QUOTE(arbataa @ 2014 03 10, 18:32)
Be to aš neturėčiau jokių soc. garantijų čia, nesu pradirbusi 12m virš 450. Daugelis mano prieš tai darbų buvo mini job. Iki tų 12m man trūksta tik dviejų, o Harz IV aš nė už ką neimčiau.
Bet esant tokiom darbo sąlygom esu įsitikinusi, kad ten tik dar labiau kentėsiu, jei liksiu.
Bet esant tokiom darbo sąlygom esu įsitikinusi, kad ten tik dar labiau kentėsiu, jei liksiu.
Nueik pas gydytoja, papasakok situacija, tegul nustato tau depresija (negali miegoti, valgymo sutrikimai, pilvo skausmai ir t.t.), su ja gali kelis menesius ant biuletenio sedeti. Svarbiausia tau dabar iki tu 12 menesiu pratempti.
Ir nereikia gydytojam ten nieko daug meluoti, nedurni jie yra, geriau teisybe papasakoti, gal tik kiek spalvas patirstinti, nors, pagal tavo pasakojima, tai nebutina nieko ten labai tirstinti...
Darbdaviui nieko nepasakok. Sergi ir tiek. Tiesa, pranesti, kad sergi tu privalai. Gali buti, kad jie tada tave patys sugalvos atleisti, tik biuletenio laikotarpiu, atleisti negali. Paskui galima del neteiseto atleidimo i teisma duoti, bet cia labai nuo firmos dydzio priklauso