QUOTE(Bitkresle @ 2013 09 09, 22:40)
Sveikos,
aš Endomondo naudoju running ir walking, kažkada bandžiau sąžiningai perjungti į walking, kai bėgimo metu pradedu eiti, bet tada jis man visą treniruotę pažymėjo kaip walking

. Nuo to laiko palieku running, išeina, kad aš "bėgu" (įskaitant ėjimą) 7 km per val., bet pati suprantu, kad tik pusė to laiko yra tikrojo bėgimo.
Apskritai man su Endomondo paskutiniu metu sunku susikalbėti, berods kažkas rašė, kad irgi tas pats - nors ir įsijungiu keletas ar keliolika minučių iki išėjimo iš namų ir GPS, ir pačią programą, vis tiek ilgą laiką GPS rodo "Locating", galiausiai kažkuriuo metu įsijungia ir mano rezultatai išeina tokie, kad per valandą "nubėgu" 1 ar 2 km

. Na, šiuo metu nebesistengiu kažko pasiekti, užsibrėžiau tikslą bėgti daugiau savo malonumui, bet ne mažiau 30 min, tai laiką man jis fiksuoja, bet tik tiek...
Čia pas pačią problema bus greičiausiai ne Endomondo, bet GPS telefone. viena iš priežąsčių kodėl išsitraukiau prieš pusmetį padovanotą iphona - gerai veikiantis GPS. Prieš tai turėjau htc desire s, tai pastoviai jis man grybą pjaudavo su palydovais - pasimeta kur nors viduryj laukų ir basta...
O dėl ėjimo / bėgimo žymėjimo, tai arba vieną darai arba kitą

gal galima bandyt tiesiog sustabdyt tuo metu kai eini, o pradėjus bėgti vėl įjungt?
Kita vertus, palieki visada įjungtą, o paskui jau, kai "workout'as" pasibaigia tiesiog pasižiūri kokias atkarpas kokiu greičiu įveikei - jis gi ten daro splitus po kilometrą

o per pc apskritai galima visą kelią su pakilimais ir nuopuoliais išsianalizuot