi labI noriu laikrodzio. Gal kas parekomenduotu koki? Visiskai neismanau as nieko apie juos, dabar naudoju kazkoki pigu, tik del chronometro biggrin.gif
Atsakyti